Най-секси обувки на червения килим

Ако сте били много заети гледате най-добрите екипи на знаменитости на червения килим и не сте забелязали звездните обувки, не се обезсърчавайте! Модните критици идентифицираха най-необикновените, но привлекателни двойки.

1. Ема Стоун, приятелката на Spider-Man, показа в Мадрид черно-бели сандали от Кристиан Лубутин. Тъй като са били освободени в ограничени количества, цената им е значителна - около $ 1200.

2. Blake Lively изненада всички с друга двойка от Louboutin. Обувките с висок ток бяха украсени с много сребристи тръни. Подходящ войнствен образ за представянето на новия си филм "Savages" ("Особено опасен" в нашия бокс офис).

3. Кейт Босуърт изглежда невероятно в черни обувки с високи токчета и дебел колан на глезена. На церемонията по награждаването на CFDA, нейният образ беше допълнен със съединител със същия черен цвят.

4. Зоуи Салдана от аплодирания "Аватар" демонстрира лубутински сандали с необичайна небесна сянка. Масивен лък, вързан назад, придаде на тези обувки романтична и нежна.

5. Акценти от бялото изображение на актрисата от "Ден на Свети Валентин" Джесика Бийл обувки с остри пръсти от Louboutins. Лакираните обувки от естествена кожа бяха ярки корали. В тях тя се появява на лондонската премиера на новия филм "Total Recall" ("Remember All").

Share:
Comments