Лъскане на календара за февруари 2018: благоприятни и

Февруарската луна се подчинява на същите космически закони и затова е по-добре да сравняваме живота си с вечните часове. Най-краткият месец е важен за грижата за косата не по-малко от всеки друг. Кръчките ще бъдат красиви, а цветът и навиването ще бъдат успешни, ако изпълните подходящите процедури за лунния календар.

Основните събития за месеца са:

• Забелязваме дисплея на пълнолуние от седемнадесети до двадесет и осми февруари;

• раждането на сърповете се радва на шестнадесети;

• намаляващият лунен диск се вижда от първия до петнадесетия февруари.

Пълнолуние през февруари няма, така че на магически ден, когато всичко е допустимо при манипулиране на косата, човек не трябва да се надява. Колкото по-важно е да гледаме благоприятни и неблагоприятни дни за прически, къдрене и боядисване на къдрици.

Луксозни календарни прически за февруари 2018 г. - перманентна коса

Благодарение на завесата можете драстично да промените изображението. Въпреки това, химическите агенти са агресивни и поради това могат да повредят косата ви. За да се предотврати това, най-добре е да изберете благоприятни дни, когато боите не разрушават толкова много структурата на косъма. Лунният календар ще ви каже как да избягвате замърсяването, крехкостта, безжизнеността на пръстените.

Най-благоприятният за сцената "Химки" е преминаването на красивата луна през къщата на Дева Мария. Смеете да планирате салона в началото на месеца - 2-ри и 3-ти февруари. Тези дни, косата почти не се влияе от химически реагенти, ще запази силата на блясък.

Недвусмисленият резултат обещава постоянство за дните, когато луната е в зодиака на Лео. Факт е, че лъвът подсилва естествената вълнистност на косата. Ето защо, за собствениците, които вълнуват по природа, "Химка" може да са твърде силни. Без страх да се доверите на майстора в "лъвския" период на първия, двадесет и седмия и двадесет и осми февруари може да има само момичета с дебела, твърда коса.

Водните знаци на зодиакалните усилват възможната вреда от химическата вълна. Не е необходимо да се назначава кардинална промяна на изображението за тези дни:

• от шести до осми февруари (Скорпион);

• 14-ти, 15-ти февруари (Водолей);

• от шестнадесети до осемнадесети февруари (Риби);

• от двадесет и пети до двадесет и шести февруари (рак).

Природната кератинова защита в тези дни е отслабена, така че вредата от процедурата е максимална. Косата ще трябва да се излекува дълго време.

Луксозни календарни прически за февруари 2018 г. - оцветяване на косата

Боядисването на косата също е доста агресивна процедура. Това е най-безопасното нещо в салона. Тогава цветът ще се окаже очакван, а косата няма да страда толкова, колкото от непрофесионалните оцветители. Най-лесният начин е за тези, които използват естествено басма или къна постоянно: техните ивици обикновено са здрави и здрави.

Багрилата ще повредят ключалките по-малко по време на периода на растеж на луната. През февруари това е цялата втора половина на месеца, от 17-то до 28-то. В рамките на 12 дни можете безопасно да планирате промяна на цвета или оттенъка. Независимо от това, 13-ия лунен ден, който попада в този благоприятен период (27 февруари), може да има отрицателно въздействие върху резултата. Бъдете внимателни с този ден, направете оцветяване в екстремни случаи, в противен случай цветът може да разочарова.

Лунният календар може да се използва за подобряване на живота ви, ако боядисвате косата си в съответствие с препоръките на астролозите. Можете да получите такива резултати от процедурата:

• трето: ще има нови възможности;

• 7-ми: подобряване на финансовото състояние;

• 8-е, 12-е: поднимет настроение;

• 17-та: подобряване на връзките с другите;

• 18-ти: естествената боя ще укрепи авторитета на работното място, ще осигури финансова стабилност;

• 26-е, 27-е: гарантирует удачу в делах.

Оцветяването не трябва да се прави 5, 10, 14 февруари (отношенията с други ще се влошат), 15 февруари (цветът ще се окаже грешен), 20 февруари 22 (предизвикват кавга), 28 февруари (влошаване на здравето).

съвет: могат предварително да се подготвят за боядисване, за да се намали рискът от повреда и бързо измиване на боята. Необходимо е три дни преди планираната процедура да се извърши дълбока процедура за овлажняване на косата. За тази цел е подходяща професионална маска, приложена за къдрици.

Лъскане на календара за февруари 2018 г. - благоприятни дни за допустими отклонения

Календарът на лунните зверове гарантира удоволствието от прическата, извършена през периода на комбиниране на лунния диск с къщите на Дева (през февруари това е второто и третото число), Телец (21 и 22), Близнаци (23 и 24 ), Козирог (единадесета и дванадесета). Резултатът ще бъде точно това, което искате да получите, а косата ще остане силна, блестяща или, напротив, ще бъде запълнена със здравето в резултат на процедурата.

Освен това е важно да се вземат предвид и астрологичните препоръки за дните на месеца. Благоприятна стрижка в следующие дни:

• 6-ти: Укрепване на здравето;

• 14-е: подарит благополучие;

• 19-то: укрепване на финансовото положение;

• 22-е, 26-е: удлинит жизнь.

съвет: ако искате бързо да възстановите отслабената, по-тънка коса, можете да ги отрежете по време на силата в небето на зодиака на Лео. През февруари-2018 това са три дни: 1, 27, 28 число. Освен това, използвайте за два месеца масло от репей, като го прилагате като маска за 3-4 часа след два или три дни.

Лъскане на календара за февруари 2018 г. - неблагоприятни дни за прически

Косата рязане неблагоприятно се отразява на външния им вид, ако процедурата не се извършва навреме. Неблагоприятни периоди са откриването на луната в къщите на Скорпион (6-8 февруари), Водолей (14-15 февруари), Овен (19-20 февруари), Стрелец (9-10 февруари). Или майсторът няма да успее, или косата ще започне да се държи не по най-добрия начин: да се развали, да се разпадне, да се отсече, бързо да се замърси.

Освен това, допустимите отклонения могат да причинят проблеми в следващите дни:

• 1-е, 15-е, 20-е: привлечет неудачу;

• 3-е, 9-е, 23-е, 24-е, 25-е: ухудшит самочувствие, может вызвать болезнь;

• 4-то, 10-то: ще доведе до проблеми със здравето;

• 11-то: ще предизвика депресия;

• 13-е: укоротит жизнь;

• 18-е: сорвет планы.

съвет: от февруари, започнете да приемате мултивитаминови препарати, обозначени като "красота". Това ще ви помогне да се подготвите за летния сезон: да направите косата блестяща, дебела, да се предпазите от агресивния слънчев ултравиолетов лъч.

През февруари е важно да изберете правилния ден, за да посетите фризьорския салон. Не се отказвайте от процедурите по време на "загуба на тегло" на лунния диск. Дори на изгряващата луна, можете да изберете дните, когато посещението в салона за красота ще остави приятно впечатление.

Share:
Comments