Обици с пера: какво да носите

Обици с пера - за днес за много популярен аксесоар. Такъв украшение помага да привлече вниманието и изглежда доста оригинален. Обеци от пера са толкова разнообразни, че можете да изберете модела на почти всяко облекло, независимо дали са официални тоалети, къси панталони с потник или бизнес костюм. Много момичета са смутени да носят подобен аксесоар, поради своята голяма и яркост. Но не забравяйте, че голяма украса сега на мода, и ако все още не ми харесва размера на обеци, можете да изберете по-малки лаконични обеци с пера.

Цвят на обеците с пера

Разнообразието от цветове на тези обеци е невероятно. В модерните магазини можете да намерите ярки модели кисели цветове и скромни обеци от неутрални нюанси. Изборът на цветовете зависи от вашето облекло. Така че, за ежедневната лятна екипировка, състояща се от буйна къса пола с блестящи къдрици и блуза без ръкави, ще пасват ярки кадилки с тон на пола с голям брой пера. Също така можете да носите къси дънкови шорти и да вземете ярък колан. И очите могат да бъдат избрани в тона на този колан.

За бизнес костюм също е възможно да вземете обеци с пера. За това са подходящи неутрални или пастелни цветове, например сиво, черно, бяло, бежово, светло синьо, светло розово. По-добре е да не избирате триизмерни модели с голям брой пера, да предпочитате лаконичните обеци, състоящи се от едно перо.

Обици с пера също изглеждат добре с вечерни рокли. За тази цел подходящите обеци са наситени цветове, например червени, сини, бургундски, тъмнозелени.

Видове обеци с пера

Обици могат да се състоят само от пера или да имат допълнителни елементи. Първият вариант е по-подходящ за носене с делови костюм или обикновени ежедневни дрехи. Но обеци с допълнителни орнаменти изглеждат по-впечатляващи и оригинални.

Например, лаконични обеци от неутрален цвят, украсени с малки мъниста, можете да носите дори с делови костюм или за всяко важно събитие. Обици, украсени с кристали или ярки големи мъниста, можете да облечете с вечерна рокля. Много оригинални обици, декорирани с различни ярки мъниста и метални елементи. Те ще се харесат на любителите на етническите мотиви. Можете да комбинирате тези обеци със светли тениски, блузи или сарафини.

Можете да направите такъв популярен аксесоар сега със собствените си ръце. Основното нещо е да купите необходимите инструменти, например тел, специални куки за обеци и т.н. След като сте купили красиви пера, мъниста, рингове и други орнаменти, можете да се отдадете на въображението си и да създадете уникален аксесоар.

Получете такава прекрасна украса, която със сигурност ще бъде полезна. Поставяйки обеци с пера, ще изглеждате интересни и привлекателни.

Коментари

Нина 08/18/2016 Бих искал да си поръчам да се носят дрехи с такива обеци.
Share:
Comments