Дълги прилепи. модни женски прически за дълга коса 2015 -

Това са дългите прически, които ви позволяват свободно да промените своя имидж в зависимост от целта. Вкъщи и в офиса, в социални събития или само за пазаруване, има много оригинални решения за тяхното проектиране. Изглежда, че не може да бъде изобретен нищо ново - класически удължен квадрат и сезон, каскада и дълга стълба - но стилистите успяват да представят тези модели по такъв начин, че оригиналните варианти да се удавят с неочакваните им решения. Само че хелочки означава! Удължени, разкъсани, наклонени. подстригване за дълга коса и този преглед е посветен. Вижте снимките на дългите подстригвания по-долу.

Особено интересни са дългите завършени прически с многопластови бузи. В някои случаи можете да направите без бум, през 2013 г. ще бъде хит на сезона. Универсалните каскадни прически продължават да са толкова популярни, с изключение на това, че чалочката може да бъде малко по-дълга. Те са подходящи за всеки тип коса. Различните опции за класифициране ви позволяват да правите нестабилни прически в стила на "grunge", разбира се, тя трябва да бъде допълнена от общ стил на облекло и аксесоари. Структурата на шумоленето е необходима с познанието, така че "шафето" изглежда естествено и изискано.

Дълъг подстригване

Скелето или прическите "стъпки" дава повече обем и динамика. В този случай има много опции. Косата може да бъде усукана навътре или навън, в зависимост от това какво изображение диктува моментното настроение. Високо и дръзкото изображение е прикрепено с кокетно изпъкнали навън върхове. В вечерната версия тя вече ще бъде събрана в кошара в задната част на косата, пред ключалките падат свободно къдрави къдрици. Тази подстригване е модерна от много десетилетия. Основното му предимство е способността да се скриват недостатъците на косата. Рядката и тънка коса, навита с косми или нанесена със сешоар, става буйна и обемиста. Кръглото и удълженото лице са по-тесни, а тясното лице, напротив, изглежда по-пропорционално.

Дълги разкъсани прически

Навярно най-високо оценени са коравните прически. Те са модерни и стилни във всяко отношение. Креативната епоха създава всички условия за самоизразяване и разкъсаните прически правят изображението индивидуално независимо от вида на косата. Тяхната същност е да изрежете краищата на косата с бръснач. Изглежда, че косата е изкусно отрязана, умишлено ги улеснява. При тънката коса тази прическа изглежда много лоша, но ако косата е гъста и буйна - това е вашият избор. Избършете косата от едната страна и направете съветите по-ярки с помощта на контрастиращи оцветявания, можете да изглеждате много стилно. Необичайно и модерно изглеждат тънки ивици на фона на плътни, а основният цвят може да е тъмен и разкъсаните върхове са боядисани в пепел, червени или червени тонове.

Наклонена коса на дълга коса

Наклонените коси, на първо място, се получават в резултат на дизайна на дълъг взрив. Дългият наклонен ръб на дясно отнема високи стъпки на популярност. Елегантно декориране на прическата, наклонените брекети правят изображението универсално. Това е дързост, романтизъм, екстравагантност и, разбира се, женственост. Наклонената подстригване за дълги коси приляга почти на всичко. Дългата коса с наклонени брекети изисква повишено внимание и внимание. Най-често срещаните стилове на прическа могат да бъдат украсени в "наклонена" форма, образувайки съответно взрив. В този случай се отделя голямо внимание на формата на лицето. Например, сега класическата прическа "каскада" с наклонена подстригване изглежда като най-модерното ново решение.

Дълъг подстригване

Дългите квадратчета са перфектни за всеки тип коса. Също така, всеки може да бъде цвят. От времето на кралица Клеопатра много жени я обичат и отделят мъже. Дългите квадрати са една от най-елегантните опции, независимо от формата на лицето. Подходящ както за работа, така и у дома, както и за вечерни излети за обществени мероприятия. Тя не се налага определянето на дневна база, само на 15 минути - и кокетна прическа положени. Дори тънката коса изглежда по-голяма в тази форма. Най-големият проблем може да бъде само малките къдрици. Long Боб може да върти - ако обрат брави халките и закрепете в областта на шията, след известно време, за да получите прекрасни течащи вълни, които изглеждат чудесно със светлина, разделено на нишките на дребните.

Прически с дълги бретончета

Прави копринена коса изглежда чудесно с равномерен взрив. Дебели бретон оптимално да напуснат до веждите, защото това привлича вниманието към лицето, особено на очите. Днес обаче бретонът под веждите се смята за по-модерен. Действително се слива в края на бреговете с неравномерни нишки. В резултат на контраста, характеристиките на лицето намаляват и стават по-женствени. По-възрастните жени могат да загубят зрението няколко години, ако се опитате да се види с коса или асиметрични бретон дълго. Постепенните или градуирани допустими отклонения са подходящи за тези цели, както е възможно.

Дълги подстригвания за кръгло лице

Кръглата форма на лицето може да бъде удължена, като се изтърка косата нагоре или назад, като се чупят бузите от едната страна или изобщо не се оставя. Основното правило е да се повиши обемът на косата над бузите. Започвайки от брадичката, трябва да се опитате да увеличите силата на звука отзад, оставяйки широки къдрици отстрани. Визуално удължете кръглото лице и правилната дълга коса. Най-опцията "живот" - каскада - многопластова прическа, която оставя произволна дължина. Ако ушите останат покрити - бретонът може да бъде дълга и къса. Меки течащи къдрици с пера в краищата ще бъдат украсени с дълги бретончета. Сладко момичетата не трябва да избират дебели едно-тромави брекети.

Прически за дългото лице

Леко удължено лице с широко чело и дълга брадичка с помощта на прическа трябва да получи по-пропорционална форма. Визуално гладко диспропорции може да вълнообразна коса. Фини къдрици на всяка цена - от простата навивка на косата до полагането с помощта на пяна в основната област. Твърде късите прически и отворените уши могат да протягат още повече лицето, така че умело го маскирайте с обемни нишки отстрани. Не вдигнете и косата си на височина и направете ясни вилици. Най-добре е да изглеждате асиметрично или наклонено зигзаго.

Подстригване за дълга коса 1 Подстригване за дълга коса 2 Подстригване за дълга коса 3 Подстригване за дълга коса 4 Подстригване за дълга коса 5 Подстригване за дълга коса 6 Подстригване за дълга коса 7 Подстригване за дълга коса 8 Подстригване за дълга коса 9 Подстригване за дълга коса 10 Подстригване за дълга коса 11 Подстригване за дълга коса 12 Подстригване за дълга коса 13 Подстригване за дълга коса 14 Подстригване за дълга коса 15 Подстригване за дълга коса 16 Подстригване за дълга коса 17 Подстригване за дълга коса 18 Подстригване за дълга коса 19 Подстригване за дълга коса 20 Подстригване за дълга коса 21 Подстригване за дълга коса 22 Подстригване за дълга коса 23

Коментари

чудо човек 09/12/2016 Много женствена, когато едно момиче има дълги коси или точно под раменете си, веднъж направих грешка, тя направи кратко кере и беше ужасно измъчвана в очакване, когато щяха да се върнат назад. Под-работа за 3-4 часа дневно. Администратор на групата Vkontakte. Гъвкав график - 3-4 часа на ден. Плащане 6500 тр. на седмица. Пишете на имейл: [email protected] Ирина 06/15/2016 Имам много дълга руса коса, gusty.Tak искам красива прическа, но се страхувам да отида до фризьорите, изведнъж няма да е професионалист ... Ивана 03-31 / 2016 Сестра ми е просто луда за нейния взрив! И това само не го прави! И отстрани, наклонени и изтръгнати ... Дължината също варира от веждите до челото!))) И аз не нося удар, по-скоро нося, но дълъг, до рамото. Вероника 03/31/2016 Проклятие ... Съжалявам за жаргона ... Но ти гледаш тези снимки и просто ревнуваш! Разбира се, след стилиста, да, добър стил ... И отивам в салона ... Но искам да изглеждам така през цялото време! И за това нито парите, нито други не са достатъчни, няма време ... Инга 03-31 / 2016 Наистина ми харесват парцали, но ... те не отиват при мен!))) И че само аз не дойдох, и цвета на косата се промени и с дълъг експеримент ... Не отивайте и това е! Просто погледнете другите и се насладете ...
Share:
Comments