Ванга конспирация за пари, късмет, работа, любов. как

Някои, говорейки за магия, магьосничество и конспирации, неволно размазват усмивка, защото считат такива неща за измама, пълни глупости и абсолютно не вярват в тях. Има и такива, които многократно са прибягвали до помощта на магията и знаят какво и как да правят, за да получат това, което искат. Може би и вие се отнасяте към тези хора, но може би никога не сте опитвали нещо подобно, но вие искате да го направите в близко бъдеще. Тогава тази статия ще ви бъде полезна.

Може би сте чували за най-малко пророчицата на име Уан и на неговите прогнози, които са се сбъднали. Ванга за целия й живот е дал на много хора полезни съвети за това как да постигне желаното с помощта на бялата магия. Жената разказа за най-ефективните парцели, които са най-безопасното и разказа как правилно да изпълняват различни ритуали, за да получите желания резултат, а в същото време, не за себе си или другите навреди, тъй като, както знаете, всяка магия може да се превърне за човека, който го е практикувал, неочаквани и лоши последици. Силни конспирации Ванга не може да бъде направено, ако не сте сигурни, че ще успеете.

Някои биографии

През 1911 година в едно бедно семейство се роди момиче, което се казва Вангелия. Това беше същата жена, чиито способности не престават да говорят дори след смъртта й. Детството на Ванга беше много трудно. Семейството няма достатъчно пари и често е трябвало да гладува. Когато момичето беше на 12 години, тя падна в ураган. Беше пренесена на сто метра от мястото, където беше, а вятърът покриваше очите й с пясък. В това състояние Ванга прекарва един ден, докато не бъде намерена и не осигури първа помощ. Оказа се, че ако не се подложи на операция в очите й в продължение на няколко месеца, тя ще загуби зрението си завинаги. Такава сериозна операция беше много скъпа. Ванга бедно семейство не успя да я плати, така че с течение на времето детето беше сляп и, както знаем, до смъртта си Ванга беше сляп, но това не попречи да я види на картината и да се предскаже събития такива от това, което хората тичаха настръхнеш.

На 14-годишна възраст Ванг е изпратен в приют, където са живели слепи деца. Там се научиха да се грижат за себе си и да правят много неща без помощ. Там момичето научи и прочете Брайл. На това място тя прекарва три години, а след това се връща у дома, където семейството й се нуждае от помощ.

Както учредителят на Уанг стана известен след 30 години. Имаше война и тя откри в себе си способността да установи местонахождението на хора, за които се смяташе, че са изчезнали. Дори и тогава се появиха опашки на отчаяни хора, които вярваха, че една жена може да им помогне. И Ванга го направи.

Нашата прогноза напусна нашия свят на 85-годишна възраст. Тя, разбира се, успя да остави бележка в нея, защото дори и тези, които са родени след нейната смърт, нейното име е познато.

В необятността на интернет можете да намерите много заговор и ритуали, които се приписват на известната пророчица, но кои наистина са й принадлежали? Как да изберем конспирацията, която е подходяща за вашата ситуация, и да вършим ритуала възможно най-вярно, за да подобрим живота и живота на вашето семейство за по-добро?

Най-известната заговор Wanga за пари и късмет

Великият Ванга беше много сериозен за конспирациите, които донесоха късмет и богатство, защото почти половината от живота й беше беден и вероятно искаше способностите й да се проявяват като дете. Тогава тя може радикално да промени тази част от живота си, която дори не искаше да помни, беше толкова трудно. Ако някога семейството на Ванга имаше достатъчно материални ресурси, тогава жената можеше да види и не прекара целия си живот в тъмнината.

Всяко лице иска да живее в просперитет и не знае нуждата от всичко. Ние живеем в този свят само веднъж и така искаме да живеем живота си добре и ярко. Не всеки е предназначен, животът на много хора би бил подходящ, за да го нарече съществуване. Те отиват на работа рано сутринта, но идват, когато става дума за нощта. Те не виждат децата си, нямат възможност да бъдат сто процента с тях, за да не изпускат нищо от възпитанието си, трябва да печелят пари, за да изхранват семействата си. За съвместни почивки и някои интересни развлечения, дори и една реч не може да бъде, защото това не е достатъчно, няма сила, няма пари, няма време. Такива хора пропускат много в живота си. Тези, които искат да променят това, се обърнете към магията за помощ. Ако сте един от тях, за Вас ще ви бъдат полезни следните конспирации на Ванга за пари.

Тази конспирация ще помогне на тези, които спешно се нуждаят от определена сума пари за някаква цел. Ритуалът трябва да се извърши от петък до събота. В петък вечер, да си легнете, затворете очи, отпуснете се и мисли за това как би било чудесно, ако в най-скоро сте късметлия достатъчно, за да получите определена сума пари. Представете си какво бихте почувствали в този момент, как ще изразходвате тези пари и каква радост ще бъде преживяна, като я изразходвате за нещо необходимо. Нарисувайте в ума си ясна и чиста картина на това, и повторете 9 пъти над думите: "Това е моето желание, искам да се случи." Както знаете, мислите имат способността да се материализират. Но този ритуал не свършва. Започнете алармата в 4 часа сутринта и след като се събудите, незабавно излезте на улицата. Изчакайте, докато първите лъчи на слънцето се появяват, и каза на глас или мислено следните думи: "Станах рано utrechkom на слънце ме предаде сила. О, магическите лъчи на слънцето, живееш на изток и знаеш как да изпълниш тайните си желания. Може ли да знаете какво ми трябва (обадете се на конкретната сума, от която се нуждаете). Вярвам, че можете да ме научите как и къде да получите това, което искате. " Думите за конспирация трябва да се повторят три пъти.

Обърнете внимание на факта, че парите, които скоро ще получите, трябва да бъдат изразходвани точно за това, което поискахте. Ако това правило не се спазва от вас, то вместо късмет и богатство, само ви очакват загуби и дребни проблеми. След три месеца ритуалът може да се повтори.

Участията на Уан за пари и късмет ще работят само ако наистина вярвате с цялото си сърце. Нагласете се правилно. Всеки ден мислете за факта, че скоро всичко, което пожелаете, ще се сбъдне. Трябва да сте готови да приемете това и да изразходвате материалните ресурси за нещо добро, което ще ви помогне, вашите членове на семейството или други хора.

Следващата конспирация на Ванга за пари ще изисква от вас да отидете на църква и да освещавате водата. Ритуалът не трябва да се провежда в същия ден, а през следващата сутрин. Преди него не можете да ядете или да пиете нищо. Това е задължително изискване, което трябва да бъде изпълнено. Седнете на масата и сложи пред чаша светена вода и поставете върху чиния с черен хляб половина. Преди всичко това е необходимо да се каже на глас думата конспирация: "Ако Господ е бил в състояние да се хранят всички гладни хляб, той ще помогне на семейството си. Не ми се иска нищо и че винаги има храна в къщата и благоденствието е царувало. Покажи ми пътя към богатството и обещавам, че ще харча разумно разходването на пари. Тези думи трябва да се повтарят три пъти, без да се правят прекъсвания между тях. След това трябва да пиете светена вода и да споделите хляба между всички членове на вашето семейство. Ако знаете, че единият от тях не яде хляб, говорете повече вода, за да можете да дадете на този човек напитка. Но в никакъв случай не кажете на никого защо трябва да ядат този хляб или да пият вода. Фактът, че сте решили да парцел, е необходимо да се пазите със себе си и дори най-близкият човек не трябва да знае за него.

Най-ефективната конспирация за късмет от Ванга е конспирация, която трябва да се направи на входа. Смята се, че през вратата на апартамента не само влизат хора, но и прониква негативните енергийни предизвикателства и лош късмет. Хората висят у дома различни амулети, които трябва да се защитят от такива неща, но те не могат да ви защитят завинаги. Заговорът на късмет от Ванга има специална сила, която не само ще защити дома си от лошите неща, но също така ще ви направи успешен човек в живота и след няколко седмици ще забележите положителен резултат, освен ако, разбира се, ще прекарате ритуала правилно.

Въоръжени със лунен календар и да изчислят кога ще бъде фазата на изгряващата луна. През този период трябва да изпълнявате ритуала, ако искате да избегнете негативни последици. Застанал на вратата, трябва да тихо, че никой не чу, изговори следните думи три пъти: "Как много хора влизат в вратата ми, така че ще ми живот късмет. Нека лошият човек да влезе не може, само здраве и богатства, които моята къща ще посети и завинаги ще остане. Амин. " След като изговорихте думите на конспирацията, прекоси три пъти вратата си с кръстчето. Трябва да направите това, като първо овлажнявате пръстите си в светите води. След като направите това, поръсете на прага със светена вода. Такъв ритуал ще помогне да се избегне чувство на неудовлетвореност и нещастност в живота и само доброто може да мине през вратата.

Парцели Уанги за любов

К сожалению, не каждой женщине повезло найти свою любовь и создать семью с любимым человеком. Некоторые представительницы прекрасного пола удивляются, почему им так не везет в любви, ведь вроде бы и симпатичная, и умная, и успешная, а счастья женского как не было, так и не предвидится в ближайшее время. Не хочется быть старой девой, да и, все подружки уже давно испытали радость материнства и знают, каково это любить и быть любимыми. Не нужно отчаиваться, оказавшись в подобной ситуации. Парцели Уанги за любов обязательно помогут решить эту проблему и вы почувствуете себя счастливой.

Този парцел ще се увери, че хората, които не са му обърнали внимание на вас, той изведнъж осъзнах, че той е бил силно привлечени към вас, и започват да общуват повече с вас или да се предлага заедно. Направете снимка на избрания от вас. Той трябва само да бъде сам. В събота вечер, отидете до прозореца, натиснете снимката до устните си и нежно кажете конспиративни думи: "В мислите си само имам. Забрави за свободата, просто искаш да дойдеш при мен. Когато зората се издига на нощното небе, така се ражда любов към мен в сърцето ти. Нека е така, както искам. Сега запалете свещта и капнете няколко капки восък върху любимата си снимка. Когато восъкът се втвърдява, сложи снимката под възглавницата и се върнете към свещта. Изчакайте да изгори, и отивам да спя с мисли за който говори. Този ритуал трябва да се повтори девет пъти, веднъж седмично.

За следващия ритуал ще ви трябва и снимка на любим човек. Поставете чаша вода пред вас, вземете снимка и я запалите. Когато изгаря почти до края, хвърлете го в чаша вода. По това време е необходимо да се кажат тези думи: "Сега сте с мен, сърцето ви е с мен, любовта ми е във вас и вие не можете да устоите. Тъй като снимката е изгорена, ще бъдете изгорени, ако не сте с мен. " Водата трябва да се пие. Такава церемония може да се проведе по всяко време на деня.

Парцели Уанги да работят

Не всички, за съжаление, съдбата представя такъв подарък като добра и високоплатена работа. Ако искате да станете един от тези няколко късметлии, следните конспирации на Ванга за работа със сигурност ще ви помогнат в това.

Ще ви трябва чаша вода, която трябва да бъде предварително осветена в църквата. Поставете я непосредствено пред вас, колкото е възможно по-близо до нея и шепнете: "Помогни ми, силата на водата, затова ме завеждат в добра работа и не обръщайте внимание. Аз съм експерт в моя бизнес. Те ще ме уважават и оценят. Както казах, нека бъде. Сега затворете очите си и представете си работата, за която мечтаете. Вземете чаша вода, излезте с него на улицата и излейте водата под първото дърво, което ще видите.

Няколко часа преди следващото интервю, запалете свещта и кажете по-горе: "Където отивам, те се нуждаят от мен там. Всички служители ще обичат, ръководството не е разстроено. " Повторете думите, докато свещта изгори.

Дори най-силните конспирации на Ванга няма да работят, ако сърцето ви няма вяра в магията и успеха на ритуала. Програмирайте себе си, че всичко ще излезе за вас и едва тогава можете да постигнете това, което искате.

Share:
Comments