Проблеми на ранните и късните бракове

При какъвто и да е възрастен брак, основният критерий трябва да бъде любовта. Ясно е, че заявлението е много незначително и въпреки това тя помага да се решат всички проблеми на семейния живот, които възникват както в ранна възраст, така и в зряла възраст. В края на краищата не сме съгласни, защото разбираме, а защото искаме да разберем и приемем.

В младостта с любов - това е по-лесно. Любовта е естественото състояние на душата. Сърцето, душата и тялото искат емоции, страсти и чувственост. Главата се върти дори от мисли, а не само от допир. И тук идва сериозен проблем - да се разграничи любовта и любовта. В крайна сметка, под влияние на страстта, можете да решите да се оженят, а след това се оказва, че хормони играе жестока шега, и прозрение дойде достатъчно бързо, за да нямат време да направя нещо глупаво. Спирачките работят късно и добре, ако през това време двойката нямаше време да започне нов живот. Но ако любов и желание на детето, но изведнъж разбират толкова ясно, че подстригва крила и лети като преди, не можете. Като цяло човек не се нуждае от свобода, а от разбирането, че е свободен. Историята познава една мъдра млада двойка, която живее с детето, с изключение на родителите си. Те се пускат един на друг веднъж седмично за танцуване. Кой знае откъде дойде оправданата, за щастие, доверие? Любовта.

Разбира се, финансовите проблеми се поемат от гърлото. Желаете много, малко приходи. И ако под крилото на родителите беше подхранващо и безпроблемно, по-често независимите печалби не съответстват на разбитото разбиране, че има нормален просперитет. И тогава има детето - това е морално, физическо и материално натоварване. Неудовлетворението се натрупва. Животът "яде" романтиката. Но много проблеми стават незначителни, когато нощта пада. Любовта.

В зряла възраст страстите утихват. Срамежливо оценявайки бъдещия партньор, всеки решава за себе си: приемлив за семейния живот, недостатъците му или не. Заслугите са просто приятно допълнение. Това е само съжаление - умора podnakopilas от състезанието за материален просперитет, кариера. И здравето не е в идеално състояние, особено за такава тежест като носенето на дете. И все пак трябва да бъде поне до зряла възраст да патронизира. Ще има ли достатъчно сили? Отидете и се движете с любимото си дете, тъй като младите родители могат, тъй като това е неестествено, но житейският опит ще ви помогне да излезете от конфликтни ситуации по-лесно. Материалната база не е последното нещо за възможностите за развитие на детето.

Share:
Comments