Не са доволни от състоянието на кожата си? нано-перфорацията

Гладката кожа без разширени пори и бръчки е несъмнено мечтата на всяка жена или момиче. Постигнете този чудесен резултат, много виждат само в пластичната хирургия. Въпреки това, дори хирургически, е невъзможно да се премахнат всички кожни проблеми и да се подобри тена.

Оперативната намеса винаги е стрес за организма, може да доведе до непредсказуеми резултати, особено за козметичната хирургия. Следователно, много важен и радостен фактор е научният пробив в тази област: появата на технология, която привлича младите хора в клетките на лицето и спира стареенето на кожата - лазерно нанопорфиране. С нейна помощ в кратък период от време и без участието на скалпел, можете да подобрите състоянието на кожата на лицето, да го подмладите.

Същността на процедурата

Същността на тази операция е в действието на тясно фокусиран лазерен лъч, създавайки голям брой ултрамикроскопични нано-дупки по повърхността на кожата. Това е вид перфорация на слоя на кожата на клетъчно ниво. Лазерните импулси се генерират с помощта на специален манипулатор, гредата се изпраща с висока точност към сайт, който се нуждае от козметични грижи.

Оформените дупки не са опасни и не причиняват усложнения. Благодарение на лазерната перфорация, кожата се стимулира от производството на собствен колаген и еластин, което значително подобрява тонуса и еластичността на кожата. Лицето става по-гладко: порите на кожата стават по-тесни и бръчките изчезват без следа.

Предимства на операцията за кожата

Едно от предимствата на лазерния нанопорфирин е абсолютната безболезност, която изключва използването на анестезия, с изключение на отделните случаи. По време на процедурата има само необичайни усещания, топло и нежно изтръпване, които се разпространяват по цялото лице. След няколко часа на повърхността на кожата, изложена на лазерния лъч, се появява зачервяване - разширява кожните капиляри и се активира кръвообращението.

Един положителен резултат става видим след няколко дни, зачервяването на кожата изчезва след три дни. Препоръчва се процедурата да започне от 25-годишна възраст, тъй като тя помага за предотвратяване на признаци за ранно изсъхване на кожата. В допълнение, наноперфорацията премахва видими промени в кожата на лицето, премахва увеличената пигментация и стрии.

Основното предимство на тази козметологична процедура е бързото и забележимо подобрение на външния вид на кожата, а също така не отнема много време за рехабилитация. Лазерната нано-перфорация се счита за лека операция, въпреки това се изисква консултация с лекар, за да я използва. Той е противопоказан при бременни и кърмещи жени с диабет и други кръвни заболявания.

Share:
Comments