Разликата между сексуалните темпераменти: какво да правя?

Защо един човек има леко докосване, за да възпламени страстите, а другият дълъг и разнообразен герой? Някой е готов да прави секс през целия ден и някой е достатъчно веднъж седмично. Сексолозите казват, че става въпрос за вида сексуален темперамент.

Учените разделят хората на три вида: висок, среден и нисък темперамент. Хората с високо ниво не само са готови да правят секс всеки ден, но и се нуждаят от тях. Те бързо губят интерес към партньор, ако им липсва еротика, стават раздразнителни, може да станат депресирани. Хората с ниско ниво, напротив, могат лесно да живеят с малко или никакъв пол. Темпът е вроден, при жените е свързан, включително и с нивото на хормона естроген. Опитвайки се да станете "горещо малко нещо", ако сте от нисък тип, може да се окажете в нервна разбивка.

За щастие, повечето хора са от средния тип. Тези хора са достатъчно няколко пъти седмично, но този тип е достатъчно мобилен. Това означава, че при определени условия те са щастливи да правят секс много по-често и могат и страдат, като се приспособяват към партньор.

В идеалния случай темпераментът на партньора трябва да съответства. Съседните типове също работят добре: високо със средно или средно с ниско. Но високи и ниски, сближаващи се в двойка, рано или късно ще започнат да страдат. Физиологията не може да бъде променена, а животът на тези двама ще бъде постоянно свързан с жертви и ограничения.

Учените са получили формула, чрез която можете да разберете вида на темперамента. За да разберете това, измервайте дължината на крака и разделете височината си в сантиметри с това число. Краката се измерва от най-изпъкналата част на бедрената кост до петата. Какво ще се случи е индексът на темперамента.

Индексът на висок темперамент при мъжете варира от 1.93 до 2.00, при жените от 1.98 до 2.05, средният темперамент варира от 1.82 до 1.92 при мъжете и от 1.87 до 1 , 97 при жените. Хората с нисък темперамент имат най-нисък индекс: мъжете от 1,75 до 1,81; жени от 1.78 до 1.86.

Разбира се, това не е абсолютен тест, но това поне е повод да се отрази.

Не е необходимо, разбира се, да вземете владетел за всяка първа среща. И все пак, освен да разберете нивото на доходите, образованието и зодиакалния знак на избрания от вас, би било хубаво да разберете нивото на неговия темперамент. Дори и без да се прибягва до измервания, не е трудно да се направи това. Хората с ниско ниво дори и в периода на бонбоните-букет няма постоянно да се стремят към близост. Тези, които често искат, най-вероятно представители от втория тип. И дори ако срещнете истински мачо с високо ниво на темперамент, вие, като имате средно, ще можете да го удовлетворите. И със сигурност никога няма да бъдете отегчени сами.

Share:
Comments