Стилно нещо: черна роба, с какво да я носиш?

Роувър за много от нас - любим обект на гардероба за всеки ден, в който се чувствате свободни и удобни. Turtleneck е удобна и красива, странно, подходяща е за дами от всякакви форми - дори и много пълни дами в тъмни пелерини изглеждат прилични, особено ако пънчето е направено от плътен материал. Черно пелерина, с какво да нося?

Стилно нещо: черна роба, с какво да я носиш? Черната рокля е най-яката версия на роклята, много стилна и секси. Помнете видеото за "Happy Birthday" на Лада Денс, където тя се появява в черна пуловер - тежка, тъжна, но много чувствена! Подобна рокля подчертава перфектно овалното лице, неговите характеристики, прическа (много елегантно изглежда като изплетена гладка коса или къси прически).

Създаването на уникално изображение може да бъде просто комбинация от черна пола и черна пола, дори и без бижута, но с помощта му такъв твърд и агресивен лък може да бъде омекотен и да му се даде по-голяма женственост.

Стилно нещо: черна роба, с какво да я носиш? Черната рокля е считана за много разнообразно нещо, което може да се комбинира с много гардеробни елементи. Основното условие за ансамбъла да изглежда органично, ако е трудно да изберете стилен комплект с черна роба, ние ще се радваме да помогнем.

Така че най-стилната комбинация е комбинацията от черна пуловер и черни панталони, черни панталони, изработени от разтегателен материал, ще изглеждат най-добре, въпреки че черни дънки ще бъдат много удобни. Сини, зелени, червени дънки могат да се носят и с черна пуловер.

Най-шикозният, достъпен за тънки момичета, е черна рокля, съчетана с черни кожени тесни панталони. Този комплект е подходящ за работа и за клуба, можете да го допълнете с тънка златна верига, но не повече.

Стилно нещо: черна роба, с какво да я носиш?

Не е зле с този ансамбъл ще изглеждат къси кожени палта или стилна кожена жилетка от черно-кафява или червена лисица, арктическа лисица или миеща мечка.

За офисни и бизнес цели, черна пуловер може да се комбинира с черна пола със средна дължина - молив, балон или лале. Чорапогащите могат да бъдат черни или кафе.

Черната рокля в непринуден стил изглежда страхотно с дънки, черни и тъмно сиви, с дънкови сарафани от тези нюанси, а също и с трикотажни къси рокли на не ярки нюанси: сив, пясък, мляко, кафяво, лилаво, цвят на тъмна морска вълна.

Тя е добре с жилетки на коланите си, с къса палто с къси ръкави, кожени якета и жилетки, тъмно сиви поли.

Отделен разговор за прозрачни черни пелерини, които често се наричат ​​вечерни неща. Те могат и трябва да се носят със светли костюми, жилетки от тюркоаз, маслини и други цветове. Те изглеждат добре с черни плетени рокли или рокли с къси ръкави, дълги ръкави без ръкави от най-странни цветове. В този случай ярко и голямо костюм бижута ще отговарят на черна рокля.

Стилно нещо: черна роба, с какво да я носиш? В зависимост от създадения стил може да бъде избран различен вид шапка за черна пуловер - може да е черна шапка, шапка, превръзка или дори бандана или просто кърпичка.

Лятната версия за прозрачна черна пуловерка е комбинацията с дълга, ярка пола с високо нарязване.

Не забравяйте, че независимо от факта, че черната половинка се отнася към класиката и пее от Ив Сен Лоран, който вярва, че тя се комбинира с черната пола е въплъщение на бизнес стил, днес има много нови възможности, които ни дават много повече възможности Вие: това е черна мрежеста мрежа, от гуфюрен участък, от коприна, вълна, трикотаж от различна плътност, кашмир и памук.

Така че, ако сте истински фен на черна костенурка, имате чудесен избор за всеки ден!

Share:
Comments