С какво да носите обувки за велур?

Сутиените обувки се нуждаят не само от внимателна грижа, но и от специална комбинация от дрехи, цветове и стилове. Най-спорните моменти в това отношение възникват с велур обувки. В допълнение към факта, че велурните обувки изглеждат луксозни, скъпи и елегантно седнат на краката си, те също така са предназначени да подчертаят изискания вкус и статус на собственика си. Следователно, изборът на облекло, комбиниран с велур, трябва да се подхожда много отговорно.

За офис

Сует лодки бежов или черен цвят ще бъде идеално допълнение към бизнес костюм. Ще бъде идеално, ако част от комплекта в стил офис ще бъде в хармония с цвета на обувките. Например, рокля, пола или панталони от кафяви нюанси ще изглеждат страхотно с обувки с бежов нюанс. Зелено яке или жилетка ще добави елегантно изображение и малък нюанс на обувки от черен велур.

За да въведете "светлината"

Благородна, елегантна и елегантна ще бъде комбинация от чифт велурени обувки с вечерна рокля или костюм. За тържествени случаи често се избира велур, украсен с различни животински отпечатъци и декоративни елементи. Все по-често можете да намерите две или дори трицветни велурени обувки, които сами по себе си са въплъщение на празниците. Предпочитаните обувки с няколко комбинации от цветове, трябва да сте внимателни с избора на комплект или рокля за тях. Основната роля в този ансамбъл, разбира се, се дава на обувките. Всички останали трябва само да ги допълват лаконично. Plain рокля сдържан нюанси, тесни черни панталони, оборудвана сако, блуза или топ, смесване в с цвета на обувките - това е списък с възможни комбинации за вечерта.

За всекидневния живот

Поради непривлекателността си обувките не се препоръчват да се носят всеки ден или в дъждовно време, в противен случай скоро ще загубят външния си вид. Но благодарение на многобройните средства за грижа, както и внимателното отношение, обувките за велур ще продължат повече от една година, така че те могат да бъдат използвани безопасно, в допълнение към любимото изображение или всекидневния стил.

Въпреки видимата несъвместимост обувките за велур перфектно се хармонизират с джинсите и ризите, както и с яке-кожено яке. В това отношение е достатъчно лесно да внедрите някаква идея в стил кажуал или да създадете неформално изображение.

Сует обувки също са подходящи за отиване в клуб, филм, ресторант или романтична дата. Например, в комбинация с лека рокля или сарафин, тези обувки ще добавят чар и ще придадат на изображението елегантен вид. Важно е да се има предвид, че цветът на обувките трябва да бъде в хармония с най-малко един от нюансите на роклята.

Какви материали са комбинирани с велур обувки?

Красиво, стилно и скъпо изглежда, с обувки от сувенирни обувки от естествени тъкани, по-специално вълна и коприна.

Често смесването на тъкани от различни тъкани води до неочаквани, но доста грандиозни резултати. Ето защо комбинацията от велур с дънкова или велурена кожа днес не е агресивна или смешна. По-скоро, напротив, обувките от велур, пълни с груба тъкан, ще дадат представа за мекота и ще донесат романтика.

Понастоящем модната тенденция е ярък акцент в дрехите, най-често тази роля е възложена на обувките. Ето защо, по-често на модната сцена и точно на улицата можете да намерите червени, сини или тухлени нюанси на велур обувки със или без платформа. Такива обувки са предназначени не само за разреждане на ежедневието на модерно момиче, но и за придаване на цветове и слънчево настроение на сивата реалност.

Share:
Comments