Очите блестяха, че бузите слабо, да се смеят на ролката -

Как да запазим свежестта на лицето, да избегнем появата на дълбоки бръчки, да се отървем от втората брадичка, да премахнем подпухналостта и да направим контура на лицето по-ясен и релефен без хирургическа интервенция? Тези въпроси са подходящи за всички жени, които ценят красотата си.

Знаещите козметолози отдавна твърдят, че човек може да поддържа тона на човек без инжектиране или хирургическа намеса. В Америка развитието на подмладяване не е инжектирано от Карло Мадджо. Цветът на лицето й се основава на прости и ефективни упражнения.

В Русия опитът й е зает от Анастасия Бърдюг, която директно усети ефективността на тази гимнастическа програма и е официален представител на тази програма, която има право да преподава в Русия. Проектът Super Face, създаден от Anastasia Burdyug, има за цел значително да подобри състоянието на лицето ви и да разкрие красотата му.

Положителното въздействие на гимнастиката върху лицето от Анастасия Бърдюг

Лицето ни е изложено на многобройни фактори от ежедневието. Тя не може да бъде скрита от околната среда, тя е отворена за всичко. Следователно е особено важно да се грижи за него и да се грижи за него. Извършвайки гимнастика за лице всеки ден в продължение на 20-25 минути, можете да постигнете невероятно преображение и положителни промени. Ефективността на комплекса се потвърждава от множество положителни отговори и не бива да пропускате възможността да опитате тази магия върху себе си. Трябва също да се отбележи удобството на тези гимнастически упражнения за лицето, тъй като тяхното изпълнение не изисква допълнителни ресурси.

Естествена алтернатива на пластичната хирургия и инжекции. Използваме различни анти-стареене кремове и маски за преследване на вечната младост на лицето. Кремът действа върху епидермиса, овлажнява кожата, но ако погледнете по-надълбоко, лицето ни се състои от мускулна рамка. И точно както тренираме мускулите на тялото, когато искаме да изглеждаме тънки и тънки, можем да тренираме мускулите на лицето.

Подобряване на лимфния поток и циркулацията на мускулите на лицето. Статичното и затягане на лицевите мускули води до появата на торбички под очите и подпухналост. Дейността и изследването на всичките 57 мускула при изпълнение на гимнастика за лицето според техниката на Анастасия Бърдюг ще помогне да се премахне подпухналостта и да се подобри тена.

Намаляване на стреса. По време на упражненията ще се видите на новата страна. Някои от упражненията изглеждат забавни, което определено ще повиши настроението ви.

Правила и техники за изпълнение на гимнастика за лицето

Техниката за извършване на упражнения може да бъде разгледана в рамките на видео уроците от Anastasia Burdyug. Независимо да правите упражнения по-добре пред огледалото.

В началото на тренировката, направете загряване на лицето, а именно леко изтръпване на лицето и шията. Концентрирайте се върху ефективността на извършването на движенията, докато ги изпълнявате, трябва да почувствате леко усещане за парене на всеки мускул. След като изработите упражненията, напълно отпуснете мускулите.

Тъй като всяка гимнастика носи пълен положителен резултат само с интегриран подход, опитайте се не само да тренирате мускулите, но и да подобрите общото състояние на вашето тяло като цяло.

Отхвърлете лошите навици, заспивайте достатъчно, изядете правилно и резултатите няма да ви оставят да чакате.

Основни упражнения от гимнастическия комплекс за лицето на Анастасия Бърдюг

Упражнение №1 - повдигане на долната част на лицето. Отвори си устата. Сложете горната си устна навътре, без да излагате зъбите си и да дърпате брадичката си. Дръжте главата си прави, не бутайте челюстта напред. В това положение отворете и затворете устата си.

Упражнение №2 - да се избегне пропускането на клепачите. Това упражнение ще ви помогне да направите изгледа по-отворен и изразителен. Поставете показалеца си върху носа на носа и палците - с ноктите си надолу под долните мигли. Не натискайте силно. Горните и долните пръсти затягат кожата нагоре и я притискат плътно. Задръжте позицията за 20 секунди, след което се отпуснете.

Упражнение №3 - работа на врата и отстраняване на втората брадичка. Тръгнете с ръце около врата си, вдигнете главата си и протегнете врата си напред. Не огъвайте врата си. Опитайте се да работите с предните мускули на врата. Усмихвайте се, без да показвате зъби по цялата ширина на усмивката, докато разтягате върха на езика и се опитвате да ги достигнете до върха на носа. В тази ситуация, люлка, като че ли сте в люлеещ се стол, от една страна на друга 10-15 пъти. С редовното упражняване на това упражнение ще забележите, че овалното лице става по-различно, а шията е по-елегантна.

Упражнение №4 - отстраняване на торбичките под очите. Поставете върховете на показалецните пръсти в средата на долните клепачи. Сякаш е на слънце и погледни към тавана. Ще почувствате слаб тремор под показалеца. Задръжте позицията за 30 секунди, след това извадете пръстите и се отпуснете. Ефективността на упражнението ще бъде забележима буквално след първия път.

Упражнение №5 - да се отървете от бръчките на челото. Свържете малките пръсти и ги поставете точно над носовия мост до точката "трето око". Поставете останалите подложки за пръсти върху контура на веждите. Издърпайте пръстите си надолу, повдигнете веждите си и погледнете към тавана. Задръжте позицията за 30 секунди, след което се отпуснете. По време на тренировката се опитайте да не бръкнете с челото си, да държите главата си права, а не да я хвърляте назад.

Упражнение №6 - поддържайте по-голямата част от устните. Сложете горната си устна навътре, излагайте зъбите си и я напънете. Запазете тази позиция за 15-20 секунди. Буквално в седмицата на това упражнение ще видите, че устните са станали по-плитки, сухотата на кожата на устните е изчезнала и те са станали малко по-ярки и по-нежни.

Упражнение №7 - укрепване на горните клепачи. Поставете индекса и средните пръсти под външните върхове на веждите, като ги повдигнете леко. Сякаш се чудите, отворете широко очите си, като повдигнете горния клепач. Правете упражнението 10 пъти, гледайки напред, след това направете същото, гледайки надолу.

Упражнение №8 - срещу спускането на ъглите на устните. Усмихвайте се широко, без да показвате устни. Изправете краищата на устните, леко ги вдигнете и леко ги спускайте. Изпълнявайте за 30 секунди във всяка посока. Резултатът от това упражнение е по-радостно изразяване на лицето и увеличаване на по-голямата част от устните.

Упражнение №9 - Превръщаме носа. Поставете палеца и показалеца на дясната си ръка на мястото, където завършва гърба и започва носният хрущял, и просто стиснете тази точка. С показалеца на лявата ръка повдигнете върха на носа, отворете устата си и с помощта на движението на горната устна, натискайте надолу върха на носа. Повторете упражнението 20 пъти. С това упражнение вашият удар ще ви зарадва с вашата точност.

Упражнение №10 - Укрепване на назолабиалните мускули. Издърпайте устните си, сякаш издавате звука на U. Поставете пръстите на показалеца на бузите си и се опитайте да произнесете звука О, докато притискате устните си плътно към зъбите си. В същото време бръчкайте носа си, сякаш вдишвате. Усетете напрежението на назолабиалния мускул. Извършете 20 пъти.

Упражнение №11 - невидимо докосване за яснота и красота на лицето. Отворете устата си така, че устните ви да са здраво притиснати към зъбите ви. Поставете пръстите си пред скулите си. Алтернативно, след това щам, след това отпуснете мускулите. Почувствайте енергията, идваща от ръцете ви, и я избутайте от ръцете си до скулите си. Не докосвайте лицето си с ръцете си.

В хода на всички тези упражнения трябва да почувствате леко усещане за парене в мускулите. Това е добър знак, който показва, че работата по укрепването на мускулите е активна и кръвта циркулира добре. Ще започнете да усещате лицето си. Те казват, че очите са огледалото на душата. Можете също да кажете за лицето. Не губете лицето, не се страхувайте от емоциите и не се притеснявайте, не бивайте милостиви, естествени и искрени, а после емоциите, отразени на лицето ви, няма да оставят горчиви бръчки, а вие ще излъчвате младост и красота.

Share:
Comments