Жестове и жестове на мъжете: какво могат да ни кажат?

Разбирането на езика на тялото и жестовете на мъжете изисква определено умение, защото толкова често зад движенията на хората са напълно различни мисли и емоции, а не такива, които понякога се опитват да разкрият жените в тях. За да може в бъдеще да разберете правилно какво наистина искат да кажат, решихме да говорим за най-важните сигнали на езика на тялото на мъжете.

Докосвайки ръцете

Начинът, по който човек докосва ръката ви, може да разкаже много за истинските си чувства. Ако той, докосвайки ръката ви, е ограничен само чрез потупване на пръстите ви, това означава, че има известно разстояние между вас. Дайте му време. Може би в момента тя просто е заета от други мисли. Съвсем различен въпрос, ако обича да желязо и дори масажира дланите ви. Той чувства любовта към вас и иска да бъде по-близо. Ако ръката на човек е тясно свързана с твоя - това е ясен знак, че човек чувства определена връзка с теб и колкото по-силен е ръката ти, толкова по-силна е привлекателността ти към теб.

Движения на тялото

Не се разочаровайте, ако избраният от вас нов случайно постави ръката си на рамото ви. Това не означава, че той ви третира само като приятел. Често такива жестове се правят от задържани мъже, които не искат да се налагат и решават да започнат връзка от определено разстояние. Ръката, поставена на врата, не винаги вдъхновява жените, но това напълно изразява откритостта на човека към избрания от него. Въпреки това, ако ръката му лежи като преграда, неприятно на раменете ви, това показва безчувственост и известно безразличие.

Ако ръцете на мъжа къдрят женската талия и леко я притискат, няма по-надежден знак за желанието на човека.

Много движения на тялото са още по-деликатни, защото ако ръката на един човек лежи върху рамото на жената и другата върху коляното, тя не трябва да символизира разстоянието.

Сигнали за устни

За да познаваме отношението на човек, понякога е по-добре просто да го целунеш, а не да го включваш в дълги разговори и дискусии, особено, тъй като повечето го харесват. Ако той бързо и неточно докосва устните ви, той най-вероятно е зает с абстрактни мисли. Ако на целувка той не те прегърне, а само сложи ръце на раменете ти, не иска да те оставя да се приближаваш твърде близо до себе си. Ако човек започне активни офанзивни движения и виртуозни ласки с помощта на език, той често се оказва страстен и доминиращ вид.

Share:
Comments