Новогодишни рисунки на ноктите - най-красивите идеи за вас!

Съдържание:

 • Коледно дърво
 • Новогодишен декор
 • Снеговики и Дед Мороз
 • Снежинки и снег
 • Дизайн на ноктите с близалки
 • Гирлянда
 • Елен и бухал
 • Фигури с пайети и кристали

Много скоро ще настъпят новогодишните празници. Тези дни не са като другите. Те са изпълнени със забавления, цветове и магия. Очакваме шумни корпоративни събития, уютни домашни срещи и най-важното събитие - Нова година.

Вече сте закупили елегантни рокли и обувки, сте избрали коса и грим. Оригиналният маникюр, декориран в стила на Нова година, ще завърши Вашия имидж и ще даде усещане за празнуване. Предлагаме най-красивите новогодишни рисунки на къси и дълги нокти, гел, шеллак или обикновен лак, които ви зареждат с вдъхновение!

 • Разнообразието от картини за ноктите няма да остави безразличен представител на справедливия пол. При избора на дизайн, помислете за индивидуалния си стил и възраст, както и формата и дължината на ноктите. Но все пак не си струва да се отказваме от експерименти. Под Нова година е напълно подходящо да се отпуснете на въображението си!
 • Младите момичета харесват развълнуваните образи на снежни мъже, елени, Дядо Коледа и тенденцията на годината. Кучетата са следи от пътеки за кученца.
 • Ако работите в офиса, предпочитате по-добре класическите опции, като ги добавите с малко декор или картина с нисък ключ на 2-4 пръста.
 • На празника, маникюр, украсен с кристали, пайети и рисунки в сребърни и бронзови люспи, изглежда луксозен. Много празнични изглежда нокти дизайн в "стъклопис" техника.
Също така сме ви взели най-добрите идеи за маникюра за Нова година, изберете: маникюр за синята Нова Година и маникюра на Червената Нова година!

Една стилизирана рисунка върху ноктите, съвпадаща с вкус и приложена към мярката, ще украси и съживи маникюра. Какви са най-популярните изображения?

Красавица елка

Смърчът и борът са основните символи на зимната почивка. Привлекателно изглеждат като орнаменти с борови клони, както и изображения на миниатюрни коледни елхи. Допълването на композицията ще помогне на силуетите на свещи и висулки, празнични символи в картината. Използвайте материали от ноктите, имитиращи сребристо трептене на снега.

Новогодишни рисунки върху ноктите за коледно дърво

Новогодишен декор

Новогодишните играчки, подаръци, вързани с панделки, декоративен дъжд, теменужка, серпентина и конфети дават усещане за празнуване и шумно забавление. Това е една от най-интересните възможности за празненството на 31 декември. За да бъде изображението чисто и фино изпълнено, е необходимо да се намери опитен майстор и да се използват само висококачествени материали.

Новогодишни рисунки върху ноктите на принадлежностите

Санта Клаус и снеговики

Основните гости на Нова година са Дядо Коледа, Снежна девица, снежни хора, зайци и катерици. Особено популярни елементи от костюма на Дядо Коледа. Смееш се да експериментираш и да направиш маникюр с новогодишните герои. За да направите рисунка истинско произведение на изкуството - свържете се със салона. Опитайте да използвате вода или да прехвърляте decals със снимки: фина живопис е гарантирано за вас!

Новогодишни рисунки - Дядо Коледа и снежни хора

Снежинки

Чертежите върху снежинките са важни не само за Нова година, но и през зимния период. Техниката за рисуване на модел е много: нанасяне на лак или боя, използване на готови снимки, обемно моделиране (например от драперии или малки топчета). Специалната красота на белите, сини, сини снежинки ще даде на украсата златна и сребърна искра.

Създаване на такъв декор в дома не е трудно. Необходимо е ноктите да се покрият с основно покритие и след това да се направи деликатен контур с фина четка. Преди да започнете, опитайте ръката си върху пробата (хартия или върхове). Снежинката ще бъде като професионален майстор.

Рисунки с леденцами

Защо да не се върнете за кратко в детството? Най-малко в навечерието на Нова година! Двуцветни червени розови бонбони са изобразени върху основен матов бял лак. Кръгли шарки под формата на спирала се наричат ​​на безименни нокти или на всеки нокът, ако чертежите не са големи. Shade бонбони може да бъде контрастираща линия на жълто или зелено. Ако използвате блестящ блясък в основното покритие, можете да постигнете ефекта на "бонбони в празнична опаковка".

Разноцветная гирлянда

Действителна възможност за новогодишна вечеря. Изрязани гирлянди: прости лакирани или пенливи - украсяват Вашата почивка за празниците. На върха на основното палто, нарисувайте тънка, изкривена или почти права линия. След това добавете светлини от различни цветове (картината ще върви добре с повечето ваши съоръжения). Добавете блясък към венеца. Покрийте резултата с фиксатор. Подреждането на шарката в различни посоки ще даде на маникюра оригиналност и ще помогне за визуално регулиране на формата на ноктите.

Новогодишни рисунки върху ноктите - гирлянди

Елен и бухал

Интересна рисунка. Изображенията могат да бъдат многоцветни или под формата на тънък контур. През зимата изглеждат ноктите, декорирани в "скандинавската" техника. Този дизайн ще допълни повечето от вашите изображения, като същевременно ви даде новогодишно настроение за вас и вашето семейство.

Sequins в празничен декор

Добавете към дизайна на ноктите пайети - един от най-гъвкавите начини да изглеждате луксозно по време на Новогодишния празник. Малкото количество кристали ще придаде блясък на елегантния и възпрепятстван имидж, а сложен искрящ модел ще привлече вниманието на другите. Голяма част от искри и кристали в дизайна на ноктите е напълно в състояние да замени някои от скъпоценните бижута и аксесоари. "Shining" маникюра е в състояние да направи всяка жена кралица на Нова година топка!

Различни идеи за дизайн на ноктите могат да се извършват както в резервирани, така и в смели опции. Ето основните техники, които създават стила на маникюра за Нова година:

 • ярко рисуване по темата на Нова година;
 • тематични силуети и контури;
 • гама оттенъци (бяло-синьо, червено-златно, "метално");
 • пайети, пасти, блясък;
 • обемно моделиране на зимните модели.

Дори и без да използвате целия арсенал от съвременни инструменти за ноктите, можете да създадете зашеметяващ маникюр. Опитайте да комбинирате върху различни пръсти матирани и гланцови лакове със същия цвят, допълнете резултата с пайети и обикновено коледно дърво с кристали. Новогодишните рисунки върху ноктите - това е пространство за творчество и възможност за пълноценно изживяване на атмосферата на празника. Дайте радост на себе си и вашето семейство!

Share:
Comments