Лъскане на календара за април 2016 г. - благоприятни и

- Започвам нов живот! И защо обикновено го стартираме? Разбира се с нова прическа! Следвайки модата, винаги трябва да си спомните стила. Стилът зависи преди всичко от индивидуалните ни характеристики. Но понякога човек от природата не е съвсем традиционен, така че трябва да помните някои нюанси.

Няколко съвета за избор на прическа:

• Ако шията е твърде дълга, по-добре е да я покриете с косми, в идеалния случай - дължината до раменете.

• С къс врат, късата прическа, която отваря гърба на главата, е най-подходяща, с триъгълна кант.

• Изпъкналите уши са успешно покрити с коса до средата на ухото.

• Ако природата ви даде нос - задраскайте косата си назад.

• Малка уста? Правилна прическа ще направи.

• Очите са засадени близо? Вдигнете косата си нагоре и по бузите има красиви линии.

И, разбира се, използвайте Хороскопа на прическите, съставен съобразно препоръките на Луната. През април 2016 г. това ще зависи от основните дати на месеца - нова луна 22 и пълнолуние на 7-ми. По този начин, през първата и последната седмица на месеца, растежа на косата ще се забави, а в средата на месеца - се увеличи.

Лунен календар за април 2016 г. - благоприятни дни за боядисване на косата

Желанието да стане красиво и оригинално не е единствената причина, която кара момичетата да променят външния си вид. Както знаете, цветът на косата зависи от количеството произведен меланин. Всеки човек е генетично положен, колко дълго ще се произвежда меланин по време на живота. Когато концентрацията му падне - бялата (сива) коса расте на главата. Генетичният фактор играе решаваща роля, така че можете да погледнете родителите си и психически да се подготвите за загуба на цвят.

Освен това, когато цветът се загуби, косата става по-твърда и по-груба, тъй като меланинът спомага за мекотата и гъвкавостта на космите. Косата, обезцветена, абсорбира праха, бързото мазнини, се замърсява. За нашата наслада съвременните изкуствени или естествени багрила могат да премахнат някои от тези недостатъци, като същевременно хранят косата и я правят по-мека. Според лунния календар, през април 2016 г. най-добрите дни за оцветяване на косата са Телец (12,13), Близнаци (14,15), Лъв (19,20) Дева (21, 22 март).

съвет:

Ако подложите косата на промяна на цвета си, или самите те са загубили пигмента (превърнат в сиво), те имат нужда от протеини. Най-добрият начин е маска с червен хайвер. Смесете две "пяна" в миксер 1 супена лъжица хайвер и малко брашно и вода (20 грама всяка). Нанесете върху косата за 1 час.

Лъскави календарни прически за април 2016 г .: благоприятни дни за постоянна коса

Не забравяйте, че класически киселинен перм може да бъде опасно заради скуката на сухата коса. Най-добре е да използвате в този случай лекарства, които не проникват дълбоко в скалите и не се отварят вътре. Получават се твърди къдрици, които могат да останат на косата до 3 месеца. Киселината ще направи крехка и прекалено мека коса.

При останалите няма специални противопоказания за най-различни видове къдрици, както в брюнетки, така и в блондинки. През април 2016 г. благоприятните дни за лесно размахване на гъста коса ще бъдат дните през последното десетилетие на месеца: Лъв (19,20), Дева (21,22), Везни (23,24,25). С фини коси е по-добре да ги навиете в такива дни: Овен (10,11), Телец (12,13), Стрелец (1,2,3).

Лъскане на календара за април 2016 г. - благоприятни дни за коса

Най-често срещаните съкращения днес се извършват на средна коса. Много е удобно - ако искате, можете да ги съберете на горния етаж, да станете по-солидни и сериозни, а през останалото време да прикрепите различни видове коси към раменете си. Можете да ги сложите стилно, нежно, романтично и можете да работите с ограничения. В допълнение, тази дължина е подходяща за всяка възраст и представители на всяка професия.

И за една почивка обикновено е идеален вариант. През април космите за средна коса се правят най-добре по всяко време на месеца. в началото и в края на месеца, и в кратки, в зависимост от това, какво сте задали за себе си. Ако искате да израсне косата си под знаците на Лъв (19,20) и Дева (21,22), по-дълго да запазите формата - Подходящ Стрелец (1,2,3,28,29,30) и Козирог (4,5,31) ,

Лъскане на календара за април 2016 г. - неблагоприятни дни за коса

През април има и няколко дни, когато не се препоръчва да се подстригва, боядисва или къдря. Това е пълнолуние и нова луна: 22 и 7 април, както и датата на фазата на промяна на луната: 1 април 15 април.

съвет:

Проверете гребена и косата, оставена върху него. Ако има много от тях - не се паникьосвайте веднага, но обърнете внимание на луковиците. Ако те не са навсякъде - това означава, че косата ви не пада, а само се отделя от прекомерно обезцветяване, постоянно или сешоар. Прекарайте време на храна и косата ще престане да бъде отрязана.

Лъскане на календара за април 2016 г. - заключение

Април е преходен месец, от зимни тестове с капачки и студове до ярки слънчеви дни с ултравиолетова, сухота и морска сол. Стилистите по света са готови да ни изкушат с различни нови прически, които блестят почти с всички цветове на дъгата, с изключение на, може би, синьо и зелено.

Всяка нова прическа е нов тест, както и които се извършват с едни и същи сешоари, кърпи за ютии, умела техника на оцветяване и обезцветяване. И нека косите ви да "играят" и да блещукат с различни цветове - розови фламинго, перлено бяло, шоколад или кайсия - с грижа в съчетание с лунния календар на прическите винаги ще бъдете неустоими!

Share:
Comments