Програма за красота за една седмица

Всички искаме да бъдем красиви, но в съвременния ход на живота, ние искаме да прекараме по-малко време в красотата, като същевременно получим възможно най-добрия резултат. Как да бъдем в този случай?

Козметиците предлагат да не се съсредоточава върху една част от тялото и да обръщат внимание на всички проблемни области и да го правят по график, така че нищо да не може да бъде забравено и време да даде време на мястото, от което е необходимо.

Ваши действия

Разбира се, всичко е трудно да се планира, за някои скучни, а други неудобно. Въпреки това, такъв списък от случаи ще позволи дори в натоварения си график да изтласкат процедурата за красотата и младостта на тялото. Е, тогава.

1. За да започнете, внимателно проверете себе си и без ласкателство, обърнете внимание на тези области, които се нуждаят от помощ на първо място. Основните области са: кожата на лицето и шията, косата, кожата на тялото, проблемите с фигурата, ноктите. Струва си да се има предвид, че тези райони ще бъдат коригирани у дома, а не в салона или фитнеса.

2. След това трябва да се изготви списък с необходимите процедури, които да направят възможно да станат проблематични части и райони по-хубави и по-млади. Списъкът ще бъде прекрасен, но не забравяйте, че графикът взема предвид само 7 дни, така че изберете само най-основните процедури. Например, тя може да бъде:
  • маски и пилинг за шията и лицето, овлажняващи и подхранващи процедури за същите тези части на тялото;
  • за тялото, тя може да бъде ексфолирането процедури, използването на маски за подмладяване и овлажняване;
  • Що се отнася до фигурата, обикновено се използват антицелулитни обвивки, масажи и пилинг;
  • косата овлажнява и подхранва, прави маски за блясък или от загуба на коса;
  • ноктите се овлажняват, подхранват и подсилват.
3. Прегледайте работния си график за една седмица, в късния следобед добавете едно или две процедури за красота. Две процедури могат да се извършват незабавно, ако не са дълги, например, маска за коса може да се комбинира с тава за нокти или да се пилинг или овлажнява лицето с укрепване на ресничките. Опитайте се да дадете своята красота на 30-40 минути, желателно е да го правите всяка вечер по едно и също време.

С правилното планиране за една седмица, можете да поставите в ред и да направите всичко, което е било забавено толкова дълго. С редовното изготвяне на такъв график за красота ще забележите реални подобрения. Всъщност те се забелязват не само от вас, но от други.

След като са извършени основните процедури за красота, можете да използвате списъка с случаи и да изпълните необходимите процедури от вторичен характер. С течение на времето графикът на процедурите за красота може да бъде дублиран.

Вашето тяло със сигурност ще благодари за извършената работа.

Текст: Ксения Александровна

Share:
Comments