Риба със зеленчуци: нашия протеинов обяд

Известно е, че най-диетата риба е бяла риба, която живее в студени морета. Тортата е просто толкова разнообразна - нискомаслена, некалорична - 82 kcal / 100 g, с високо съдържание на протеини - 18 g на 100 g продукт.

Най-добре е да купите треска цели, с люспи, а не във формата на замразени остъклени филета. Днес имаме успешен улов - голяма красива цяла треска и зеленчуци. Нека готвим за вечеря хранителен съд - риба със зеленчуци!

Ще отворя малка тайна: ако искате да се храните с риба, но не искате да я почистите добре, печенето в пергамент или фолио е идеална опция за готвене. Рибата се готви много бързо и когато я извадите от фурната, кожата лесно се оставя.

808_1

Съставки на порция:

• Треска обикновена охладена - 2 броя • Червен лук или жълт лук - половин лук • Българска сладка череша - 1 малка • Чери домати / 2-3 домати. • Лимон - парче • Всички Зелените: целина, копър, магданоз • Солена голяма / морска.

рецепта

1. Нарежете тревата в порции.

2. Сгънете хартия за печене или бяла пергаментна хартия наполовина.

3. Подгответе "възглавница" от зеленчуци: нарязани зеленчуци, лук пръстени, пипер ленти и го поставете на пергамент.

810_1 - копия

4. На "зеленчукови възглавници", за да оформят парчетата риба. Поръсете с лимонов сок.

812_1

5. Добавете зеленчуци и четвъртинки от череша отгоре. Поръсете с голяма сол.

813_1

6. Напълнете треската със зеленчуци в плик, изработен от пергамент. Поставете ръбовете на хартията в горната част.

815_1

7. Пригответе рибата в плик от пергамент / фолио в тиган на печка или на печене в фурната. Приблизително време - 15 минути. Температурният режим е 180 ° С. След това поставете плика с треска на чиния или дървена дъска, внимателно (въздухът вътре е много горещ!) Отворете краищата на опаковката.

816_1

8. Приготвени в пергамент риба може да се сервира на масата директно на хартия, но е по-добре да се премине на партида чиния, премахване на кожата на рибата и премахване на костите. Това е всичко! Вечеря или вечерята за хранене е готова. Бон апетит!

824_1

Тази рецепта от категория

Обяд, Рибни ястия
Share:
Comments