Любовни триъгълници ... и ако един допълнителен ъгъл - това

Има много разновидности на любовни триъгълници в нашия живот. Например, "вие-той-майка му"; "ти - той - творбата му", той - ти си друг човек ". И най-популярният е" Ти си той момичето ". В живота си, във всеки триъгълник, по някаква причина, винаги съм се оказал тъп ъгъл.

През живота ми имаше триъгълник с върхове: "той", "аз" и "моят приятел". Всичко започна с факта, че моят приятел и аз отидохме в клуба, на входа, където се срещнахме с човек. По-точно казах: "Гаджето ви ви очаква вкъщи, но трябва да организирам личен живот! Виж, сладко, позволете ми да поговоря с него! ". В резултат на това вечерта продължиха още няколко часа да говорят заедно. Казах ясно, че го харесвам. Младият мъж, от своя страна, се държеше хладно, без да показва съчувствие към никого от нас. По пътя у дома, в таксито, разменихме номера с този човек. И имах надежда за продължаване. Но географски се оказа, че първо се измъкнах от таксито и приятелят ми с красив мъж се качи. Сутринта дойде, телефонът иззвъня, приятелката с ентусиазъм се изкикоти: - Той е толкова готин! Не помня как, но бях в къщата му. Накратко, ще ви кажа по-късно, когато се срещна "...

Изминаха няколко седмици и моята приятелка нито хвърли приятеля си, нито моите пожелания отказва. Тоест, тя вече имаше своя собствена геометрична фигура. Страдах, защото не можах да попитам: "Приятелю, не се срещайте с него, защото той ме харесва. Имате ли гадже, защо имате нужда от две? "Тя не можеше да го направи. Да, и насилствено няма да бъдете. И аз мълчаливо съжалих, като зададох вътрешния въпрос: "Какво не е наред с мен?" Любовната геометрия завърши с факта, че моят приятел ме помоли за прошка, но не спрях да говоря с него. Разбира се, с течение на времето тя направи избор в полза на бившия си млад мъж. Аз й простих, всички живеят и действат съвестно.

Година по-късно бях практически на нейно място ... Но в друг триъгълник: "той", "аз", "приятелката му". Моят стар студентски приятел, с когото бяхме много близки приятели (прекарахме много време заедно, отидохме за химикалки, се прегърнахме, познавахме родителите си) се влюбихме и започнахме да се срещаме с момиче от друг университет. Моето отношение към това беше спокойно, тя - не. Струва си да се отбележи, че родителите му винаги ме харесваха повече. Ето защо, за да се избегнат конфликтите по семейни почивки, те ме поканиха - приятел, а не нея - момиче.

Но ситуацията, която преобладаваше в навечерието на Международния ден на жената, ме шокира, леко ме изрече. Приятелят ми дойде да ми поздрави с огнена реч: "Купих си голям плюшен заек, ти - един малък и тя му беше представена с голяма бутилка парфюм и ти купи по-малка. Всичко е идентично, така че - никакво оскърбление. "

Съдейки по снимките, изложени от приятелката му в социалните мрежи, той не ме измами. Но ако можеше да постави всичко на страницата с цялата гордост, тогава какво да мисля? Това, което съм по-малко важна, отколкото е за определено количество сантиметри и милилитри? Или че съм алтернативно летище?

Въпреки това, аз не мисля, че съм бил тъп ъгъл в тази ситуация. Може би с ниско самочувствие и дълбоко уважение към този човек - да. В края на краищата изобщо не му дадох да разбере, че действието му наистина ме обиди. И ако той просто купи различни, но еквивалентни подаръци - ще се отнасям към това спокойно. Не знам какво е усетил приятелят ми, не искам да създавам предположения и няма да го направя. Но продължихме да общуваме в същия формат: аз съм много близък с него, тя го разрязва за него и той - се втурва между два огъня. Той дори ни запозна с нея, опитвайки се да я успокои, не помогна. Най-вероятно проблемът, за съжаление, беше в близост до приятелката му: беше необходимо в мен да не търся противник, а да видя измама лист. Загатването за това, което прави, е грешно.

С течение на времето момичето става по-чести истерични пристъпи и сцени на ревност в моя случай. Не разбираше как може да прекарва повече време с мен, а не с нея. В крайна сметка, както в случая с подаръка на 8 март, палмовият клон на шампионата отиде при нея и аз взех второто утешение. Престанахме да сме приятели и те продължиха да се срещат от няколко години. По мое мнение, в тези отношения ние всички попаднахме в ролята на глупав ъгъл.

Тъжно заключение, извлечено от горчивото преживяване - любовните триъгълници не са вечни, но са много по-силни, отколкото изглежда на пръв поглед. Цифрата не се нарушава дори когато идва момента на излагане. Някой поглъща обидата, някой се адаптира, прощава или пренебрегва този факт. И много рядко, очевидно, триъгълникът се превръща в силна двойка. Сегашната ситуация вече сигнализира, че някой има проблеми със самочувствието и отговорността за действията си.

Въпреки че, лично за мен, различията в триъгълниците са очевидни: "Вие - още едно момиче" и "Ти - той - още един човек". В първия случай човек се крие зад две жени, опитвайки се да се отърве от комплекса за малоценност, е детски и не може да направи сам избор; във втория случай: едно момиче, което се съмнява в двете, в резултат на това прави своя избор в полза на една, по-достоверна и сериозна.

НО! Независимо от спецификата на триъгълника, просто знам едно нещо: "Колко нишки не се придържат, но все още ще свърши".

Share:
Comments