Не дразни съпруга си: топ 10 женски навици, които са без

Можете да сте красиви, като Брижит Бардо, умен като Шарън Стоун и толкова скромен, колкото Пепеляшка. Но въпреки всички невероятни качества, тя може да създаде усещането, че не сте толкова любящ, когото искате да остарите заедно. Но не бързайте да се присъедините към редиците на амазонките или музикалните запаси. Нека видим защо това се случи.

Разбира се, прекрасните ви навици няма да започнат веднага да получат мъж. Това ще се случи след около една година живот, когато хормоните ще престанат да влияят твърде силно на емоционалната ви сфера. По време на периода на бонбон-букет, всяка слабост на партньора причинява само нежност.

Но когато бушуващите хормони се успокоят, булото на окото пада. Започва да дразни всичко, което преди изглеждаше толкова смешно. Затова, ако вашият верен ви направи забележка, не бързайте с истериката. Първо разберете какво го е причинил гнева. Някои навици на жените могат да раздразнят всеки мъж.

Желанието да се манипулира човек

Заплахи, сълзи, измъчвания - мъжете ядосат всички методи на женска манипулация. Всяка жена може да се научи да контролира мъж. Но имаме ли нужда от това? Когато властта започва, любовта свършва. Всяка манипулация е опит да се впише власт в собствените им ръце. Разбира се, има вид мъже, които лесно се подчиняват на жена. Но тези мъже често имат проблеми със силата и депресията. Всяко желание за контрол се дължи на несигурността на партньора и неговите чувства.

Когато отново имате желание да манипулирате, седнете със съпруга си на масата за преговори. Честно говорете с него за вашите желания и чувства. Не се колебайте да помолите за помощ директно, ако имате нужда от нея. Един тих, конфиденциален разговор ще има много по-добър ефект от диктатурата.

Хронична ревност

За човек няма нищо по-раздразнително от неразумна женска ревност. Когато възникне от нулата, просто е невъзможно да се отървем от него. Една жена може да зърне нещо, последвано от истерично представяне. За много двойки ревността е огнен коктейл, който оформя връзката. Но това е възможно само когато ревността просто утежнява нервите. Добре е, когато друг епизод завършва със страстно помирение. Но много често жените буквално задушават партньорите си с ревност. Това поведение е невероятно досадно мъже, което довежда тяхното търпение до границата.

Сексуален изнудване

Понякога, отказвайки да извади боклука, човек може да загуби секс. Жените често използват секса като средство за изнудване или отмъщение. Осъзнавайки силата на такъв инструмент, жените започват да наказват партньорите си, дори и за най-незначителните нарушения, като затварят достъпа до телата си.

Сексуален изнудване способен навсегда испортить ваши отношения. В ответ на такую манипуляцию, мужчина проявит не ожидаемое послушание, а лишь озлобленность и недовольство. Пока такая тактика не убила твои отношения, откажись от нее навсегда.

Нарушаване на личното пространство

Жените често се опитват да призоват един човек на честен разговор, дори и да е напълно против него. Има теми, които е по-добре да не се повдигат без инициативата на партньора. Връзки в предишен брак, фиаско на работа - не всеки човек е готов да го обсъди. Но някои жени са всички сили се опитват да завземат психичното пространство на партньора, дори и ако той висеше знак "Не безпокойте". Всеки човек има пространство, в което няма да позволи на никого да копае. И това е важно да се разбере, че мъжете като цяло са много по-малко, отколкото жените са склонни да предпочитат откровени разговори, и много запазя за себе си - защото те работят.

По-добре е да оставят опити за нахлуване в забранената територия. За нищо добро тази тактика няма. Необходимо е да се приеме фактът, че някои теми не подлежат на обсъждане. Със сигурност имаш тайна, че дори няма да кажеш на твоите верни. Ако забранената информация е много важна за вас, спокойно я обяснете на съпруга ви. Нека вземе решението - да бъдем честни с вас или не.

Навикът за привличане на чужденци в спора

Колко често жените, когато аргументите завършат в спор? Третото лице се обажда на своя страна, за да повлияе на мнението на съпруга - приятели, роднини или родители. И много напразно. Тази тактика е много досадна за мъжете. Съседът на Ваня няма да реши проблема ви. Човек мисли, че всеки от вашите спорове е чисто вашият бизнес. Не включвайте непознати в този процес.

Винаги решавайте всички спорни въпроси само на тете-а-тете. Третата страна може да бъде само независима информация. Например, не можете да се споразумеете къде да отидете на почивка - в Италия или Испания. Тук един интернет с истории и факти от пътуващите може да се превърне в добър съветник.

разсейване

«Ты жуткая растяпа!», «Почему ты ничего не запоминаешь?» - не спеши скандалить, услышав от мужа подобные фразы. Может тебе стоит немного понаблюдать за собой. разсейване возникает от переутомления, большого потока информации, с которой мозг не в состоянии справиться, либо из-за инфантильности. Так что придется либо снизить нагрузку, либо повзрослеть.

Опитайте спокойно да преговаряте със съпруга си за това, кой ще пази чекове и ще гарантира талони за оборудване, разписки за плащания и други важни документи. Решете кой ще контролира навременни плащания по заеми. Научете се да работите в екип. Нека всеки да се справи с най-добрите за него задължения. Ако предварително сте съгласни с такива неща, можете да избегнете половината от вътрешните кавги и размирици.

Навикът да закъсняваш и да се срещаш дълго време

Този проблем е особено болезнен за по-силния пол. Те вече и да се шегуват са се уморили: това, което само вицове за дълго женско събиране не мисли. Психолозите разкриха тайната на женските закъснения. Оказва се, че дава на жените власт. Късно, жената, така или иначе, по невнимание показва на мъжа какво им заповядва. Друга причина да закъснеете може да е обичайното нежелание да дойдете на тази среща.

Имате нужда от много повече време за тренировка, отколкото човек. Това е факт. Затова започнете да се събирате предварително. Обсъдете времето, за да напуснете къщата и да поставите таймер. Уверете се, че сте съгласни, че преди сигнала на таймера не трябва да имате оплаквания. Но ако нямате време навреме, не се обиждайте при забележките.

quarrelsomeness

Жените често изразяват претенциите си към мъжете в прекалено груб вид. Това може да се прояви в надути устни, гордост, каустик или скандал. Понякога се държат така, сякаш някой им дължи нещо. Но не всеки човек е в състояние да издържи такава кралска амбиция. В края на краищата момчетата от училище са много чувствителни към критиките и претенциите на приятелите си. С течение на годините ситуацията не се променя. Поради това е по-добре да раздухвате гъбата и да намръщвате веждите си без дози, без да дразни партньора.

Навикът за прекъсване

Няма значение дали сте влязъл в любимата си спортна програма или в разговор - това е невероятно разяждащо мъже. От вашата гледна точка той може да погледне към всички глупости, но трябва да разберете какво е важно за него. Ако ситуацията не е от извънредната ситуация, изчакайте, докато бъде свободен. Ако човек е зает, не го хвърляйте с въпроси като "купихте ли картофи?" Опитайте се да забавите и позволите на човека да направи нещо важно за него.

Навикът да си припомним миналото негативност

Всичко, което беше в миналото, е в миналото. Така мислят мъжете. Ако някакъв конфликт или негативна ситуация бъде успешно решен - тогава то се счита за изчерпано завинаги. И всеки опит на една жена на място и на място, за да си спомни миналото мъжки пропуски - причинява известно дразнене. И когато такова редовно припомняне става част от една връзка - това поставя човека в ярост! Думите "ВСИЧКО ВИ ..." или "ВЗЕМЕТЕ КАТО ВАС ..." стават червени парцали, способни незабавно да преведат човека в състояние на агресивна защита или атака. Избягвайте това, ако не искате къщата ви да се превърне в Родео.

Share:
Comments