Всички боядисани брюнетки страдат от това! не забравяйте, че

Тъмната коса винаги е популярна. Независимо от сянката, която избирате, тъмните къдрици изглеждат страхотно, увеличават драмата на външния ви вид и са подходящи за всеки сезон на годината.

Но превръщането в брюнетка е изпълнено с последствия. Обмислете проблемите, с които трябва да сте готови, ако решите да отидете на тъмната страна.

Голям шанс за алергия

Тъмните нюанси на боята съдържат молекули, наречени p-фенилендиамин. Използва се и за производство на мастила и татуировки. Това вещество може да причини кожна реакция: появата на везикули, изгаряне и зачервяване. Въпреки че пълноценните алергични реакции са много редки, те също се случват. Няма начин да знаете предварително дали p-фенилендиаминът ще ви повлияе и алергията може да не се появи веднага. Най-доброто, което можете да направите, е да проведете тест за алергия, преди да започнете да рисувате. Ако усетите чувство на парене, ако лицето ви се зачервене, незабавно промийте боята и се консултирайте с лекар.

Колко трудно е да запазите желания цвят!

Това е едно нещо, ако промените цвета в интервала от един или два тона. След това поддържайте цвета ще бъде относително проста. Ако обаче промяната е по-радикална, тогава ще се борите срещу светлинните корени и измиването на цвета.

Възможно е да станете по-леки, но е трудно. Тъмният цвят ви налага задължения, защото ще бъде много трудно да се върнете към светлината на къдриците. Не можете да избягате от сцената, при която косата ви ще бъде цвят на ръждясало желязо. Освен това, ще развратим и вашите направления. Ако не сте сигурни, че сте избрали тъмен цвят за дълго време, е по-добре да не рисувате изобщо.

Боядисването от масовия пазар не е най-добрият вариант

Тя има ограничено приложение. Магазинната боя е идеална за тонизиране на косата, придаваща лека сянка. Но ако искате да се превърнете от една блондинка в една брюнетка, тогава имате нужда от професионалист. Защо? Защото в този случай е необходимо да се разгадават разработчиците с различна сила на действие.

За пръв път, когато се виждате с тъмна коса, не се страхувайте. Всяка промяна изисква пристрастяване. Не се паникьосвайте, погледнете добре себе си, дори ако първата реакция е да се пребоядисвате.

Ще ви е необходим нов грим

Какво ви изглеждаше с руса коса може да изглежда мрачно или смешно с тъмна коса. Розовият руж може да ви направи Снежнобял, син сенки няма да добавите чар. Заменете всичко, едновременно и безмилостно. Само по този начин можете да изглеждате красиво.

вежди

Трябва да гледате, за да сте сигурни, че веждите ви са комбинирани с нов цвят. Най-добрият вариант - вежди за един или два тона по-леки от косата. Можете леко да оцветите веждите си с молив или дори боя с боя.

Тъмната коса не е толкова проста. Всеки цветен или просто брюнетка ще ви обясни, че всяка тъмна нюанс на боята е смес от няколко цвята. Във всеки случай, преди да изберете боята в магазина, консултирайте се с специалист, какъв цвят е подходящ за вас.

И нов гардероб

Възможно е старите ви неща да не са подходящи за вас. Така че трябва да си купите нови основни неща, така че това да носиш. В допълнение, сега ще ви трябва нова смола, превръзки за коса и невидимост.

Въпреки всичко, тъмната коса - ще бъде най-добрият ви експеримент. Сериозно. Това ще подчертае очите ви, особено ако те са ярки. Ако вземете успешен тъмен цвят на косата, няма да искате да търсите друго.

Share:
Comments