Моден маникюр 2016: снимка, основните тенденции на тази

Веднъж на световните изложби, дизайнерите представиха само дрехи и аксесоари. Но днес те се опитват да създадат пълноценно изображение.

Всеки детайл е важен: от грим до пръсти. Ето защо, дизайнерите са активно ангажирани в сферата на красотата. Такива промени за момичетата са от полза, тъй като те могат да разнообразят своя маникюр.

Преди десетилетие жените се сблъскаха със задачата да избират цвета на лак, но днес те създават цялото произведение на изкуството върху ноктите си.

За да не останеш в миналото си струва да се запознаеш с новите тенденции. Маникюр 2016 е достатъчно модерен, снимката на ноктите с модерен дизайн не може да напусне безразлични запалените мода.

Форма и цветове на моден маникюр 2016, снимка

Наскоро дизайнерите се придържат към правилото, че модата трябва да носи не само красота, но и да бъде удобна. Ето защо, моден маникюр 2016 не изисква специални жертви, снимката на ноктите тенденция е потвърждение. Дългите невенчета вече са изгубени в миналите сезони, а днес популярността придобива кратка продължителност. Постепенно гел-лак заменя натрупването на гел, акрил или друг материал.

На фона на тези промени, естествените гвоздеи със закръглена форма навлязоха в модата. През този сезон можете спокойно да забравите за отглеждането на дълги нокти, защото популярните са къси нокти. И това носи само радост, тъй като с такава форма е много по-удобно. Моден маникюр 2016, снимка на него може да се види от колекциите на Християн Диор, Дерек Лам, Ребека Минкоф, Дона Каран и други модни къщи, е достатъчно практична, не предизвиква дискомфорт.

Дизайнерите бяха вдъхновени от нюансите на изчезващата природа, така че можете да видите ноктите на шоуто, чийто цвят напомня на бургундска листа, облачно небе, студени езера. Освен това те използват бижута под формата на скъпоценни камъни. На шоуто можете да видите смарагдово, ярко синьо, тъмночервено маникюр 2016, фото колекции Christian Dior, Marissa Webb, Кейт Спайд ярко демонстрират такива нюанси. Но почти всички марки производители на лакове допълват продуктите си с такива тонове.

През следващия сезон, тъмните цветове на ноктите, особено всички нюанси на сивото, стават популярни.

Класически моден маникюр 2016, снимка на красиви нокти

За да направите снимката завършена, си струва да вземете модерния маникюр 2016. Нейните снимки от дисплеите са изненадващи с оригиналност и разнообразие, така че всеки модач може да избере за себе си подходящия дизайн на ноктите. Има класически варианти, които са уместни този сезон.

Френски маникюр

Френски маникюр заслужил любовь многих дам. Но в 2016 году дизайнеры презентовали не один его вид. А именно:

1. Класика. Върховете на ноктите са боядисани в бяло.

2. Френско хилядолетие. На върховете на ноктите налагайте пайети.

3. Колоритно яке. Върховете на нокътната плоча са оцветени с лак.

4. Вентилаторът-френски. Ноктите са украсени с мъниста, кристали и други декорирани елементи.

5. Необичайни френски. За да направите това, използвайте нестандартни форми на усмивка. Тя може да бъде под формата на триъгълник, зигзаг и т.н.

Монохромен маникюр

Каквито и да са нови идеи, изобретени за декориране на ноктите, но едноцветен маникюр не бърза да излезе от модата. През зимата се препоръчва да покриете нокътната плоча с лаковете със студени тонове. През лятото можете да добавите нюанси на сочност и яркост, като изберете ярки нюанси на цветовата палитра.

Лунен маникюр

Този вид маникюр буквално се влюбва в много жени, така че не излиза от модата в продължение на много години. Но дизайнерите са направили нещо ново в модерния маникюр 2016, снимката от шоутата на Диор са наситени с такъв дизайн на ноктите. Често се нарича и холивудски маникюр. За него използвайте 2 цвята, които са добре комбинирани. Акцентът се поставя върху лунната ноктопластика, която се отличава с изпъкнала или вдлъбната линия. Също така е модерно да направите линия с триъгълна усмивка.

Lacy маникюр

Независимо от постоянните промени в модата, отвореният маникюр твърдо затвърди позицията си, тъй като в продължение на няколко години заема първо място в изкуството на ноктите. Това не е изненадващо, защото този дизайн изглежда нежен и изискан, подходящ за жени и момичета от различни възрасти. С помощта на този маникюр можете да завършите образа, да подчертаете женствеността.

Тази година, в изложбите в модните къщи, бяха представени различни идеи за дизайн на дантели. Ноктите на моделите бяха украсени с модели, които приличаха на мразовити рисунки на стъклото, искряща слана от лъчите на слънцето.

Оригинален моден маникюр 2016, снимка на нокътя

Много дами искат да се открояват от тълпата. За да направите това, те трябва да изберат оригиналните идеи за маникюр, които в този сезон много.

Маникюр под формата на рамка

Интересна идея е маникюр под формата на рамка, когато границите на нокътната плоча се открояват с различен цвят. Той все още не е много известен, но тази година печели специална популярност. Тя изглежда оригинална и нестандартна като модерен маникюр 2016, снимка на ноктите с този дизайн е потвърждение за това.

Артистичен маникюр

Ноктите с красиви мотиви блестят на модни ревюта. Този сезон те са още по-интересни и разнообразни. Дори една малка ноктопластика може да бъде украсена с цветя, животни, абстрактни рисунки. Днес опитни професионалисти могат да направят всичко, което клиентът иска.

Маникюр по фен-шуй

Според Фън Шуй всеки детайл има свое собствено значение. Тази наука не премина през човешки ръце. Смята се, че пръстенът на пръстена е наситен с енергията на приятелството, нови познати. Дизайнерите са използвали тази теория и вече няколко години представят маникюр, когато нокътът на пръстена на пръстена е боядисан в различен цвят. Между другото, този дизайн ще бъде особено полезен за жени, които търсят партньор.

През 2016 г. се предлага да се боядисва този гвоздей с различен нюанс, с пайети или кристали.

Маникюр-омбре

Технологията ombre стана популярна напоследък. Използва се в дрехи, обувки, боядисване на коса. Дизайнерите го използват за дизайн на ноктите. Това е градиентно оцветяване, което изисква два или повече нюанса на една и съща цветова палитра. Резултатът е плавен преход от тъмно към светло.

Комбинация от сортове маникюр

Много дизайнери представиха оригиналния модерен маникюр 2016. Снимките за ноктите на шоуто могат да съчетаят няколко вида дизайн. Например, можете да свържете лунния маникюр и един гвоздей, за да вземете в рамката, да направите яке и на някои пръсти да нарисувате картина. Не е забранено да включвате въображение, за да създадете оригинален маникюр.

Метален маникюр

Тази година металният маникюр стана популярен. За да го създадете, се използва специално фолио. На шоутата бяха представени някои варианти на този дизайн. Гвоздеите на моделите бяха напълно пенливи с метален цвят или частично украсени с фолио.

Стъклени нокти

Понякога изглежда, че дизайнерите няма да могат да изненадат хората. Но тази година те представиха интересен дизайн на ноктите под формата на стъклени фрагменти. Днес такъв маникюр бързо печели популярност. За да създадете впечатление за счупено стъкло върху ноктите, се използват специални стикери. Визуално изглежда, че стъклените фрагменти ударили ноктите.

Балонни нокти

Понякога модата диктува тенденции, които просто не се вписват в главата. През 2016 г. е създадена една луда идея за маникюр с балонни нокти. Това е чудесен дизайн, който превръща ноктите в мъниста. Много дами са шокирани от такава модерна маникюр 2016, ноктите снимка под формата на топки на пръв поглед може да изглежда смешно. Но този дизайн вече е харесван от модата на жените, тъй като много от тях са се опитали да носят балончета.

Интернет е наситен с различни варианти на такива фантазия нокти. За да създадете този маникюр, капитанът прилага огромно количество гел върху нокътната плоча, за да направи обемиста топка. Малко вероятно е тези нокти да бъдат изпратени на работа или важна среща, те са по-подходящи за символичен празник, например "Хелоуин".

Мотиви на източните страни

Тази година дизайнерите бяха вдъхновени от източните държави. Модните дизайнери са поканени да посещават психически топлата почивка с помощта на ноктите. За това е създаден маникюр, който се пренася на изток. Ноктите са украсени с разнообразни рисунки, скъпоценни камъни.

Красива гледка е ориенталски моден маникюр 2016. Снимките от дизайнерските шоута показват ярка комбинация от цветове. Основното е, че всичкият тон хармонично се гледаше един с друг.

Пудровый маникюр

В началото на тази година популярността на маникюра с прах бързо нараства. Той е идеален за вечерни срещи, клубове или срещи. Този дизайн създава впечатлението, че ноктите са поръсени с прах. Също така дизайнерите са създали лак, който имитира пясъка или велур. Изглежда оригинален, добавя топлина в студените дни.

Трикотажен маникюр

През 2016 г. е представена новост под формата на трикотажен маникюр. Такъв дизайн на ноктите симулира плетене на топъл пуловер. Тя изглежда красива на къси нокти, и всъщност такава дължина се смята за актуална през този сезон.

За да се създаде плетен моден маникюр 2016, снимка на която не може да помогне за привличане на внимание, гел-лакове или стикери се използват. На шоутата можете да видите различни версии на този дизайн. Снимките бяха матирани или лъскави, а ноктите - един или различни цветове.

Такъв маникюр стана хит от 2016 година. С помощта на специални стикери върху ноктите се появява парче плетен пуловер. Елен или други животни могат да украсяват чертежи. Такива нокти със сигурност ще привлекат вниманието на околните.

Така че, през 2016 г. модата жени не могат да оцелеят, тъй като дизайнерите са направили всичко възможно да създадат модерен маникюр. Има много възможности, така че всеки да може да се открои от тълпата.

Share:
Comments