Тайните на топ модели са разкрити

Изглежда само, че моделите са родени с идеална фигура и имаха щастието да станат подиумни звезди. Всъщност момичетата, които са избрали много труден модел за кариера, са готови да направят всичко, за да могат да изпълнят мечтите през целия си живот.

Руският модел на Kira Dikhtyar реши да сподели тайната на това как колегите й постигат идеални фигури. Така че, в арсенала от професионални топ модели можете да намерите почти всичко - от лаксативи до апетитни подтискащи средства, които могат да бъдат закупени единствено по рецепта.

Според Кира самите агенти призоваха начинаещите да използват седативи или кокаин, което може да ускори метаболизма в тялото и да яде по-малко. В курса има всички средства - от инжекции на гонадотропини до инжекции на ТК в щитовидната жлеза, с които можете да ускорите метаболизма в организма.

Кира сподели с журналистите ужасните подробности за моделите за захранване. Така че, някои от тях се хранят с топки от памук, като по този начин запълват стомаха и обезсърчават яденето.

Share:
Comments