Луксозен маникюр от фуксия за истински кралици!

Все повече и по-популярни днес е цветът на фуксия, поради името му на едно и също цвете. Той се използва широко в дрехи, интериор, аксесоари и красота.

Съдържание:

 • Цветови комбинации
 • Фуксия със сребро и злато
 • Фуксия с бяло
 • Фуксия с черно
 • Маникюр с картина
 • Лунен маникюр
 • С кристали
 • Цветни мотиви
 • Други комбинации

маникюр фуксия фото

Има голям брой варианти за дизайн на ноктите в този цвят. Начинът, по който завършва маникюра, се определя от стила, интензивността на сянката и избраните декоративни елементи. Тя може да бъде и романтична и нежна, и смела и светла. Днес ще ви разкажем за най-интересните идеи за маникюр в сянката на "fuchsia" и за това какви комбинации от цветове са най-подходящи.

Какви цветове се съчетават с "фюш"?

Ако не мислите, че маникюр може да се изпълни само с един цвят, запознайте се с цветовете, идеално съседни на модерната "фучсия".

 • Цветът ще изглежда по-рафиниран и благороден в комбинация с цветовете на благородните метали. Ако предпочитате стил с нисък ключ или планирате да присъствате на тържествено събитие, изберете тази опция.
 • Много свежо и през лятото изглежда комбинация от фуксия с леки нюанси на зелено. Те ще подчертаят естествения цвят, ще направят маникюра ярка и наситена.
 • "Фуксия" ще съвпадне перфектно с черно и нюанси на сиво, бяло, жълто, кафяво и лилаво. Когато използвате тези нюанси, можете безопасно да експериментирате без страх за резултата.

Фуксия със златни и сребърни цветя

Такава комбинация няма да остави никой безразличен. Едновременно с това, минималистичен и изискан, това ще бъде в полза на много момичета. Нека разгледаме няколко варианта за този маникюр.

Вземи лакътя на фуксията, който ти идва на ум, и го покрий с нокти на всички пръсти, с изключение на безименния - боядисай го в злато. Но това не свършва, в противен случай маникюрът ще се окаже твърде лаконичен и няма да привлече много внимание към красотата на ръцете ви. За да направите дизайна по-интересен, вземете златен лак за лъскане с големи блестящи частици и ги покрийте с нокътя на пръстена на пръстена.

Благодарение на този маникюр, бижутата, изработени от благородни метали, независимо от натрупването с камъни, ще изглеждат още по-красиви.

Друг изгоден вариант - за покриване на всички нокти с цвят "fuchsia", и след изсъхване на лак добавя тънки златни шарки с четка. Сребърните или платинени шарки ще изглеждат не по-малко красиви.

Фуксия и бял цвят

Много естествена и благородна комбинация, която винаги изглежда елегантна и елегантна. Бялото може да нарисува орнаменти и рисунки, да направи линия на сако или да рисува над дупката на обратната си версия, да разпредели няколко нокти като акцент.

Фуксия и черен цвят

С комбинацията от тези цветове можете да създадете наистина невероятни композиции. Можете да покриете всеки нокът "fuchsia", а отгоре да ги украсите с деликатни, елегантни рисунки от черен цвят.

Вторият вариант е, че ноктите са напълно покрити с бял лак, моделите и шаблоните са направени с един от нюансите на фуксия с черна рамка. Например, тя може да бъде флорални мотиви, в които няколко малки цвята се съчетават с един голям в долния ъгъл на нокътя, а стъблата и листата са направени черни.

Фуксия и рисунки върху ноктите

Допълнителните акценти под формата на чертежи правят цвета по-дълбок и благороден. Тук вие сте ограничени само от вашето въображение и вдъхновение - и маникюра, който създавате, ще бъде точно забелязан.

Фуксия в лунния маникюр

Много е популярно сред младите момичета, както изглежда френският маникюр, който има огромен брой вариации. Можете да използвате "fuchsia" като основен цвят и запълнете дупката с бяло. Не се страхувайте да експериментирате и да се отклонявате от стандартите: изпълнете обратното яке на всички нокти, с изключение на безименните, и нека да бъдат украсени с обичайния класически френски маникюр в същите цветове. Направете маникюр по-интересен с допълнителни шарки и кристали.

Фуксия и камъни

Ако се стремите към оригиналния маникюр, но не искате да измислите сложен и сложен дизайн, можете да прибягвате до използването на кристали и други малки декоративни елементи. Те ще направят маникюра по-ярък, неорганизиран и елегантен. Можете да украсите както индивидуалните нокти, така и всеки от тях.

Фуксия и флорални мотиви

В тази сочна сянка, както романтичните лайка, така и луксозните розови буби изглеждат чудесно. За тяхното внедряване можете да вземете още един нюанс на "fuchsia" или бяло, златно, жълто или оранжево. Не е забранено да се използват обемни, растителни мотиви със зелен цвят, сложни орнаменти, моделиране и дизайн на плъзгача.

Различни нюанси

За да създадете красив маникюр, не е задължително да комбинирате различни цветове. Опитайте се да вземете един цвят в различни нюанси. Използвайте тази комбинация може да бъде много различна.

Нанесете най-тъмните нюанси върху всички нокти, с изключение на безименните - покрийте я с най-лекия. Сега можете да добавите маникюр модели - тъмни в светлина, и обратно.

Дизайнът на маникюра с "fuchsia" в основата може да бъде много нетривиален и ярък. Всичко е ограничено само от вашето желание за експериментиране и фантазия. Чувствайте се свободни да олицетворявате вашите идеи, да направите маникюр и определено ще изглеждате интересен и уникален. Независимо от избраната комбинация от цветове и декоративни елементи, "fuchsia" ще бъде отлична декорация на ръцете ви. Надяваме се, че нашата статия ви е помогнала да бъдете вдъхновени от идеи и да изберете идеалния дизайн на ноктите.

Share:
Comments