О, какво мъж! мъжете са руски и чужди: каква е разликата?

Мъдростта идва с опит. И опит - през годините. Следователно, по-близо до тридесет образа на красивия принц е заменен от друг и този път е просто красив човек. Както във филмите за истинската любов - нежна, вярна, красива, любезна, грижовна ... и още 184 положителни качества. Но е трудно да се намерят такива сред сънародниците си. Много трудно. Това е почти невъзможно. Защото, където и да погледнете, всеки е женен или не е женен поради някаква причина. А след това гледа на руската жена в далечината, където идеалните портрети на жителите на отвъдморските страни се издигат зад хоризонта.

Въпреки че не. Не винаги и не всички в чужбина - в списъците с желания са предимно европейци и американци. По-рядко австралийците. И много рядко дамите търсят щастие на континента на пустини и джунгли. Но защо мъжете са толкова привлекателни заради хълма? Наистина ли се различават от нашите, или езиковата бариера и разликата в манталитета затрудняват виждането на какво? За това и говорете.

Отношение към алкохола и цигарите

Традиционно се смята, че всички чужденци са здравословен начин на живот, т.е. не пушат, пият, дъвчат моркови за закуска и се движат в парка. Но руснакът дава само извинение и тогава ще видите обратния ход на еволюцията. Всъщност и двамата употребяват алкохол и дим в приблизително еднакви количества, просто не е обичайно в чужбина да седи с бутилка водка в близост до пясъчника или да пуши дим в лицето на лицето, което стои до престилката. В най-добрия случай, за такава глоба, в най-лошия случай ще трябва да опитате държавна супа. И още повече никой не ляга под оградата. Така че тук принципът "очите не виждат - сърцето не боли" работи.

Отношение към по-слабия пол

Галинтството на германците, британците и други като тях се бори с руски жени на място. И е вярно, че дори ако някой от тях мирише на спокойствие с дама в ресторанта и пусне на колене парче от масления пържола, той никога няма да каже "b *!". И ако една жена, вместо куфарче за един месец, купи една десета чифт обувки, чужденецът няма да си позволи да вдигне гласа си. И няма да вдигне ръка. Като цяло, мечта, а не човек. Но не се ласкайте - той не те уважава като жена, а като човек. А законите не искат да нарушават законите (и те са толкова строги, колкото са). Следователно - добрите нрави и навикът за разрешаване на конфликти в съда.

Връзка с външния ви вид

Докато руснаците в мнозинството могат да бъдат наречени истински мъже (в подкрепа на известната поговорка за маймуните), имигрантите от Европа винаги се измиват, обръсват, изглаждат и красиво миришат. Дори ако работата им е тясно свързана с мръсотията, тогава няма под следите на ноктите. И те масово купуват сезон билети за фитнес и да доведе до физическа форма до съвършенство. С това не може да се твърди, това е очевидно плюс. Но вече имаме тенденции за подобрение. Възможно е влиянието на Запада.

Сравнете несравнимо с безкрайността. Но нека се заемем с това, защото независимо колко различни са мъжете, всичко зависи от тяхната личност, а не от гражданството им.

Share:
Comments