Хороскоп за януари 2017 г. за всички признаци на зодиакалния

Хороскоп за януари 2017 Овен

Ако през януари Овен ще има желание да покаже любовта си, не се лишавай от това. Говорете с любовни думи, покажете чувствата си, прегърнете безразлични хора към вас.

Благодарение на тези действия ще получите емоционална обратна връзка и жизненоважна енергия.

Покажете своите таланти. Ако все още не сте ги намерили, тогава януари е моментът да разкриете потенциала си. Може би искате да пеете, обичате да танцувате или да рисувате. Оставете се да направите каквото ви харесва.

Финансово, януари няма да ви хареса. Овенът може да има непредвидени големи разходи. Не се опитвайте да спасявате, особено ако става дума за здраве. В същото време не би трябвало да купувате сега това, от което нямате спешна нужда.

В края на януари внимавайте - може да бъдете измамени от познати.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 1 януари, 10 януари, 18 януари, 21 януари 2017 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 9 януари, 20 януари, 31 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 Телец

През януари представителите на този знак ще се почувстват като "златен Телец". Това не е изненадващо, защото самите те ще изтекат "самите парични реки", ще бъдат взети в хазартни и лотарийни игри, дълговете ще се върнат сами. Вземете това време във ваша полза. Прекарайте неочакван доход върху себе си, дайте красивите дрехи или неща, от които се нуждаете. Няма да е излишно да се моля и за нещо приятно за вашето семейство и приятели.

Ако през януари трябва да приемете изпити или да участвате в състезания, знайте, че като събирате всички сили в юмрук, можете да излезете от водата, без дори да сте подготвени много.

Ако сте в една връзка, а след това в средата на месеца, може да имате проблеми с партньора си сами. Бъдете готови за откровен разговор и можете да чуете за себе си нещо неприятно. Искреността в този случай ще бъде най-добрият ви помощник.

Особено благоприятни дни от хороскопа Телец за всеки бизнес или предприятие: 2 януари, 11 януари, 15 януари, 22 януари 2017 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 10 януари, 23 януари, 30 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 г. Близнаци

Двойствената ви природа през януари ще се прояви в най-голяма степен. Ще бъдете любезни и отворени с любимия. В същото време, Близнаци може да се окаже доста жестока за хората неприятно. Хороскопът за януари 2017 г. не ви препоръчва да унижите или обидите онези, които са неприятни за вас.

Не се страхувайте да покажете достойнството си, ще ви трябва в средата на януари. Подчертайте предимствата на вашия външен вид, се държите смело и безпрепятствено. Може би, по това време ще бъдете оценени на работното място, гледайки към вас с цел повишаване. Ако не скриете способностите си, ще успеете.

Краят на месеца е добър за изграждане на взаимоотношения. Ако показвате признаци на внимание към фен или за себе си изберете някой от противоположния пол, можете да общувате, да отидете на дати и дори да помислите за обявяване на себе си двойка.

Особено благоприятни дни за хороскоп Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 3 януари, 15 януари, 16 януари, 26 януари 2017 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 5 януари, 20 януари, 24 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 г. Рак

Хороскопът за януари 2017 г. препоръчва Раковете да бъдат по-уверени в себе си. Просто не бъркайте доверието със самочувствие. Вярвайте, че сте достойни за най-доброто и лесно можете да го получите, ако искате.

В средата на месеца ще бъде излишно да обръщате внимание на близките си хора. Радвай приятелите си с внимание, а родителите или любовницата - приятна изненада. Звездите ви съветват да отидете на семейно пътуване, пътят ще бъде успешен и ще получите такса от положителни емоции.

В края на януари отделете време да се развиете. Прочетете професионална литература, посетете опреснителни курсове. Може би сте спрели в кариерата си само защото нямате достатъчно знания.

Ако работите сами, не мислете, че нямате нужда от нови знания, защото те имат тези, които работят за вас. Вярвайте, че по-добре информирани хора рано или късно ще се възползват от предимствата си и ще ви оставят или ще се опитат да заблудят.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 4 януари, 11 януари, 18 януари, 28 януари 2017 г.

Дни, в които раковите заболявания трябва да бъдат предпазливи: 2 януари, 26 януари, 29 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 г. Лео

През януари непознатите се опитват да ви уредят. Това ще бъде изразено в това, че ще ви кажат какво да правите и как. Не отговаряйте на тази агресия, но не следвайте такива "приятелски" съвети.

Началото на януари може да се използва за реализиране на грандиозни планове. Всичко, което имате предвид, ще бъде постигнато лесно и без ненужни разходи.

Не се страхувайте да помолите за помощ тези, които са близо до вас. Вие определено ще получите приятелска подкрепа и подходящ съвет.

Хороскопът за януари 2017 г. обещава на Лъвовете да се възползват от звездите по отношение на личния им живот. Ако сте сами, тогава края на януари е подходящ за влизане в отношенията. Дългата романтика или кратък, но приятен интригант зависи от вас. Що се отнася до тези Лвов, които вече са спечелили щастието си, месецът не им обещава нищо лошо. Ще се радвате на равнопоставеност с Вашия партньор и ще се насладите на признаците на внимание.

Особено благоприятни дни за хороскопа в Лвов за всеки бизнес или предприятие: 6 януари, 13 януари, 22 януари, 26 януари 2017 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 1 януари, 28 януари, 30 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 г. Дева

Този месец няма да започне по най-добрия начин, може да има тревога и несъгласие с колегите на работното място. За да избегнете това, бъдете запазени. Началото на януари не е най-доброто време за защита на правдата.

В средата на месеца ситуацията ще се подобри значително, както в работата, така и в личния живот. Но нищо не се случва само по себе си и ще трябва да положите някои усилия. Бъдете общителен, отворен и искрен.

Ако имате желание да споделите възпалено, звездите препоръчват да се отворите за приятели, по-възрастни от вас. Те няма да разкрият тайните ви и в същото време да споделят добри съвети.

Много е полезно да обърнете внимание на вашата храна. Ако любимата ви храна е мазна и пържена, може да има проблеми с храносмилателния тракт и черния дроб през януари. Отделете за известно време от обичайните ястия, заменете ги с леки супи и млечни капки.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 8 януари, 13 януари, 19 януари, 26 януари 2017 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 3 януари, 25 януари, 28 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 г. Везни

Януари е подходящ за самоусъвършенстване. Малко вероятно е да сте напълно доволни от себе си - външен вид или здраве. Отделете време, идете за спорт, научете основите на правилното и здравословно хранене, четете книги и посещавайте лекции по теми, които ви интересуват.

В средата на месеца работните обстоятелства могат да повлияят неблагоприятно на живота ви. Има възможност за извънреден труд, което ще ви принуди да отмените приятни дати или изтеглянето няма да ви позволи да напуснете планирана ваканция. Звездите се съветват да не губят енергия за съжаление, а просто да се примирят с това, което се случва. Все още ще имате време да си починете и да установите отношения с избрания, така че скромно да изпълнявате задълженията, които сте паднали върху вас.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всеки бизнес или предприятие: 8 януари, 10 януари, 17 януари, 28 януари 2017 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 2 януари, 20 януари, 31 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 Скорпион

В началото на месеца ще има събитие, което ще "настрое" за цял месец. Това може да е среща с дългогодишен добър приятел, скъп подарък от фен или добри новини по време на работа. Не вярвайте на онези, които казват, че много смях води до големи сълзи. Смейте се, се забавлявайте и се наслаждавайте на живота.

Хороскопът за януари 2017 г. обещава откриването на светли перспективи в работата. Ако получите предложение за прехвърляне в друг град, звездите се препоръчват да се съгласят. Може би "седеше" на старото място. Промяната на местопребиваването и кръга на комуникация ще ви повлияе много положително.

Не се страхувайте да поемете рискове през януари. Това не е за хазарт за пари, а за разумно участие в рискови предприятия. Малка доза адреналин ще изостри вашето възприятие и вкус към живота.

В края на януари, опитайте се в нов бизнес. Не е задължително тя да е свързана с вашите професионални дейности. Например, пригответе няколко ястия, ако не обичате да готвите или да предложите помощ на приятел с ремонт на автомобили, дори ако изобщо не разбирате нищо. Такова забавление ще разшири хоризонтите ви и ще отвори нови перспективи.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпионите за всеки бизнес или предприятие: 1 януари, 10 януари, 17 януари, 25 януари 2017 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат внимателни: 7 януари, 30 януари, 31 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 Стрелец

Прочетете повече през януари! Streltsy задължително са дошли в удобна информация, събрана от вестници, фантастика, научни публикации. Ако имате възможност, не се страхувайте да проблясвате знанията си и да показвате интелектуалното си ниво.

Много полезно може да се датира от средата на януари. Вие сами няма да забележите как един нов приятел може да ви предложи по-интересна работа или да ви отведе до интересен човек. Бъдете отворени, комуникирайте с удоволствие.

Проследявайте времето си! Хороскопът за януари 2017 г. препоръчва на Стрелци да не харчи ценни минути за неинтересни въпроси и разговори. Какво не ти прави нищо добро, по-добре да не го правиш изобщо.

Краят на месеца е подходящ за "зареждане" с енергия. Ще направите това най-добре, ако общувате с дивата природа. Играйте с домашни любимци, цветя от породата. На енергийно ниво, едно пътуване извън града и почивка, заобиколено от зимни пейзажи, ще бъде приятно и полезно.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 1 януари, 9 януари, 15 януари, 21 януари 2017 г.

Дни, в които Стрелецът трябва да бъде предпазлив: 5 януари, 16 януари, 20 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 Козирог

Не бъдете тъжни, дори ако началото на месеца няма да бъде успешно. Възможни кавги и недоразумения от близките ви, проблеми при работа. Потърсете положителната страна във всичко. Може би ще видите и разберете искрено отношението на някои хора към вас, а в бъдеще ще знаете цената на приятелството или приятелските отношения.

През януари един порасналият тъмнокос мъж ще се опита да наложи начин на поведение, който е удобен за него. Ако не сте съгласни, не се страхувайте да се биете, дори ако това е вашият роднина или шеф. Не забравяйте, че никой не трябва да влезе в живота ви без вашето съгласие.

Не се увличай от сладко. Козирозите ще се опитат да "завладеят" неприятностите с изобилие от екстри, но това ще има лошо въздействие върху външния вид. През януари излишъкът от калории и вредни въглехидрати не само ще доведе до наднормено тегло, но и до кожни проблеми. Но ако наблягате на храната си върху сирене и яйца, ще почувствате добро настроение и сила.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 1 януари, 11 януари, 14 януари, 25 януари 2017 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 3 януари, 24 януари, 30 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 г. Водолей

Ако в началото на месеца се чувствате тъжни, тогава нямате достатъчно слънце. Сега е идеалното време да отидете на почивка в тропически страни. Но ако не успеете, можете да приличате на солариум. Слънчево изгаряне ще подобри външния ви вид и ще ви осигури добро настроение.

Не обръщайте внимание на враговете си. През януари можете да получите информация за триковете на завистливите хора. За теб започваш да ходиш на абсурдни слухове или клюки, някои приятели и познати се обръщат към теб. Поддържайте лицето във всяка ситуация и не се опитвайте да върнете местоположението на тези, които вече не искат да комуникират с вас.

В края на януари ще се изправите пред сериозен тест. Няма да имате време за подготовка и затова действайте решително и уверено, и тогава ще излезете с чест от неприятна ситуация.

Не забравяйте за онези, които ви обичат. Вашите родители и роднини заслужават малко внимание, затова опитайте да му го дадете.

Особено благоприятни дни на хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 11 януари, 19 януари, 21 януари, 24 януари 2017 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 5 януари, 30 януари, 31 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 г. Риби

Спирайте желанието да помогнете на всички. Може да не сте наясно с това, но прекомерната грижа за другите може да попречи на вас и теб.

По-добре е да се грижите за себе си. Не става въпрос за придобиване на някои неща и актуализиране на гардероба, а по-скоро за духовно развитие. Януари е подходящ за посещение на свети места, комуникирайки с духовници. Ако сте искрен вярващ, сега молитвата ще бъде особено ефективна за пречистване от ненужни мисли.

В средата на месеца ще имате дилема, свързана с работата. Правилният отговор ще ви бъде под формата на знак. Бъдете внимателни и не го пропускайте, ако не искате да направите грешка. Въпреки това, не се страхувайте дори от най-драстичните промени, след кратък период от време, ще бъдете щастливи, че се случиха.

Хороскопът за януари 2017 съветва Рибите да докосват ръцете повече до козината, козината на котките и вълната кучета - по този начин ще създадете около себе си силно силово поле.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 8 януари, 11 януари, 13 януари, 20 януари 2017 г.

Дни, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 3 януари, 21 януари, 26 януари 2017 г.

Хороскоп за януари 2017 г. (общо за всички знаци)

1, 2, 4, 6, 10, 12, 14, 18, 19, 21, 22, 23, 26, 28, 29, 31 януари - в тези дни на месеца Лунният календар не ви препоръчва да направите подстригване. Дори да отрежете малко краищата, има вероятност да привлечете недостатъци.

3, 5, 7, 8, 9, 11, 13, 15, 16, 17, 20, 24, 25, 27, 30 януари - тези дни са най-благоприятни за извършване на промени във вашата коса. Можете напълно да промените формата на обичайното изображение, да направите бон или да съкратите дължината на косата.

7, 9, 11, 16, 20, 25, 30 януари - не е необходимо да боядисвате косата си в наши дни. Тяхното качество може да разваля както химичните съединения, така и растителните вещества.

3, 5, 13, 15, 17, 24 януари - в тези дни на месеца можете да оцветите косата само с естествени багрила. Използвайте древни рецепти, които не само ще променят цвета на косата ви, но и ще я подсилят.

1, 4, 10, 12, 18, 21, 23, 28, 31 януари - ако имате желание да промените по някакъв начин, тогава използвайте тези дни за боядисване на косата си. Експериментирайте с нюанси, използвайте всички тонове и променете към по-добро.

Любовен хороскоп за януари 2017 г. (общ за всички знаци)

През януари неизвестните признаци на зодиака може да влошат "времето в къщата". Възможни кавги с любовника, недоразумения, изясняване на връзката. Не бързайте да защитите вашата гледна точка, може да грешите. Най-добрият начин е да позволите на избрания от вас да говори, да слушате мнението му за ситуацията.

Безплатните зодиакални знаци скоро могат да се разделят със статута си. През януари буквално ще бъдете под светлината на обратния пол. Възползвайте се от възможността да организирате личния си живот.

Share:
Comments