Sugar daddy и sugar baby: взаимноизгодно взаимоотношение

Кой е татко за захар?

Думата Sugar Daddy (или "сладък татко") обикновено се нарича богат човек, който търси красив, млад спътник на живота. Средно "сладкият татко" е най-малко на 42 години. Той е незаменим лидер, служител, съветник или предприемач, чийто среден годишен доход е 240 000 щатски долара. Поради постоянната си работа на работа, той често няма време (или желание) да се запознае с жените и да търси благоволението си по обичайния и естествен начин. Вместо това, "тате" иска доста прост начин да се намери една и съща "прост" дамата, която ще отиде заедно с него под ръка, играе ролята на красивите декорации, и няма да му даде прекалено много проблеми да се организира стресови ситуации. В замяна той е готов да плати. Средно за един такъв захар Бебе годишно се заплащат около 42 000 евро. Тя се радва като разточителен начин на живот, много пътувания, ексклузивни партита, дизайнерски дрехи и бижута, личен фитнес треньор и наел икономка.

Как се намират "сладки татко" и "сладки момичета"?

На специални сайтове, богати мъже и млади жени, нуждаещи се от пари, често студенти, начинаещи актриси и модели създават сметка. В профила им посочете техните интереси, начин на живот и много повече, които смятат за необходими. Тогава има много познаване чрез кореспонденция и чатове, обмен на телефонни номера и споразумение за среща. На среща един друг научава и обсъжда условията за по-нататъшното развитие на събитията. Интересно е, че 24% от мъжете вече са омъжени и търсят връзка за развлечение, момиче, готово да изпълни желанията си, които съпругата не може да изпълни.

Задължения на Sugar Baby, които се съгласяват с този вид взаимоотношения

На първо място, "сладките татковци" търсят момиче, което да ги придружава на различни събития, да ги посрещне след работа и да нахрани вкусна вечеря и, разбира се, не може да се направи без интимни отношения. Казвате: "Това е точно като проституцията!". Разликата е, че самото момиче търси така наречения "спонсор" и договорът може да бъде прекратен по всяко време по желание на поне една от страните. Обикновено Sugar Babys са самодостатъчни дами, които знаят какво искат, позволяват да се поглезят и обичат шикозния живот
Share:
Comments