Лунен календар на допустимите отклонения за януари 2013 г.

Всички знаем, че циклите на Луната засягат човешкото тяло. Например, на пълнолуние, много от нас забелязват необичайни усещания: възбуда или възбуда при някои хора, или загуба на сила и апатия в другите. Тези влияния бяха забелязани и от нашите предци, които не разполагаха с такова количество научноизследователско оборудване в експлоатация. Въпреки това, те са използвали лунния календар и доста успешно. Лунният календар бе приложен в много сфери на дейност - извършваше култури, отпразнуваха празници и красотите бяха проверени при извършването на козметични процедури.

Жените знаеха, че подрязването на косата им на растящата луна, стават по-бързи. На изгряващата луна косата расте много по-бавно. Има и благоприятни моменти - в този момент короните на косата се засилват, те падат по-малко. По лунния цикъл можете да разберете кога можете да постигнете целта си за растежа на косата, оцветяването или вълнението. След като сте планирали пътуване до фризьора, не забравяйте да проверите с фазата на луната, особено след като през януари 2013 г. това стана доста лесно - от 1 до 3 януари ще има растеж на луната - първото тримесечие. През януари 2013 г. луната ще нарасне от 1 до 10 номера, а след това отново от 28 на 31 номера. Пълната луна се очаква на 9-10 януари.

Луксозни календарни прически за януари 2013 г. - перманентна коса

Perm косата е все още популярна, но нейните методи са много повече от тази на нашите майки и баби. Сега има много начини косата да не е "напукана" и да се впише в перфектно разположени къдрици, които не са омазнени и равномерно разделени. Въпреки това, заедно с козметичните средства - гелове, лакове, химикалки, трябва да настроите правилно извивката, като изберете времето за процедурата. През януари 2013 г. може да се получи особено силен ефект от допустимите отстъпки на 10-12 януари - това са дните, когато Луната е в съзвездието на Лео. Най-благоприятното време е следващите дни, 13-14 януари. Луната преминава в съзвездието Дева, която, както знаете, е най-благоприятната за създаване на нови прически. Но khimzavivki най-добре направено в края на месеца - по време на новата луна от 23 януари. Не забравяйте, че след khimzavivki косата се нуждае от специални грижи. Съхранявайте с овлажняващи маски и балсами. Промените в косата ще останат, дори ако вълната не се придържа. Върховете на косата се третират със специални "спояващи" средства. Само новозърналата коса ви позволява да изрежете навити части.

Луксозни календарни прически за януари 2013 г. - оцветяване на косата

Когато една модерна дама попадне във фризьор, тя очаква промяна в косата, не само да подрежда косата й, но и да емоционално отпуска. Ако цветът на косата или косата е избран правилно, е съвсем естествено да очаквате промяна в образа и благоприятни промени в личния живот. Боядисването на косата е един от основните компоненти на цялостното изображение. Лунният календар също дава препоръки в това събитие. Факт е, че с намаляващата луна в човешкото тяло, много вещества са "измити". Микрочастиците от боята също ще останат за кратко на косата ви. Ето защо, ако просто искате да експериментирате с нов цвят, оцветете косата си през първото десетилетие на януари и през последните няколко дни. В средата на месеца ще бъде направена устойчива боя. Много хора се питат за боядисване на коса след химическа вълна. Тъй като можете да боядисвате косата не по-рано от 3-4 дни след размахването, отнасящи се до лунния календар. през януари най-добре е да направите това в средата на месеца.

Луксозни календарни приходи за януари 2013 г. - благоприятни дни за прически

Тъй като идеален за посещение на фризьор, когато Луната е в Лъв, Дева, Стрелец, Козирог, Телец и Везни, най-добрите дни за прически ще бъдат 3-7, 12-16, 19-22, 30-31 на януари. Прическа беше особено успешен, подобряване на вътрешния здравето, а дори и вие ще видите положителни промени в личния си живот. По това време, заедно с прическата, ще дойдат печалбите и успехът по време на работа. Прическата, извършена в "правилното" време прави косата по-обемиста, здрава и блестяща. От 1 до 3 януари трябва да се въздържате от къси прически. Но от 4 до 9 януари косата ще расте добре, ще стане по-силна. Тези дни подхранващите маски и оцветяването работят перфектно. Препоръчително е да направите хранителни маски за коса в този ден, както и да направите петна. Цветът на косата ще бъде ярък и ще продължи дълго време. По време на пълнолуние от 9-ти до 10-ти януари през януари принцип не се препоръчва да се извърши това, което или манипулации с косата. На 11 януари прически ще бъдат по-устойчиви, както във фазата на намаляващата луна, косата не расте много бързо. Новолуние настъпва през януари 23-ти, от този момент перфектно работят празнична прическа.

Лунен календар на приходите за януари 2013 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Астролозите предупреждават да не ходят на фризьора на 11 януари и 27 януари - дните, когато защитата на тялото се отслабва. Трябва също така да се въздържат и когато Луната преминава през съзвездието Рак, Риби или Водолей (8-9, 17-18, 23-27 януари). Обрязването на косата в неблагоприятни дни може да доведе до загуба на енергия. И популярни суеверия казват, че в този момент, отрязването на косата ви може да съкрати живота ви или да получите проблеми в една връзка. Тези дни фризьорите отбелязват също, че пърхотът може да се появи или косата ще падне повече.

Януари 2013 г. - сключване

Повлияни от различни съзвездия, Луната има различни ефекти върху човешкото тяло. И знаейки принципите на лунния календар, вие сами можете да повлияете на вашата съдба. Не мислете, че този резултат ще бъде прекалено голям. Само с промяна на прическата, разбира се, би било преувеличено да се очакват радикални промени. Независимо дали е необходимо да се обърне внимание на фазата на Луната преди да отидете на фризьор - всеки решава за себе си. Но понякога опитът на предците не трябва да се пренебрегва, особено ако косата и така имат проблеми. Между другото, тези препоръки са валидни не само за жените, но и за мъжете. Това може да включва бръснене или разрязване на брада. Астролозите твърдят, че прическата и бръсненето, свързани с "отрязването" на част от косата, също са елементи на един енергиен поток. В някои лунни дни загубата на жизненоважна енергия може да бъде неутрализирана.

Share:
Comments