Необичаен грим - рисунки около очите

Грим - какво може да бъде по-лесно? Всеки ден, когато се сблъсква с рутинен, свръхктивен сеанс на нанасяне на грим, една жена го приема за даденост "Ще се грижа, защото имам нужда от нея!". Но си струва да отидете в красивия свят на грима - как се отваря цялото изкуство пред нас. Професионалистите-грим художници с удоволствие и голям интерес въплъщават всичките си творчески "Аз" в процеса на прилагане грим.

Изпълнителният художник-художник от слънчевия Израел Тал Пелег, известен на целия свят под псевдонима Скарлет Луна, не само грим, но цели картини, където платното е горната част на клепача и околното око. Момичето, с помощта на сенки, очна линия и маскара, създава невероятна мини-картина, където всеки детайл е ясно видим.

Необходимо е само да се даде яркостта на картината с помощта на искри, тъй като тя придобива "жив" външен вид. Завоят на веждите и красивата контур на века са източникът на вдъхновение на гримьорката. Създава цели парцели и всякакви образи, които вълнуват въображението и предизвикват възхищение.

Помислете за красивите творби.

«Игривая кошечка»

Той подчертава красивата и чиста огъвка на веждите, която е опашката на черна котка, а горната част на клепача е самата котка. Тя е допълнена с изображение на конец, в нашия случай е топка, с която играе. Обърнете внимание на това колко красиво са избрани цветовете. Допълнете картината на цветния обектив в тон.

"Коледа елен"

Картината се прави в сини-кафяви тонове. Духът на Коледа се хвърля от елен и падащ сняг. На рога (вежди), от които играчките на коледните дървета блестят.

«Принцесса на горошине»

От горния клепач до веждите са изобразени легла с перо. Горното перо е веждата, на която красивата принцеса почива. Обърнете внимание, че граховото зърно е направено с кристали, които дават на чара картина.

"Розовата роза"

Изобразява се нежна розова роза с красиви клони, украсени с кристали. Много деликатен розов и бял цвят. Веждата не изпъква, както в предишни произведения, което придава на картината лекота и ненатрапчивост.

"Снежанка"

Картината се изпълнява в златисто-розов цвят. Основата на снимката е красива стрелка, която позволява клона й на горния клепач. В завоя на века Снежанка спи в сънлив сън, в който има и красив грим.

"Изчезнал с вятъра"

Тази композиция изобразява страстна целувка на двама любовници в зори. Тъмните и светли нюанси на кафяво, розово и светло зелено са комбинирани.

"Радвайки се на слънцето"

Синята-зелена композиция изобразява момиче на тревата, която, радвайки се на слънце, пролетта, вдига ръце към небето. На фона на планините.

Тайнствената маска

Много тайнствена картина ... На красив шаржован фон е маска, която пази някаква тайна, позната само на художника. В непосредствена близост до красива свещ се запалва свещ. Цифрата е отделена от основния грим, направен в златни тонове. Това се допълва от стрелка под формата на музикален речник с бележки. Всеки зрител може да представи музиката си.

«Галактическое сияние»

Красива галактика, с помощта на искри и съответния черен цвят, е изобразена от квалифициран работник. Изглежда че черният цвят е мрачен. Но си струва да разгледаме по-отблизо дълбочината на картината, как тази тъмнина се разсейва - има планети в златното блещукане на звездите.

"Пиърсинг самота"

Това е може би най-чувствената работа на Scarlet Moon. Черно-синя тъга, самота като стрели пробиват седнал човек. Картината може да се интерпретира по различни начини, но сегашната сълза - говори за себе си.

"Пурпурен залез на езерото"

Завладяващ залез на езерото, лодка и птици във виолетовата светлина - какво би могло да бъде по-красиво! Мигли, прахообразни с лилави сенки, сякаш прекалено осветени от блясъка на залеза.

"Умният писател"

Художникът създава отлична картина, отново - в тъмен цвят. Но в тъмнината изглежда, че отворената врата се отваря с изгаряща светлина в съседната стая и писател, който седи над друго творение.

"Въпроси и отговори"

Художествено и ярко рисуване. Лилавите и зелени блестящи удари се допълват от остра стрела. Знаците на въпроса предизвикват желание да се отговори на въпроса, известен само на самата Скарлет.

«Без слов»

Искам само да гледам и да се наслаждавам на красотата и професионализма на грима.

Боди арт е изкуството на рисуване върху тялото, което е познато на много хора. Майсторите на грима доказват, че очите не са изключение. Тел Пелег е само талантлив основател на тази тенденция. Има много талантливи хора, които създават такива снимки и вече са известни по целия свят.

Вие също можете да се опитате в тази посока. Просто забравете, че правите грим. Начертавате снимка!

Това е интересно!

Share:
Comments