За какво мечтае къщата?

Каква е мечтата на една къща - според мечтата на Милър

За да посетите старото жилище - изчакайте добри новини; ако сте загубили къща в сън - говори за отчуждение, сте загубили вяра в хората и предпочитате да избягвате тяхното общество. Да се ​​виждаш като бездомен човек означава да не успееш в никакъв бизнес. Преминаването към ново жилище е признак на бързи промени или пътуване.

Каква е мечтата на една къща - според мечтата на Ванга

Уютна къща в мечта обещава да изпълни желаното желание да придобие семейно щастие. Едно огромно имение е доказателство, че "черната банда" в живота е приключила и се появяват ярки дни. Такава мечта може да пророкува нова и стабилна работа. Изоставена къща - съдбата е подготвила за вас опити, трябва да се справите с тях, може би ще загубите цялото си имущество, но Бог няма да ви остави в трудни моменти.

Извършването на строителни или ремонтни работи в жилище е добър знак, обещаващ увеличаване на капитала. Виждайки се в дома на някой друг, това е знак за промяна, животът ви скоро ще се промени радикално.

Каква е мечтата на една къща - според сбирката на Фройд

Къщата често символизира самия човек, но една малка дървена къща, смалена и некомпетентна, е сравнима с ковчег. Къщата, в зависимост от външния вид, може да персонифицира жена или мъж. Така че, по-мъжественият стил е сравним със силната половина, а женската - със слабата половина. Добре обзаведено и комфортно настаняване в мечта говори за сексуалната хармония на двойка, ако наблюдавате хаос, тогава в интимния си план не сте добре. Топлата къща символизира - искрена любов, студ - най-вероятно вашите чувства един към друг отдавна са избледнели.

Каква е мечтата на една къща - според книгата на сънищата на Нострадамус

Ако сте мечтали за къща, която се развява с хлебарки - зад гърба ви, опитвайки се да развали живота на тайните нарушители. Къщата без покрив казва, че сред обкръжението ви има болен човек, който наистина се нуждае от вашата подкрепа. Погледни отблизо! Къщата на облака пророкува бърза смърт, преместване в ново жилище - семейно благополучие. Огромен брой хора в къщата свидетелстват за своите верни и уважавани приятели.

Каква е мечтата на една къща - според мечтата на Лофа

Къщата сънува, като правило, сериозни промени в бъдеще. Бяхте изхвърлени от собствения си дом - този сън отразява нестабилна връзка със света. Състоянието на депресия е това, което се чувствате в момента. За да видите руините - да се движат, развод или финансови сътресения. Помислете какво ви потиска и притиска, как това се отнася до реалния живот? Строителните или ремонтните работи са отражение на промяната в бъдеще, очакват увеличение на работата. Не изключвайте прехода към ново ниво на съществуване - ако се срещнете с някого, вашата връзка ще се превърне в брак.

Каква е мечтата на една къща - според мечтата на Цветков

- да видим непознат - да създаваме опасност - да подобрим - да почистим в къщата, да почистим боклука - да очакваме гостите - да измием подовете, да разкрием разделянето или бързата смърт на роднина - без покрив - до ранно движение - изгаряне на дома - до голяма радост.

За какво мечтае къщата?

Ако видите, че къщата ви се е променила отвътре, скоро ще откриете някаква загадка; да си купи нов дом - за благополучие, срутване - за болест. Изграждане на гнездо в съня - щастие за младоженците, пренареждане на мебели в къщата - очаквайте гостите да посетят къщата на дядото - да умре в семейството.

Каква е мечтата на една къща - според мечтата на Менегети

Къщата е огледало на нашата същност. Той символизира набор от характерни черти, които определят начина на живот на човека. За да се даде ясна интерпретация на съня, е необходимо да се проучи всички подробности за сън, в който определена част от къщата се разгръща: кухня, стая, баня и т.н. Например, като в банята което показва празен еротиката и образа на кухнята - е неутрален, само ако не виждате го нарежете месо или кръв, което е показателно за небалансиран ум. Да бъдеш в спалнята е доказателство за духовен комфорт, топлина, спокойствие и сигурност.

Каква е мечтата на една къща - според мечтата на Лонго

Мечтите за домове означават разпределение в обществото, състоянието на делата зависи до голяма степен от състоянието на вашия дом. Да се ​​скиташ в съня си над празното пространство означава да търсиш празни надежди, което означава в живота, да се чувстваш неподправено, съмнение. Изградете нов - да разрешите проблеми, ако сте мечтали за кражба в къщата - изчакайте печалбата. Жилището на хълма или на ръба на пропастта пророкува самотна старост.

Share:
Comments