Как да създадем илюзията за идеална фигура

За съжаление, не всички дами имат фигура, която е близка до идеалната. Дълги крака, тънка талия, буйни гърди ... За мнозина това е недостижим сън. Но може ли да се направи така, че другите просто да не забелязват нищо "излишно" и дори да зависят от благодатта на формите? Какво е изкуството на визуална корекция на фигура?

Правилно проектирана деколтета за жени - обект за възгледите на мъжете. Деколтето, подчертаващо елегантността на формите, е в състояние да изправи рамото и дори да омекоти острите особености. Ако шията е далеч от лебеда, идеалният вариант е V-образното гърло. Това е тази версия на деколтето, която може да създаде образ на идеални пропорции в този случай.

Широките рамене ограничават диагоналното изрязване. Асиметрията в този случай създава визуална пропорционалност. Квадратна деколте - най-добрата възможност за тези, които искат да демонстрират красив гръден кош. Прекъсването на "лодката" е подходящо за много малко хора да си позволят, е необходимо да има великолепна гърда, дълга грациозна шийка и носена коса.

Към днешна дата има около двадесет модела женски ръкави. Дължината на ръкава, в комбинация с формата, може значително да трансформира изображението. Скрийте пълнотата на бедрата и добавете обем към върха ще помогне на такива модели ръкави като "прилеп", "фенерчета", "крила", "ръкав-агнешко краче", "ръкав-кимоно". Всички тези модели превеждат акцентите нагоре, а на фона на обемния връх всяка ханша изглежда по-тънка.

Модели на ръкави с дръжка на китката, "звънец", "венчелистче" се разширяват до китката, което придава на формата на крехкост на върха и масивност - на дъното. На всяка фигура изглежда много красиво навити ръкави на ризата.

Всяка дама трябва да намери на собствената си фигура идеалната линия, върху която трябва да свърши дрехите. Това е основната хоризонтала на фигурата. Колкото по-къса е горната дреха, толкова по-дълго се появяват краката. Но това правило е само за идеални форми. Собствениците на дълги крака могат безопасно да носят връх, който завършва на талията или малко по-висок (при условие, че корема е плосък). Изпъкналият стомах ще скрие полу-съседното облекло на 10-15 сантиметра под талията. Отсъствието на талията и пухкавостта на бедрата могат да бъдат маскирани с облекло, достигащо до средата на бедрото.

Жените, чието тяло е по-дълго от краката, не трябва да се носят отгоре, покривайки хълбоците - такова облекло ще ги "приземява" още повече. В този случай най-подходящата дължина е дланта под талията. Ако обичате да носите гамаши или гамаши, не забравяйте да затворите областта на слабините.

Както знаете, нищо толкова тънко и визуално не разширява краката, като железни стрели отпред върху панталоните. Най-важното е да намерите собствената си дължина. Практически за всяка фигура са подходящи панталони до средата на петата и прав пола, която покрива коляното едва. Дължината на midi (до средата на стъблото) е най-опасната, тъй като може да съкрати краката. Коректът ще помогне на разфасовки и високи токчета. При избора на пола се уверете, че нейната ширина не надвишава дължината (за "мини" това правило е много важно).

Скъсани (преди стъпалото) и стеснени панталони могат да си позволят само много тънки жени, а след това и на стилето токчета. Въртящите се завъртания са допълнителни хоризонтални линии.

Ако искате да забравите за всички правила и да облечете това, което ви харесва, помощта ще бъде съставена или моделираща фигурата на бельото. Грейс ще реши много проблеми, добавяйки хармония и пропорционални форми.

Share:
Comments