Кратък маникюр за маникюр на къси нокти

Гордостта на всеки модач - маникюр - е престанала непременно да е дълъг. Днес модата е естествена, така че тези момичета, които не могат да носят дълги нокти по различни причини, са щастливи. Краткият маникюр се връща на мода! Освен това, ако се изпълни прекрасно и изискано. Вашите къси невенчета в красотата не отстъпват дълго и не е нужно да ходят в салона всяка седмица.

Всичко е възможно да се организира сама. Но малката дължина на ноктите не отрича задължителните процедури, които да се грижат за тях, така че трябва да се запасите маникюр, определени, табла и морска сол с растително масло (за предпочитане зехтин или рициново). Естествената красота винаги е на мода! Между другото, според резултатите от различни тестове, мъжете вярват, че маникюрът на къси нокти при жените изглежда много секси. Съвет: Процедура за лакиране не е най-полезно, така че е полезно да се предават средства за грижа за нокти, кожички масло, както и овлажняващо и подхранващо крем за ръце.

Маникюр на къси нокти у дома

Така че, се успокойте колкото е възможно по-удобно и започнете да поглъщате химикалите си с водни процедури. Във ваната се добавя топла вода и морска сол. Капем няколко капки зехтин. Разбъркайте, спускаме пръстите във ваната. Можете да използвате за тази цел разтвор на течен сапун. След 10-15 минути кожата ще омекне, ще бъде приятна на допир. 1. Сега го третираме със скраб и след измиване със сметана. 2. Следващата стъпка е обработката на кутикула. Смажете го със специален инструмент. С оранжева пръчка преместваме кутикула. Добър ефект може да бъде постигнат, ако го направите един ден няколко пъти на ден - кожуха практически престава да се разширява. 3. Даваме ноктите чиста форма - те трябва да изпъкват най-малко 2 милиметра над подложките на пръстите. За късите нокти, квадратът и меките страни са най-подходящи. Съвет: Подарете си нокти пила за нокти в една посока, за да не се навреди на кутикулата и не провокира разпадането на нокътната плочка. Сега можете да използвате лакове.

Френски маникюр на къси нокти

Френският маникюр е помощник, ако има неподходящи блестящи цветове. Знаейки, че е толкова любител на бизнес дамите. Основното е, че изглежда чудесно за къси нокти. Френският маникюр винаги е бил и остава релевантен. И най-важното е, че изглежда страхотно, както на дълги, така и на къси нокти. Подготовка за прилагане на маникюр - Преди да се нанесе лак за нокти, е необходимо да се обезмасли отстраняване laka.- Непосредствено преди прилагането на лак за нокти трябва да се обезмасляват невен, това ги подсушете със средства за отстраняване на лак - Нанесете грунд за нокти проведе dolshe.- Неравномерното нокътната плочка предварително приведе Filer използвайки pokrytiya.- вместо на основата до върха на бял бяха нанася равномерно, нанесете удара на първо място в центъра, а след това от двете страни. Ясни граници се постигат с помощта на специални шаблони за френския маникюр. За цялата процедура ще са необходими малко над 20 минути.

Съвет: Основата може да се изпълни в други цветове - основното изискване на френския маникюр е лентата на ръба на нокътя. Пълното изсъхване на върховете трябва да бъде фиксирано с прозрачен лак - покрийте внимателно целия нокът с розов или бежов прозрачен състав.

Как да нанесете лак върху къси нокти

Етап 1. Ние набираме лак върху четката и премахваме излишъка по шията. Почистете четката до нокътя и я поставете в основата. Внимателно държи. Направете чист, равен контур. След това боядисвайте страничните пластини със същите удари Етап 2. Нанасяме втория слой след изсъхването на първия слой Етап 3. Закрепваме покритието със специален агент Съвет: Гланцният ирисцентен лак изглежда по-изгоден за къси нокти, матовата сянка има свойството да скъсява пръстите.

Как да изберем цвят за маникюр на къси нокти

Ако ръката все още не е пълна с изчертаване на ясни линии. По-добре е да използвате светли нюанси. Тонът, близо до цвета на кожата, е много полезен за бизнес маникюр - крем, златист, розов, бежов. Но за празника или за уикенда е подходящо да изберете ярки нюанси с картина. Фактът, че те вкусно гледат на къси нокти, е погрешно мнение. Основното е да изберете цвят за дрехи, а дори и по-добре за аксесоари или грим.

Съвет: Изглежда шокиран шоколад, черни или черешови нюанси, съвпадащи с цвета на червилото. Още екстравагантните цветове - червено, ярко жълто, оранжево, зелено, синьо - трябва да бъдат избрани само локално.

Ново! Лунен маникюр на къси нокти.

Днес, както никога преди, необичайни модели на ноктите са модерни. В разгара на популярността на лунния маникюр, можете дори да отбележите - половин луна. Възможно е да се комбинират необичайни и разнообразни текстури и нюанси, което визуално удължава пръстите, разделяйки нокътната плоча по-тесен и следователно елегантен. Класическият полумесец е извита лента под формата на полумесец, разположена само на нокът в обърната форма в основата на нокътната плоча. С авангардния маникюр се прилагат по-широки полумесеци.

Най-лесният маникюр на къси пръсти за лунния маникюр - когато дупките са изправени от тънка линия. Трябва да се отбележи, че лунният маникюр привлича окото в областта на кожичките, така че трябва внимателно да го обработвате. Предварително купувайте шаблони с форма и размер, които сте планирали. От медицинската мазилка изрязваме ивици и кръгове. Можете да използвате обикновена лепяща лента или канална лента. Основният лак се нанася в два слоя. За втория слой изберете по-гъста структура, така че основата да не стане много полупрозрачна. След това работната поръчка е както следва: 1. Залепете шаблоните.2. Нанесете друг слой покритие. Изчакайте пълно сушене, премахнете шаблоните. 3. Нанесете защитно покритие, предпазващо от издрасквания и стружки. Съвет: Лунен маникюр на къси нокти не понася най-малката небрежност, така че, ако е възможно най-малкото увреждане, извадете го и го направете отново. Дупката може да бъде направена в различни форми - гладка, остра, триъгълна, под формата на двойно полумесец.

Чертежи на къси нокти

В допълнение към френския маникюр на къси нокти, можете да излезете с много рисунки. Основното нещо, което трябва да запомните, е, че ноктите са удължени с надлъжни ленти. Ако чертежите са предназначени за цялата плоча, по-добре е да нарисувате малки елементи върху къси нокти. Изящни изглеждат абстрактни модели.

- Поставете кристалите и орнаментите по-близо до края на ноктите, така че да се създаде хармоничен модел - На прозрачна основа залепени цветя или други фигури изглеждат оригинални.

1. Най-простите рисунки могат да бъдат направени с игла. Например, на бежова основа, задръжте вълнообразна линия близо до едната страна на иглата и я издърпайте. Оказва се хубав модел. Нагоре с ясен лак. 2. Опция - "Нощното небе". Ако сте успели да купите стикери за нощно небе, направете модела по-лесен. Като основен слой - черен лак, луната и звездите могат да бъдат сребърни или златни. Също така се нуждаете от ясен лак и кристали, които са най-добре подсилени с пинсети. Нанесете черен лак и напълно сухи. С фина четка боядисваме луната и звездите със златна или сребърна боя или поставяме стикери за шаблони. Защитете с чист лак. 3. Опция - "Леопард". Чертежът "Leopard nails" се прилага на златна основа. Акрилни цветове - черни, бели, розови или сини - ще са необходими. Като основа можете да вземете два цвята. Върхът на иглата е на базата на четири черни точки - нещо като "лапа на звяра". На един нокът ще бъде възможно да се уреди няколко лапи. Оставете боята да изсъхне малко и поставете бяла, розова или синя капка във всяко стъпало. Нагоре с ясен лак.

4. Как да нарисувате цвете с акрилна боя върху върха на ноктите, например бяло. На основата, покрита със свободен ръб на ноктите, текаме пет венчелистчета под формата на капчици. От сърцевината навътре, нарисувайте две външни дълги линии и две къси вътрешни линии. Покрийте с фиксатор за ноктите. Най-добре е да погледнете снимката на лъскав фон или на френски маникюр с искри.

Съвет: Начертайте ноктите, за да изберете според формата си. Например квадратните нокти са по-подходящи за графични опции, овалните нокти са по-добри в хармония с романтичните флорални мотиви. Изберете по ваш вкус!

Share:
Comments