Хороскоп за юли 2015 г. за всички признаци на зодиака -

Хороскоп за юли 2015 Овен

В началото на месеца са възможни някои разочарования на любовта. Пазете се от Телец и Стрелец - представителите на тези знаци на зодиака могат да пречупят удара на вашите чувства. Най-добрата защита е атака. Борба за вашите чувства, за любимия ви, не крийте емоциите, включително негативните. Само по този начин показвате, че се интересувате от съдбата на вашите взаимоотношения и че сте готови да се борите за тяхното опазване.

В средата на юли е подходящ за семейни почивки. Отидете най-добре на непланирано пътуване, звездите обещават най-голямо удоволствие от такава неочаквана ваканция. Една седмица е достатъчно, за да натрупате енергия за цялата година, но колкото по-дълго почивате, толкова по-добре.

Работата в Овен ще се проведе през юли в напълно планиран режим, без неочаквани изтегляния или неприятни ситуации.

В последните дни на месеца далечните роднини могат неочаквано да ви посетят без предупреждение.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 5 юли, 11 юли, 24 юли, 28 юли 2015 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 2 юли, 15 юли, 29 юли 2015 г.

Хороскоп за юли 2015 г. Телец

Ако искате да покажете на вашите шефове вашите решителност и знания, тогава най-доброто време за това е първото от юли. В този момент вашите усилия ще бъдат забелязани и отбелязани. Бъдете уверени и дори малко амбициозни - няма да бъдете наранени.

Самостоятелният Телец Хороскоп за юли 2015 г. обещава да предостави възможности за запознанства. Внимавайте да не "пропускате" човека, за когото сте предназначени. Запознаването може да се осъществи както в ежедневието, така и в по-пикантни или неочаквани обстоятелства.

Телец, който се състои от чифт, звездите препоръчват да мислят за бъдещето. Анализирайте дали човекът е до вас, дали е целесъобразно да отделите време и чувства за него, защото е възможно просто да не искате да сте сами и предпочитате да видите редица "ужасни хора" с вас. През юли решението за прекъсване ще бъде много лесно - вземете този път, за да се отървете от взаимоотношенията, които ви нараняват.

Особено благоприятни дни на хороскопа Телец за всеки бизнес или предприятие: 3 юли, 8 юли, 20 юли, 29 юли 2015 г.

Дни, в които Телецът трябва да внимава: 6 юли, 19 юли, 30 юли 2015 г.

Хороскоп за юли 2015 г. Близнаци

Юли обещава успеха на "Джемини" във финансовия план. Ако отдавна работите, за да подобрите благосъстоянието си, през юли най-накрая ще видите плодовете на вашите усилия. Прекарайте парите върху себе си, моля себе си с нещо. Това ще ви стимулира да продължите победите си.

Но не се отпускайте: продължете да работите със същия темп, за да получите още по-зашеметяващи резултати.

Също така юли е прекрасно време за работа по външния ви вид. Да се ​​занимаваш със спорт, да седиш на диета (предварително, след като се консултираш с лекаря), също така всяка хирургическа интервенция лесно ще мине. Във втория летен месец резултатите ще бъдат бързи и очевидни.

В края на юли мъжете на средна възраст могат да се намесват в личния ви живот. Неговото влияние ще бъде неблагоприятно (особено стартира неприятни слухове или опит да се карате с любовника си), така че поддържайте връзката си в тайна и не разказвайте подробности за интимен живот на непознати.

Особено благоприятни дни на хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 5 юли, 11 юли, 24 юли, 28 юли 2015 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 2 юли, 15 юли, 29 юли 2015 г.

Хороскоп за юли 2015 г. Рак

Началото на месеца е благоприятно за активна работа. Правете малко повече от вашите задължения, останете на работа, ако е необходимо, и вашите усилия няма да бъдат губи.

Въпреки това, не правете нищо грандиозно - колкото повече раковете ще изразходват енергията си за изпълнението на сложни планове, толкова повече ще загубите необходимата енергия. Всички случаи, изискващи значителни вътрешни ресурси, отлагат следващия месец.

В средата на юли се намират самотни ракови заболявания, за да направят крачка към избрания от тях рак. Ако харесвате някого, тогава е време да изразите съчувствието си. Не е необходимо да поканите нищо неподозиращо лице на романтична дата, но разходката през нощния град не е задължителна, точно като писмено послание за добре дошли.

В края на месеца Раковете ще бъдат загрижени за здравето си, но абсолютно без никаква причина. Главоболие или лек студ не е никакво извинение за незабавно пристигане до лекаря или вземане на тестове, подозиращи някакво ужасно заболяване. По-добре е да правите упражнения сутрин и да ядете повече натурални продукти.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 7 юли, 16 юли, 22 юли, 28 юли 2015 г.

Дни, на които ракът трябва да бъде предпазлив: 12 юли, 18 юли, 26 юли 2015 г.

Хороскоп за юли 2015 г. Лео

Ако сте самотен лъв, то за вас началото на месеца няма да бъде спокойно. Някои жени ще ви разказват за клюките, което ще окаже неприятно влияние върху отношението на другите около вас. Предупреждавайте ситуацията, ако не споделяте тайни с други хора и внимателно наблюдавате информацията, която идва при вас.

Лъвовете, които са в отношения, също не "се карат от колиби", се грижат за тайните на вашите взаимоотношения с другите и няма да предизвикате завист и глупост.

В средата на месеца ще зарадва Лвов със спокойствие по време на работа. Вие ще имате значително по-малко трудови задължения, безопасно ще завършите целия недовършен бизнес. Използвайте това време, за да покажете същността си на творчество. И накрая, направете това, което наистина искате.

В края на юли Лъвовете могат безопасно да харчат пари, например, за придобиването на нещо скъпо. Покупката обещава да бъде успешна и печеливша.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 3 юли, 15 юли, 24 юли, 26 юли 2015 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 13 юли, 22 юли, 31 юли 2015 г.

Хороскоп за юли 2015 г. Дева

Целият юли Devas трябва да бъде много внимателен, когато работи с документи и документи. Дори ако няма място за работа с хартия в живота си, можете да бъдете измамени от банката или дори да получавате поща. Внимателно прочетете документа, преди да подпишете името си, внимателно преброявайте парите, когато плащате. Ако работата ви е тясно свързана с документи, работите като счетоводител или касиер, бъдете много бдителни и внимателни от първия.

В средата на месеца може да стане съдбоносно за някои Девс, тъй като по това време законът "ще бъде в точното време на точното място". Имате шанс да промените живота си поради случайно случайно съвпадение - за това да си отворите ушите, да бъдете бдителни и да казвате "да" на възможностите и офертите.

Ако имате проблеми в края на юли, можете да поискате съвет или дори да поискате помощ от вашия приятел. Това ще ви помогне да решите проблема по най-добрия начин.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 2 юли, 13 юли, 25 юли, 30 юли 2015 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 10 юли, 24 юли, 31 юли 2015 г.

Хороскоп за юли 2015 г. Везни

Целият юли Везни трябва да бъдат по-внимателни с изпълнението на трудовите задължения: не се опитвайте да преуморите работата си, прекарайте силните си страни интелигентно и икономично. В никакъв случай не е излишно да отлагаме трудовите дела, ако има такава възможност, и да си почиваме.

Освен това, през първите дни на юли, възможни са кавги с вашето лидерство, дори и с тези колеги, с които обичайно се разбирате нормално. Не става дума за вас или за други хора, а само за влиянието на звездите. Изчакайте този път, покажете мъдрост и спокойствие.

В никакъв случай не е излишно да прекарате само няколко дни в месеца. Помислете за темите, които ви засягат, прекарайте времето си по най-добрия начин - гледайте филми, четете, играйте или отидете в природата.

Везни няма да спрат да повярват на неговата половина, ако имате такъв. Понякога ключът към разкриването на чувствата е честността. Споделете какво сте притеснени с партньора си, внимателно попитайте неговите чувства. Франкнацията и искреността ще направят връзката ви по-силна.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всички случаи и предприятия: 3 юли, 12 юли, 26 юли, 31 юли 2015 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат внимателни: 11 юли, 25 юли, 30 юли 2015 г.

Хороскоп за юли 2015 г. Скорпион

Скорпионите се препоръчват да се тревожат по-малко и да се безпокоят през юли. Фактът е, че емоционалният фон за теб ще бъде изключително нестабилен и ако се заредиш без причина, веднага можеш да се спуснеш до дъното на депресията.

В средата на юли, прекарват в домакинска работа. Странно, ще се насладите дори на обичайното почистване, за да направите дома си удобен и красив. В допълнение, можете да постигнете голям успех в готвенето, кулинарните експерименти ще бъдат успешни.

Не губете пари за любопитни неща и ненужни неща. Има възможност за неикономично харчене на пари да останат без средства до края на месеца.

В края на юли Скорпиос не трябва да създава илюзии за избрания от тях. Ясно оценявайте ситуацията, действията на човека, на когото се чувствате топло. Възможно е връзката с вас да е просто полезна за някой без реципрочни чувства.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпион за всеки бизнес или предприятие: 4 юли, 16 юли, 26 юли, 31 юли 2015 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат внимателни: 7 юли, 23 юли, 29 юли 2015 г.

Гороскоп на ию 2015 2015 Стрелец

За Стрелеца месец юли ще изглежда сложно. Ще има трудности на работното място, може да има разногласия с роднини поради съществени проблеми. Ако имате нужда от подкрепа на някого или приятелско участие, свържете се само с близки хора, защото само те могат да ви помогнат.

Звездите не препоръчват на Стрелеца да прекарват много свободно време у дома. Отидете в къмпинг за нов гардероб, нови впечатления, посетете кафенета и ресторанти.

На работното място всичко в Стрелци ще върви добре, особено във втората част на месеца, ще се води спор, е възможно да се сключат договори и да се извършват сделки.

Ако работите за себе си, тогава в края на юли, помислете за разширяване на бизнеса си и намиране на партньори за това.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всички случаи и предприятия: 1 юли, 14 юли, 23 юли, 28 юли 2015 г.

Дни, в които Стрелците трябва да бъдат предпазливи: 12 юли, 27 юли, 31 юли 2015 г.

Гороскоп на ию 2015 2015 Козирог

Целият месец Козирозите ще бъдат преследвани от мегаломания, а това не е случайно - юли и истината ще бъдат изключително щастливи. Вие ще имате нещо, което да се похвали с официалните дела, личният живот също ще бъде бурен в добрия смисъл на думата. Но не се оприличавайте, защото късметът обича да променя фаворитите. За да не те напусне следващия месец, не бъди омагьосан, не работете в отношенията, не работете и се стараете.

В средата на юли Козирозите ще могат да покажат своята дейност на работното място, зависи от това колко по-нататъшно развитие на кариерата им. Все пак, имайте предвид, че ако пропуснете тази възможност, губите шанса да продължите напред. Не се страхувайте да изглеждате прекалено изразителни, остри, точно сега няма да са излишни.

Самотните Козирог ще се радват на вниманието, че те ще бъдат предоставени в изобилие от представители на противоположния пол. Семейството Козирог също ще използва "търсенето", не правете грешката да бъдете пренебрегвани от един нов познат.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 4 юли, 11 юли, 27 юли, 30 юли 2015 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 9 юли, 17 юли, 23 юли 2015 г.

Хороскоп за юли 2015 г. Водолей

Водолеите трябва да разберат, че това обещание трябва задължително да бъде изпълнено. Осъзнайте през юли всичко, от което се нуждаете, и веднага се чувствате по-свободни.

Трудностите, срещнати по време на работа, не са разрешени през юли, но това не е причина да се губи сърце. Знайте, че нямате никакво влияние върху ситуацията и следователно "освободете юздите" и нека всичко върви по пътя си.

Животът на един Водолей ще бъде спокоен, но в Водолей, в отношенията са възможни кавги или недоразумения. Вие ще бъдете виновни както за вас, така и за вашия партньор, но винаги разберете връзката две. Ако видите, че скандалът е на път да избухне, намалете тона и поискайте време да помислите за ситуацията, за да се измъкнете от неприятния разговор. По този начин можете да предотвратите кавга, а проблемът е решен по-късно и е по-спокоен.

Участвайте в активен спорт. Юли е идеален за планиране и зачеване на дете.

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 5 юли, 14 юли, 15 юли, 27 юли 2015 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 6 юли, 11 юли, 23 юли 2015 г.

Хороскоп за юли 2015 г. Риби

Целият месец Риби няма да остави усещането за мания на живота.

Това чувство е абсолютно невярно - в края на краищата, всички идеи не се реализират в един ден, просто дайте време на себе си и на вашето занимание и скоро ще видите положителни резултати.

В края на юли можете да помолите за помощ, не е човек близък до вас. Звездите силно препоръчват на Рибите да помагат и да направят всичко възможно - това ще подобри състоянието ви по енергийния план.

Особено благоприятни дни за хороскоп Риби за всеки бизнес или предприятие: 7 юли, 10 юли, 25 юли, 27 юли 2015 г.

Дни, на които Риби трябва да бъдат внимателни: 12 юли, 18 юли, 24 юли 2015 г.

Хороскопски прически за юли 2015 г. (общо за всички знаци)

1, 5, 8, 9, 11, 13, 14, 16, 17, 22, 25, 26, 29, 30 юли - според Лунния календар, тези дни ще бъдат най-успешни. Планирано подрязване на върховете на косата или радикална промяна - така че да не смеете, промяната на външния вид ще ви направи добре. Има нови приятни познати, както и успехи, свързани с работата.

2, 3, 4, 6, 7, 10, 12, 15, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 28, 29, 31 юли - Няма да можете да промените прическата си към по-добро, освен това е вероятно да отслаби здравето ви. Наранявания и натъртвания, малки загуби, кражба - това е, което прическата може да донесе в тези дни на лятото.

2, 4, 5, 10, 13, 15, 17, 21, 24, 25, 28, 29 юли - ако отдавна сте искали да боядисвате косата си, Пресни познати, нови приятни впечатления и неочаквана финансова помощ - това ще доведе новата прическа. Боядисвайте косата си във всеки цвят, от естествени тонове и завършва с необичайни цветове.

1, 7, 9, 16, 19, 20, 23, 26, 31 юли - ако искате да избегнете здравословни проблеми, настоятелно ви се препоръчва да не боите косата си в наши дни. Направете прости прически, които не са претеглени с фиби или еластични ленти, гребете косата си с дървен гребен няколко пъти на ден.

3, 6, 8, 11, 12, 14, 18, 19, 22, 27, 30 Юли - тези дни на лятото можете да боядисвате косата само в спокойни тонове и да използвате едновременно естествени бои като къна или басма ,

Любовен хороскоп за юли 2015 г. (общ за всички признаци)

През юли почти всички знаци на зодиака ще почувстват засилен интерес към личността си от противоположния пол.

Ако сте сами, използвайте го във ваша полза, въпреки че хороскопът за юли 2015 г. казва, че е малко вероятно да се срещнете сега с Вашия партньор.

Що се отнася до знаците на зодиака, пребиваващи в двойка, подобно внимание може да разваля връзката с избрания от вас. Претегнете дали е полезно да общувате с феновете си и ако е така, в какъв формат да бъде това съобщение.

Share:
Comments