Проблемът: как да премахнете стомаха и страните - имате

Чудя се дали има човек в света, който няма да бъде раздразнен от мазнини, безразлично видни в корема и страните, след като решите да подчертаете дори и много тънката ви фигура с тесни панталони.

Хората, които са се справили със затлъстяването, може да нямат въпроси по този въпрос, но тънките и плътни сънища за премахване на стомаха и страните, толкова грозни, че търсят стягащи дрехи.

Как да почистите корема и стените: първо разберете причините за появата!

Така че мазнините са безопасни на стомаха и страните за здраве, както изглежда на техните собственици. Защо много fatties и не знаят, че причината за тяхното болно сърце, диабет, астма първоначално са били натрупвания върху стомаха. Причините за появата на този проблем могат да бъдат много, но основната част зависи от такива фактори:

• преяждане;

• яде много маргарин;

• заседнал начин на живот;

• недохранване;

• генетика.

Защо се появява първо отстрани, мазнините стабилно фиксирани на стомаха. А отговорът е прост, с появата на мазнини, нивото на женския естроген намалява, се появява хормон тестостерон, който образува стомаха според мъжкия тип.

Най-вредните за женската фигура са леки закуски под формата на кафе с торта или сандвич с чай. Всеки специалист по хранене ще ви каже, че яденето на напитка е вредно, а за една цифра подобни експерименти обикновено са смърт. Нямате възможност да вземете "правилната" храна, вземете салата, парче пиле или риба, ябълка, няколко сушени плодове.

По време на стрес, най-опасните хормони се освобождават и всички те искат да "ядат". По време на стресова ситуация, вземете почивка в джогинг, упражнения във фитнеса, гледане на индийска драма или френска комедия, но просто не "изяждайте" стреса.

Хвърлят или не хвърлят лоши навици под формата на алкохол и никотин, вие решавате, но те също са в списъка на абетици по корема и страните.

Знаете, който спи малко, той яде много, Всички красавици на света спят най-малко 7-8 часа на ден, за да поддържат формата си.

В човешкото тяло всичко е взаимосвързано, липсата на сън ще доведе до стрес, в резултат на което се произвежда кортизон, големият му брой ще доведе до неуспех в нивото на хормоните. Хормоналната недостатъчност ще причини мазнини на корема.

Ще се научим да елиминираме причините, да получим перфектния стомах и страни.

Как да се чисти корема и страни в дома: начини да

Натрупваме мазнини в стомаха и страните от години, но искаме да се отървем от този проблем с миг на окото, но, уви, това не се случва, освен, че лежим под ножа на хирурга. Въпреки това, в този случай, след операцията, ще бъде необходимо да се следи намаляването и поддържането на тонуса на корема и бедрата, за да се изпълнят определени правила на живот.

- Без правилното хранене, мазнините ще се връщат отново и отново. Ето защо е необходимо да се приеме като правило:

• никога не позволявайте чувство на глад;

• изоставяте всички твърди диети;

• включете в диетата си повече протеин за мускулно хранене;

• Не отхвърляйте напълно "добрите" мазнини, в противен случай външността ще пострада;

• Намалете количеството захар и брашно.

- Независимо от дома, премахване на стомаха и страни в дома може само много силна личност, ако не се отнасяте към такива, тогава не забравяйте да се запишете за фитнес. Повярвайте ми, много бързо ще намерите хора с една мисъл, ще споделите с тях резултатите и ще се подкрепяте, но в същото време всеки ден изпълнявате набор от упражнения, които помагат да се отървете от мазнините.

- Един истински "убиец" за корема и страните ще бъде масаж, който лесно се овладява у дома. Можете да изберете всякакъв вид:

• изтръгнати;

• консервирани;

- Скъпа.

За най-бързо постигане на резултата след всяка масажна сесия е желателно да направите тайна с хранителен филм, който ще действа като сауна.

- Във всеки хирургически център лекарите са готови да помогнат да се отървете от досадните мазнини на корема и отстрани. Това със сигурност е бърз и ефективен начин, макар и болезнен и скъп, но след него не можете да се отпуснете, за да не губите резултати.

Как да почистите стомаха и страните в дома (постепенна загуба на тегло и процедури за грижи, проблем на кожената престилка)

Проблемът на корема - престилката, тревогите, както на бъдещите майки, така и на дебелите жени, които мечтаят за бърза загуба на тегло или губят тегло, но постоянно нарисуват висящото си "чудо" под корсетите.

Нека да отслабваме правилно и ефективно, но това не винаги работи бързо.

1. Не забравяйте да се откажете от диети, които обещават унищожаване на повече от един килограм на седмица. Разочарован? В края на краищата, колко ще работи, ако месецът остави само четири килограма, но се усмихва, те ще изчезнат завинаги, а за една година ще са 48! За една година правилно хранене ще стане по-лесно на половин цент.

Разбира се, ще има голямо изкушение да "седя" за чудо - диета, но не се възползвайте от шансовете си. Нашата клетка е подредена много разумно, тя постоянно толерира глад, помни това състояние и, веднага щом "скочиш" диетата, клетъчната борса плаща за мъчения с отмъщение, връщайки теглото двойно. Имате ли нужда от това?

2. Погледни се в огледалото и виж твоето бъдещо отражение там, усмихни се, можеш да се ръкуваш с тази красива жена и да започнеш пътуването. Не правете жертва на себе си, вие сте победител! На всички вие, за да се окажете, е необходимо да започнете само! Започнах да губя тегло и да се упражнявам във фитнеса на 62-годишна възраст, ужасно се страхувах, че треньорите ще се строшат под мен, а сега мога лесно да избягам по стълбите. Основното нещо е да преодолеете мненията на другите и да вярвате в себе си, най-обичаните и красиви!

3. Приближавайки здравословното хранене, няма да чуете нищо ново.

- Трябва да ядете на всеки 3 часа, за тази вечер, помислете върху менюто си. Не харесвайте специалното готвене: извара, сирене, печено, варено месо, зеленчуци под всякаква форма, плодове.

Основното нещо е, че няма чувство на глад, така че отговорът "Не искам да ям сега" не се приема. Ние ядохме малка част от храната и си отидохме, мозъкът ще бъде сигнализиран за ситост за 20 минути. След половин час, пийте кафе със сушени плодове, между другото, те могат да заменят сладкиши.

Знаеш ли защо не ядем след 19.00? По това време нашият панкреас "пази опаковката", така че нашата храна е безплатна, тя се превръща в мазнина. Изборът е само за вас, за да ядете или пиете вода, първо можете да дъвчете сушени плодове с кисело мляко, но във времето трябва да се откажете от този лош навик.

2. За правилния прием на вода вече е написан толкова много, затова само наблягайте на -30 мл за 1 кг тегло - винаги през деня, 2/3 от общия обем трябва да се пие сутрин.

3. Разтоварването дни правят чудеса, но ако за вас отначало изглежда подвиг, тогава си направете моно диета. 5-6 пъти на ден, яде същия продукт, било то плод или риба, месо или извара.

Ако се спазват тези правила, тежестта ще започне да изчезва много бързо и това, което се формира на нейно място? Точно така, торби. Кожата на ръцете и краката ще виси, ще се появи омразен стомах - престилка. Ето защо, без физическо натоварване, просто е невъзможно този проблем да бъде решен.

Причината за висящото коремче, популярно известно като престилка, е висцералната мастна тъкан, която в определено количество е необходима за тялото, но с неправилен метаболизъм се натрупва в корема.

Истинските "престилки" са плуване, бързо ходене, колоездене, масаж и дишане, което помага за почистването на корема и страните в къщи.

Малка изненада. Съгласно системата за точково въздействие върху проблемни зони може да се намери точка на ухото, която да реагира на глада, да установи там специална клип и да се ограничи до ядене. За да се намери точка трябва да се третира с всякаква сериозност, тя може да бъде направена само от специалист.

Упражнения, как да почиствате стомаха и стените у дома

За да се постигне траен резултат, тези упражнения трябва да се извършват редовно и така да няма пристрастяване, което е основната причина за неуспех в постигането на победа над мазнините, алтернативно зареждане за бедрата в един ден, за корема - в друга.

Бедра ще почистим следващия комплекс.

1. Застанете пред огледалото, поставете краката си по ширината на раменете, разпънати настрани, с длани, гледащи надолу. Оправяме краката и започваме да движим само горната част на багажника. Вдишваме, надуваме стомаха, след което при издишване горната част се огъва и се простира отвъд хоризонтално разположената ръка, доколкото е възможно. Върнете се - вдишайте дъха и вървете обратно. Постепенно коригирайте броя на склоновете от всяка страна до 15.

2. Следващото упражнение изисква умения, така че ще започнем да стоим близо до стената. Те се свиха, ръцете се вкопчиха в ключалката и се поставиха на лявото бедро. След това правим всичко бавно. Едновременно издишваме, ставаме, ръцете се издигат през десния ръб над главата, едновременно с повдигането на коляното. За няколко секунди поправихме тази позиция и се върнахме и си поех дъх. Достатъчно е да направите до 15 пъти от всяка страна.

3. Любимото и най-лесно упражнение "велосипед" може да се направи, лежаща в леглото, основното нещо е да не бързате, дръпнете и огъвайте краката си колкото е възможно повече. Правим всичко, колкото можем, и малко повече.

Сега премахнете корема, За да направите това, ние се нуждаем от просторно място на пода, топла мат или сгъната одеало няколко пъти.

Имате нужда от една минута, за да завършите всяко упражнение. Отначало започваме да правим всичко бавно, но от време на време всички упражнения се извършват възможно най-бързо.

1. Лежим на пода, коленете се стягат под задника, краката са здраво притиснати към повърхността на пода, ръцете са поставени зад главата. С краката и ръцете си се опитваме да вдигнем горната част на багажника. Таза се притиска към пода.

2. Легна на пода, краката се наведоха и повдигнаха, опитвайки се да лакти една страна, за да накара коляното на другото да се завърти в талията.

3. Натискайте силно срещу пода с цялото си тяло, вдигнете правите крака под прав ъгъл и започнете да рисувате кръгове в движение и обратно на часовниковата стрелка.

4. Това упражнение изисква подготовка на някои умения. Ние лежим от едната страна, краката се огъват на коленете, слагаме ръцете зад главата и се опитваме да направим главата и коляното да се огъват един към друг. Тогава след минута сменим страната.

5. Продължаваме да лежим от едната страна, краката направо, акцент върху лакътя. Ние вдигаме правилния крак възможно най-високо и го спускаме, правят първо махий с един крак, а след това с другия.

Всички упражнения са прости, достъпни за всяка възраст, така че само желанието и редовността ви ще звучат много бързо, за да намалите теглото на полата си.

Как да почистите корема и стените на един човек у дома

"Бялото" коремче на мъжете се обърнало с 20 години по-млад, ако през последното столетие вече бяха доволни от възрастни чичовци, сега на 25-годишна възраст един млад мъж, вече обрасъл с корем, не изненадва никого.

Преди да започнем да отслабваме и да решаваме как да почистваме стомаха и страните вкъщи, нека се опитаме да разберем какво причинява появата на мастни депозити под талията.

1. Първата и най-приятна, любима причина е преяждане или, грубо казано, лакомия, която завладява човека и го прави негов роб. В този случай има само един изход, да покажеш кой е господарят в къщата, ти или лакомия.

2. Не по-малко възлюбени от мъжете, "цервикалната болест" също води до появата на пръстите на корема, който се изражда в корема. Следователно, всичко ще зависи от това колко много обичате себе си или корема си, тук вече кой ще спечели.

3. С възрастта мускулите на корема отслабват и, ако няма навик, непрекъснато се занимават със спорт, мазнини се съхраняват на стомаха и страните на първо място, не се поддават на години, показват, че вашият паспорт очевидно лъже.

Колкото по-високо в мъжкото тяло е нивото на тестостерон, толкова по-тънки. И в цялото тяло на един мъж, мъжкият тестостерон се превръща в женски естроген, който допринася за отлагането на мазнини върху стомаха, намалява нивото на мъжкия хормон.

След като сте осъзнали всичко това, трябва да си поставите цел под формата на плосък стегнат стомах, да се откажете от лошите навици и да започнете да осъзнавате мечтата си.

Ако човек е много дебел, то той трябва да започне с определена диета или по-скоро правилно хранене и прости физически дейности, които включват ходене до 5-10 километра дневно, отказ от асансьора, бавно движение, колоездене, плуване. Основното е да започнем.

- За да изградите мускули, имате нужда от протеини, а това месо, яйца, риба, извара, вярно, ограничението в сосове и подправки. Но за брашно, алкохол и особено бира ще трябва да табу.

Всеки човек, който иска да отслабнете, трябва да го правило да ядат салати с пресни зеленчуци направи, така че заглавието на "размахване", които работят за почистване на тялото. Подгответе, че е лесно. Вземете всичко, което е в къщата: цвекло, моркови, зеле, лук, малко чесън, билки и разтривайте на груби ренде, сезон с лимонов сок (ябълка или обикновен оцет) и растително масло. Ако желаете, можете да сол. Яжте в неограничени количества с порции, месо, риба. Забравете за пържени картофи, чипс и закуски около телевизора. Sweet чай с бисквити, кифли, също имат торта kofeek напусне, ако плановете ви са реални, а не само "въздушни кули". Преди да започнете, наистина оценявате всички "загуби".

Научете се да пиете чиста вода, отказвайки завинаги от тоници и захарни напитки.

- Не е тайна, че мъжете имат воля е много по-слаба от жените, така че те просто се нуждаят от фитнес зала и добър треньор за отслабване.

Ако желаете, можете да използвате Интернет, за да намерите комплекси за упражнения, които помагат да се почисти корема и стените на къщата.

Започнете да тренирате във фитнес залата не е веднага с повдигането на бара. Уверете се, че сте загрявали мускулите на бягащата пътека, упражнявате велосипед или орбита, можете да правите подходи към тези кардио упражнения между упражненията. Между другото, най-вече калориите отиват тук.

За да посетите фитнес достатъчно, за да разпределите 3 дни в седмицата, 1,0 -1,5 часа, разпределете дни за ръцете, краката и пресата, за да няма пристрастяване и тялото не се провали.

Упражненията трябва да бъдат задължителни, всеки от които се изпълнява 15 пъти за 3 подхода, но за начало са достатъчни 4 до 5:

• завъртане на пресата върху рогозката, в стойката, напречната греда, с дъмбелите и мрака;

• Всички видове летви, стоящи на облегалката за дланта, легнати, докато тичат "бягащи", скокове от една страна на друга;

• висящи на ръцете си, за да вдигнете краката си;

• легнал на гърба си, фиксирайки краката му, повдигайки тялото му.

След няколко дни ще имате втори вятър, коланът ще бъде прикрепен към дупката по-малко, ходенето ще стане по-лесно, младостта ще се върне бавно. Просто започнете и отидете, вие сте човек!

Share:
Comments