Ние прилагаме акценти: съвети на make-up художници

Heiliter - уникален инструмент, който ви позволява да подчертаете красотата и облекчението на лицето, без да го претоварвате с козметика. Леката текстура с ефекта на подчертаване на кожата се наслагва от последния удар в самия край на грима върху вече изравнената и прахообразна кожа. За сухи и компактни средства използвайте четки, изработени от естествени или синтетични влакна, но кремообразните лепила могат да се нанасят с пръсти.

Какво да подчертаете с маркиращо устройство?

Красиви високи скули - В най-изпъкналата точка на скулите, към слепоочията се поставя малко открояващо устройство. Тази техника се използва от професионални художници грим за извайване на лицето.

Отворен външен вид - тънка четка или памучен тампон с лебедка, водеща тънка мека линия от вътрешната страна на веждите от най-високата точка до опашката. С повишено внимание използвайте олекотена завинаги в предстоящата възраст, за да не придавате на ушите си уморен вид.

Пълнени устни - за визуалния ефект на обема, светлината на светкавицата се поставя в средата на долната устна и заоблената контурна площ над горната част, т.нар. купиден лук. За да направите това, най-добре е да използвате крем продукт, можете да използвате всяко друго червило, но преди да приложите блясък.

Елегантен нос - Хиляарът нарисува линия по задната част на носа. Можете да ограничите един отблясъци по-близо до върха на носа, за да го направите по-дълго. Този метод е по-подходящ за празнични или клубни грим, освен това той ще "раздаде" най-малката кривина и несъвършенствата на кожата.

Аристократична брадичка - кръговите движения на маркиращото устройство се поставят в средата на брадичката. По този начин става по-видима и подчертана. Ако брадичката е изпъкнала по природа - не бива да се прави.

Експресивни очи - поставете на една малка точка haylaytera точно в средата на мобилната възраст. Очите ще изглеждат по-големи и по-ярки, дори ако са малки или тесни. За дълбоки и близки очи има още един малък трик - отблясъците във вътрешните ъгли са визуално разделени и направени пропорционални.

Полезни съвети

Използвайте умерено храсталака и не забравяйте, че той може да подчертае не само благородни черти на лицето, но и най-дребни несъвършенства на кожата - пъпки, бръчки и разширени пори. Постепенно увеличавайте пигмента, като не позволявате появата на ясни граници. Необходимо е също така да се спомене, че лечението не се препоръчва да се прилага незабавно върху цялото лице - да се ограничите до две или три зони.

Текст: Валентина Шмидова

Share:
Comments