Модни орнаменти от пролетта и лятото на 2017 г .: светът се

Пролетта и лятото на следващата година обещават да бъдат ярки и незабравими, просто погледнете модните тенденции на следващите сезони: ако шапките - след това с безкрайни полета, ако чантите - тогава най-обемните. Като цяло, минималистите и любителите на скромността ще трябва да се стегнат - по мода, яркост, ексцентричност и големи размери. Всичко това се отнася за модни бижута и други аксесоари.

Съдия за себе си: Александър McQueen промотира масивни бижута, Balenciaga - убийствени червени колани, и Prada на чифт с Loewe - гигантски висулки. Основното мото на предстоящите сезони е "Дълъг живот на всички необичайни".

1: В силната прегръдка на задушаване

Интересно ли е, че хокарите някога ще напуснат подиума? Дизайнерите обичат тази бижутерия от далечната 90-те и предлагат толкова разнообразие от видовете си, че очите тичат.

Треньорът 1941 и Christian Dior съветват да изберат елегантните и крехки модели, както и Бибху Мохапатра и Дамир Дом - на кожени колиета a la dominatrix. Можете да изберете опция за душата - от мъниста, веригите и веригите, от ленти или дори от метална яка. Тези съблазнителни орнаменти ще съживят всякакви дрехи, така че ако не знаете кои бижута да изберете - залагайте на кърпа.

модни украси 2017, снимка

2: Асортирани обеци

Дизайнерите решиха да се бунтуват срещу каноните на симетрия и равновесие, така че сега ще трябва да обичаме с цялото си сърце всички различни, различни и не съвместими помежду си.

Смятате ли, че обеците в двойки трябва да бъдат еднакви? Никак не. Гурурите на модния свят гарантират, че обеците не само се различават малко, но като цяло са съвсем различни. Някои дизайнери настояват, че обеците трябва да бъдат абсолютно различни, докато други са сигурни, че трябва да има нещо общо, поне цвят или общи подробности.

Александър Маккуин предлага обширни асиметрични обеци, направени от един материал, Марни комбинира класически и флорални мотиви, Родар играе с дължина на обици. Списъкът на модните дизайнери, които харесаха тази техника, може да продължи неограничено: Ердем, Джеръми Скот Ели Сааб, Симон Роша, Мърибъри и др.

модни обеци 2017, снимка

3: Откъде отиде обичта?

Всички от нас имат обеци, които са загубили двойките си. Сега е крайно време за тези сингли. Съдия за себе си, модели с една обица бяха пуснати на модните подиуми Естебан Кортазар, Versus Versace, Мери Карантцуу, Зухаир Мурад, Роксанда и много други.

Обърнете внимание на формата на обеците: тук и пръстени, мъниста, геометрични фигури, пера и светъл пластмасов декор.

Модерни изображения с една обеца 2017, снимка

4: Медальони: размерът на няма граници

Ако искате да бъдете фокус на предстоящата зима, трябва да придобиете много масивен висулка, която незабавно акцентира върху вашето внимание. Модата ще включва големи висулки от странни форми, всички останали детайли на екипажа им служат само на изчезнал фон.

Особено уважение към тези привлекателни принадлежности даде испанската марка Loewe: нейните висулки са направени под формата на прилепи, които висят от коженото въже. Мърибъри имаше огромна длан на триизмерната верига, Хермес имаше цялото си око, на което имаше скъпоценен камък. Треньорът 1941 допълни кожените якета с големи метални медальони, докато Дакс предпочиташе реколтите и местните американски мотиви.

модни висулки 2017, снимка

5: Вдигаме бара: гривна на рамото

Една от най-сладките пролетни тенденции е гривната на рамото, намек за азиатската естетика. И е съвсем естествено - през пролетта ние обезсърчаваме ръцете си, така че защо не ги украсяват по необичаен начин. Тази тенденция, която можем да наблюдаваме в Ашиш, по този начин дизайнерът отдава дължимото на своите индийски корени, а златните гривни украсяват не само женските рамене, но и мъжката.

Balmain също не премине през тази модерна тенденция, а в допълнение към рокли с скандални разфасовки взеха и многобройни гривни. Роберто Кавали "постави змия на рамото", и Fenty x Puma - перлени конци.

модни гривни на рамо 2017, снимка

6: Каква е дантела не бижута?

Радвай се, любители на практически неща, сега плитка, дантела и панделка, които обикновено носят значки или свирки, се приравняват с костюм бижута. Александър Уанг съветва да вземете ярко плисие от неонови нюанси (зелено, жълто или оранжево) и да виси на него малко дрънкулка.

По-женствена версия се предлага от Chanel: ярък висулка с камъни flaunts на beaded лента. И напротив, вместо висулка на позлатена верига, Члое носеше най-простите ключове.

7: Няма много гривни

Искате ли да бъдете модно нещо тази пролет? След това вземете като пример ориенталските красавици, които танцуват арабски танци и украсяват китката с многобройни гривни.

Можете да носите гривни от метал по съвета на Александър Маккуин или много злато, като Александър Ваутиер. Основното нещо, което трябва да си припомним, е основният принцип на предстоящия сезон: с лекота и лекота, с модата на "тежките неща".

Андрю Гн допълва изображението с кожени гривни, а Родърте съчетава златни и сребърни гривни с различни форми и стилове.

8: Все внимание – на уши

Дизайнерите не знаят съжаление, а през следващата пролет ушите ни ще трябва да изпитат всички очарователни качества на творчеството си - в модата има огромни, много огромни обеци. Те могат да имат различен дизайн и форма, но те са обединени от един - впечатляващ размер.

Missoni има големи кръгове, Тори Бърч има "мечтатели за мечта", украсени с мъниста и пера, а Dsquared2 има огромни очи в стила на Дали.

9: Мода в кръста

Тази пролет и лято кръстът не само ще бъде свидетелство за вашите религиозни убеждения, но и за моден аксесоар. Дизайнерите използват символа на вярата не само като висулка, но и като обеци.

Самый сдержанный и вместе с тем элегантный образ получился у Dolce & Gabbana: серьги с камнями в форме крестов удачно вписались в мрачный готичный образ наряду с черными кружевами и вуалью. Fausto Puglisi смешал воедино и язычество и христианство, используя в одном украшении и крест, и подвески с языческими орнаментами.

модни кръстове 2017, снимка

10: Съблазнителни анкери

Тази пролет и лято в цялото му разнообразие ще бъде представено верижки за глезен, те са също anklety. Това не е изненадващо, след продължително студено време, така че най-накрая готов да свали ботушите си и сложи на любимите си сандали и краката изглеждат особено примамливи, когато те са украсени с интересна гривна. И това, което гривна ще изберете зависи от вас, защото дизайнерите предлагат много идеи: Fenty х Puma избира перлени нишки, John Galliano - златни верижки с висулки под формата на животински глави, застъпници за Lanvin лъскава ресни и Loewe модели украсяват глезените огромни златни цветя.

модни анцузи 2017, снимка

11: На всяка ръка - върху гривна

Независимо от факта, че предстоящата пролетна симетрия не е в тенденцията и сме поканени да носим различни обеци, някои все още отдават дължимото на хармонията, а на подиума виждаме едни и същи гривни от двете ръце. Един от тези новаторски шеги е Карл Лагерфелд, който предложи тази идея на Шанел. Елегантните му масивни гривни, вплетени с камъни, разреждат доста скромен образ, добавяйки му капка блясък.

Идеята на Лагерфелд е била взета от Етро и Дакс, но тяхната опция е голяма метална гривна. Джеръми Скот и Иси Миайк се забавляват с геометрични фигури, а Джуня Уатанабе отдаде почит на движението на пънкарите.

12: Играещи пискюли

Модата за орнаменти под формата на четки минава в миналото, но е малко вероятно те да са или забавни, или бохемските декорации ще изчезнат неотменимо. Както можете да видите на модните ревюта, дизайнерите са готови да експериментират с тези леки аксесоари: Карън Уокър харесваше обиците под формата на многоцветни четки, а Стела Джан украсяваше пискюла с пискюл, а Ланвин направи великолепна гривна от разпръснати златни тънки вериги.

Четките могат да бъдат направени от мъниста (като Тадаши Шоджи, свързани с Уанда Найлон) и украсени с топки за кожи (№ 21). Сред другите любители на този вид бижута - Трина Турк, Сачин, Кензо, Баби и дори самият саркастър.

модни бижута с четки 2017, снимка

13: Две в един

Една от най-интересните тенденции през пролетта-лятото на 2017 г. е универсалната "две в едно" декорации. Това е много удобно: не е нужно да вдигате пръстени на гривната или обеци към веригата, всичко вече е направено в един стил. Гучи, Ашиш и заедно с тях и Ели Сааб предлагат да комбинират гривната с пръстен или няколко пръстена с вериги. И тя може да бъде както рафинирани орнаменти, така и масивни пръстени и вериги, напомнящи за привлекателни декорации на южните красавици.

Родърте се присъедини към верижката на обеци и се оказа някакво въздушно огърлица: практически, разбира се, въпрос, но изглежда много необичайно. Вионнет и Джил Стюарт отидоха още повече - съчетаха огърлицата с колан, се оказа много хармонична симбооза.

14: Текстилни цветя и брошки с камъни

Ако мислите, че брошури и цветя като декорация са съдбата на баби, тогава вие сте много объркани, сега те са на върха на популярността. И това е извинение - тази универсална украса е в състояние да украсява дори най-тъпото облекло.

Balenciaga се вдъхнови през 80-те. Неговите блузи, напомнящи за героините от поредицата "Династия", са украсени с огромни кръгли брошки с камъни. Дрис Ван Нотен избра прекрасните черни брошки, които изглеждат много хармонични по реверите на блейзъра. Големи брошки, украсени с насипни камъни, украсяват тоалетите от Gucci и Manish Arora.

Искаш ли малко романтика? Тогава трябва да погледнете изкуствените цветове като аксесоар. Прекрасно цвете, закопчано на ревера, ще преобразува строго яке от мъжка рязана в елегантен и женски дрешки. Не ми вярвай? След това погледнете изящното изображение от Lanvin, или Chanel и Gucci. Благодарение на цветните брошки, прикрепени към светлите рокли, Анна Суи и Соня Рикиел произвеждали бохемски изображения.

Модни цветя и брошки с камъни 2017, снимка

15: Ring пръстен и още няколко

Ако искате нещо ново по ваша представа, но нещо радикално няма желание да се промени, тогава си заслужава да опитате нов модерен чип - украсете всички пръсти с пръстени. Ако някой внезапно говори за циганското изображение - изпрати до градината и ако е по-конкретно - след това погледнете модните ревюта, където дизайнерите, ако са съгласни, решиха да обърнат специално внимание на декорирането на изисканите дръжки на моделите.

Бибху Мохапатра, Акне Студиос и Фаусто Пуглизи дойдоха до заключението, че два пръстена са достатъчни, но Гучи категорично не е съгласен с тях - той предлага декориране на всеки пръст с малък пръстен, богато осеян с малки камъни. Ако имате много пръстени, но те не се комбинират - няма значение, можете да вземете модерни образи от Hermes и Missoni, където единственият свързващ елемент са металът, от който се произвеждат бижутата.

модни пръстени 2017, снимка

Фото сайта Fashionisers.com

Share:
Comments