Хороскоп за август 2014 г. за всички признаци на зодиакален

Астрологията днес не се смята за свръхестествена наука. Това е напълно научна прогноза, предсказание за съдбата на човека на звездите. Ние няма да очакваме природни феномени или исторически събития, а ще опишем подробно поведението на различните знаци на Зодиака, какво ще ни каже за хороскопа за август 2014 г. Тези прогнози крият конкретни съдби и кой знае, може би, благодарение на тях, вашият живот ще се промени към по-добро. Толкова е интересно да погледнем утре и предупредихме - след това въоръжени!

И август ще бъде много интересно за нас. Можем да започнем да разбираме, да вземаме предвид грешките и да изграждаме дългосрочни правила. Благословият Юпитер е в приятелския знак на Лео. И това означава, че промените ще започнат точно в началото на месеца. И въпреки че цялата година минава под мрачното управление на Сатурн, злокачествена планета не може да повлияе твърде много.

Сатурн е господар на съдбата, съдбата. Той обича самотата, забавянето и поради това често ограничава сферата на взаимодействие с други хора. Тежък и възпрепятстван, той подчинява цели нации на изпитания, може да преодолее всички планове с един удар. Но не през август! Остават някои ограничения, отлагането ще стане само възможност да се мисли добре, да се решават бавно и без проблеми. И всичко това, защото внушителният Сатурн в квартала с Юпитер не е вредно, а мъдър.

Любовен хороскоп за август 2014 г. (общ за всички знаци)

Смутният "върха на лятото" според статистиката винаги се различава в интензивността и любовните отношения. По това време всичко е свързано с романтика - а звездното небе и горещите нощи вече са съкратили деня при висока температура на нощта. Става тъмно по-рано! И това означава, че течностите на любовта се разпространяват с голяма скорост, запълват цялото околно пространство. Ако вече имате постоянен партньор, през август връзката ви ще стане по-достоверна и топла.

Ако бракът ви е нестабилен - през август природата и звездите ще ви дадат нов шанс. И самотните звездата на любителите на приключенията се потопиха в бездната на страстта. Най-вероятно е да се запознаете в средата на август, от 15 до 23 август. Но не бързайте и не се занимавайте с безразсъден брак. 2016 не е много благоприятно време за това, то се нарича дори годината на вдовица и затова на звездите се препоръчва да гледат и да се разтриват един срещу друг, а не да планират грандиозни промени. Особено трудно по отношение на отношенията ще бъде последното десетилетие на месеца, когато новосъздадените двойки ще попаднат под влиянието на Марс.

Хороскоп за април 2014 г. (общо за всички знаци)

Горещото лято е на най-високата си точка, най-добрите дни на август са ме прегръщат в мрачна и релаксираща атмосфера. Новата прическа е истинско отражение на останалата част, хармонично преплетена в ярки впечатления. Тъй като отдавна е известно, че косата расте по-добре по време на растежа на луната, не пропускайте началото на месеца (до 10-ия ден, датата на пълнолуние) и не забравяйте да използвате последните няколко дни (от 25 август, новолуние), за да отидете на фризьор. Тези дни е добре да направите прически и къдри косата си.

Но боя си косата по-добре в средата на месеца - след това боята ще се държи по-добре. Известно е, че косата расте по-добре под знака на Лъв, Дева, Козирог. Ако ги вземете точно в началото на месеца, под знака "Дева", а също така ще направите вълна от 13 до 20 август, те ще бъдат наред. През август косата ще остане по-дълго здрава и покорна.

Хороскопът за август 2014 г. препоръчва провеждането на експерименти от 17 до 22 август. След 25 август те ще се развиват много добре, тъй като Луната ще им даде прекрасна енергия.

Гороскоп на август 2014 года Овен

Арогантният Овен е един от първите, който чувства забавяне през август, дори и известен спад в жизнеността. Хороскопът за август 2014 г. ги съветва да се съберат и все още започват да решават проблемите си - от финансова, до крайна до домакинска. Отношенията между семействата ще се пресичат със социалните, а Овенът ще "обърне" проблемите си до края на месеца, като ядки.

Членовете на семейството ще ви издигнат почти до ранг на божество и те ще ви платят всички почести. Ако този месец някой също има рожден ден в семейството, празникът ще доведе до велик "Sabantuychik". Но дори и да имате няколко дни, за да се възстановите, настроението в семейството ще остане топло и благодарно. На работното място ще започне и пробив, освен ако, разбира се, вече нямате време да отидете на почивка. По-скоро поставете вашите идеи в ред и се осмелявайте: много скоро (след 15 август) се очаква да напреднете в услугата.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 5 август, 8 август, 13 август, 24 август 2014 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 1 август, 4 август, 20 август 2014 г.

Гороскоп на август 2014 года Телец

Неудовлетвореният август за Телец ще бъде истински тест. В дневния ред - отношенията в семейството. Това може дори да навреди на работата, защото Телецът в този момент е готов напълно да се предаде на семейния живот, може би комуникацията с деца и роднини. Проблемът може да възникне в самото начало на август, но към средата на отношенията ще стане отново и отново топло. Ако настоящият Телец не започне ситуацията до върхово състояние, решаващият проблем ще отвори нови хоризонти в отношенията.

Можете да пътувате в чужбина или във вашата страна. В края на месеца ще се появят сили и можете да започнете да действате активно на всички фронтове. Повярвай на сърцето си и ще вземеш важни важни решения. Професионална дейност Таурус най-вероятно няма да претърпи промени, така че няма да има специални шокове. През последните дни всичко ще падне в коловозите му и ще се появи дори и непризнат финансов разпис.

Особено благоприятни дни на хороскопа Телец за всеки бизнес или предприятие: 2 август, 7 август, 12 август, 23 август 2014 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 3 август, 15 август, 22 август 2014 г.

Хороскоп за август 2014 г. Близнаци

Но небалансираните Близнаци ще се притесняват. Те ще бъдат объркани, дори може да загубят контрола над ситуацията, цяла купчина проблеми ще падне върху главата ви. В началото на месеца всички сили трябва да бъдат насочени към възстановяването на разклатените отношения. Търпение и работа всички peretrut! Помолете се за помощ и близките ви с удоволствие ще ви помогнат.

Отворете сърцето си към тях и ще бъдете възнаградени със стократно. И внимавайте с парите - те могат бързо да приключат в такива ситуации. В края на месеца са възможни срещи със стари приятели, за които вече сте забравили. Големите покупки могат да бъдат подготвени и изпълнението им оставено за по-късно.

Особено благоприятни дни от хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 6 август, 9 август, 15 август, 30 август 2014 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 8 август, 11 август, 31 август 2014 г.

Гороскоп на август 2014 года Рак

Упадъкът на силите ще се усети от представителите на водните знаци - Раки. Опустошението ще възникне от прекомерна умора, тъй като раковите заболявания в по-голямата си част от работохолика и са склонни да работят до изчерпване. Използването на хороскопа за август 2014 г. за решаване на този проблем е достатъчно лесно - защото сега е времето за почивка. И добре, ако го прекарате с близките си далеч от дома.

Събирайки мислите си и обменяйки негативните си за активна енергия, отново ще бъдете готови да започнете битките си по време на работа и да продължите семейни дела, например ремонт на апартаменти. Не се страхувайте от конкурентите, които ще се появят в отсъствието ви - ще се справите с тях достатъчно лесно или дори ще започнете сътрудничество. Затворените хора ще ви подкрепят в точното време, ще се почувствате сигурни и уверени.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 5 август, 10 август, 19 август, 28 август 2014 г.

Дни, в които раковите заболявания трябва да бъдат предпазливи: 3 август, 11 август, 27 август 2014 г.

Хороскоп за август 2014 г. Лео

Лео в правния си "местен" месец ще бъде най-успешният от всички знаци. Късметът ще допринесе не само за него, но и за неговия обкръжен дом, величественият Лео изглежда зарежда всеки, който се появява в своята област, с енергия и положителност. Чувствайте се свободни да изберете най-важния проект и да действате със сигурност. Късметът ще придружи Лео на работа, колегите ще наблюдават само от вашия растеж и ще оправят успеха си.

Естествено, ще получите чудесна материална награда. Всеки шеф ще приеме думата ви като собствена. Но за да запази статуквото по отношение на финансите, все още не е възможно, тъй като Лео може да бъде добре изразходван този месец. И не винаги тези разходи са оправдани. Краят на август ще донесе възможности за работа. В романтичните отношения се очакват внезапни възходи и падения.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 1 август, 6 август, 13 август, 18 август 2014 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 4 август, 12 август, 28 август 2014 г.

Гороскоп на август 2014 года Дева

Целева Дева ще се стреми към развитие на отношенията по всякакъв начин. Всъщност това е нов етап в отношенията, който поставя глобалните цели на първо място, оставяйки зад себе си днешния проблем малко по-назад. Хороскопът за август 2014 г. прогнозира очарователната Дева: през втората половина на месеца такива хоризонти ще се отворят пред тях, за да не се използват шансовете - това е равносилно да остави късмет на конкурентите.

И Богородицата ще се покаже! Ако, разбира се, те могат да се концентрират. Нова работа, нов екип, в който е много лесно и бързо да се преминете към водещи роли. Ако няма да промените мястото си на работа, звездите също ще ви дадат шанс да напреднете - да ги използвате без забавяне. Също така един месец е благоприятен за любовни дела - той ще ви даде нови познания и надежди. През този месец Дева Мария, която дълго време е болна, ще се възстанови. Близката околна среда ще се радваме да ви приветстваме отново в техните редици.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 5 август, 8 август, 14 август, 26 август 2014 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 2 август, 12 август, 31 август 2014 г.

Хороскоп за август 2014 Везни

Очарователното и скромно Везни малко погубено в началото на месеца. Несъгласието и избягването на решаването на проблемите през предходния месец ги доведе до необходимостта от окончателно изразяване на ясно мнение. Да направиш избор за Везни е винаги трудно, но, както винаги, умът печели.

Промяната в мислите им ще ги придружава цял месец, но до края ще бъде възможно да се възстанови редът и да се спре "объркването и разклащането".

Някои трудности на работното място ще трябва да бъдат преодолени, възможно е ситуацията да стигне достатъчно далеч и ще трябва да търсим друга работа. Хороскопът за август 2014 г. показва, че е много благоприятен този път за началото на обучението, което може да донесе изключително положителни промени в живота. Най-приятният момент във всичко това е неочаквано романтично познание, където изглежда, че няма място. До края на месеца ще можете да възстановите това, което не сте изгубили толкова отдавна, или дори да направите важна придобивка - например автомобил.

Особено благоприятни дни на хороскопа Везни за всеки бизнес или предприятие: 3 август, 9 август, 13 август, 17 август 2014 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 16 август, 22 август, 29 август 2014 г.

Хороскоп за август 2014 Скорпион

Power Scorpios ще трябва да преразгледат поведението си поне този месец. Всъщност е необходимо да обмислим внимателно действията, да планираме разходите, като вземем предвид различни фактори. Тъй като те често действат спонтанно, август няма да търпи лекомислие. В противен случай трябва да загубите много. И тъй като Август за Скорпионите ще стане малко напрегнат, особено през втората половина. Събитията ще се размиват с мълния, а Скорпионите ще трябва да съберат цялата си воля, за да не действат грубо. Но за това ще получат добра награда - пълна прошка в семейството, бонуси от органите под формата на допълнителни компенсаторни отпуски и възможност да напуснат града за още няколко дни. Не правете големи покупки.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпионите за всеки бизнес или предприятие: 1 август, 4 август, 16 август, 22 август 2014 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат внимателни: 7 август, 17 август, 26 август 2014 г.

Гороскоп на август 2014 года Стрелец

Създаването на Стрелец през август, накрая, ще успее да забрави старите оплаквания и да започне нов живот.

Ще започне нова, но не и кардинална, но поне преходна. Но това също ще бъде голям пробив за Стрелец. В хороскоп за август 2014 г. се казва, че няма големи промени този месец, ограничи се до провеждане на разговори и презентации. Ще бъде достатъчно, че емоционалното състояние най-накрая ще стане стабилно. Но в интимната сфера ще донесе плод - ще се появят нови взаимоотношения. Като цяло няма време да бъдете тъжни, особено в края на месеца. Разтърсете и излекувайте, най-накрая, интересен живот!

Особено благоприятни дни на хороскопа за Стрелец за всеки бизнес или предприятие: 7 август, 11 август, 27 август, 30 август 2014 г.

Дни, в които Стрелецът трябва да бъде предпазлив: 8 август, 13 август, 19 август 2014 г.

Хороскоп за август 2014 Козирог

Тя изглежда на пръв поглед да забързаното очарователен Козирог август, но това може да ви въвлече в центъра на събития, където отдавна са посетили. Професионалното развитие най-накрая ще даде плодовете си, ще получите нови обещаващи предложения. Но дали пропускате шансовете или не, зависи само от способността Ви да се концентрирате. Работата с пълна сила ще доведе до известно напрежение в отношенията, ще трябва да поддържа баланс, така че да не предизвиква негодувание и недоразумение. Хороскопът за август 2014 г. ще ви успокои - всичко ще върви добре, всички въпроси ще бъдат решени успешно, а вие ще спечелите финансово. Време е да си починем! Последната седмица на месеца е вашето възнаграждение за такъв сериозен подход.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 8 август, 14 август, 21 август, 25 август 2014 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 3 август, 15 август, 19 август 2014 г.

Хороскоп за август 2014 г. Водолей

Водолей ще започне месец с отражение и самота. Борбата на противоречията се загрява до границата и без да прави пауза и да поставя всичко на своето място, е почти невъзможно. И като късмет ще го има, вашата усамотеност ще се опита да разбие всички, които не са твърде мързеливи, предлагайки ненужна помощ и разсейване на вниманието.

Всичко е много по-лесно, отколкото си мислите! Решете проблемите при пристигането си, защото за Водолей, хващайки всичко наведнъж, то е изключително важно точно сега. След 15 август може да има проблеми с работата, но бурята ще мине този път. Но бъдете готови, че "лошото време" на работното място може да възникне отново и само в случай, че търсите начини да се оттеглите - погледнете към себе си за нова работа. През август няма да бъдете романтични - само стари установени взаимоотношения.

Особено благоприятни дни на хороскоп Водолей за всички случаи и предприятия: 4 август, 7 август, 18 август, 23 август 2014 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 3 август, 10 август, 16 август 2014 г.

Хороскоп за август 2014 г. Риби

Август 2014 г. и за Риби ще бъде значителен месец. Основната посока е нова връзка, в която двусмислената риба може най-накрая да види това, което са търсили в продължение на много години. Това ще бъде резултат от спирания и размисли в началото на август, но до средата на месеца животът ще бъде, както се казва, бит с ключ. Постоянното увеличаване на финансовите приходи на Риби до август ще достигне до мечтата ви и най-накрая ще можете да си купите това, за което отдавна сте мечтали.

През август звездите ще бъдат позиционирани в такава позиция, че ще ви настъпят положителни промени, дори и да сте празни. Това е резултат от задълбочена предишна работа, посветена на дълговите месеци. Добрите перспективи в обучението ще направят възможно прилагането на получените знания на практика с ползата за портфейла. В личния си живот ще видите и нови обещаващи познати. Хороскопът за август 2014 г. отбелязва, че ако сте сами, съзвездията от август ще ви дадат шанс да не променяте съдбата си, а да я "допълвате" с среща с близък човек, който може да стане приятел в продължение на много години.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Рибите за всеки бизнес или предприятие: 10 август, 14 август, 22 август, 26 август 2014 г.

Дните, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 6 август, 13 август, 20 август 2014 г.

Share:
Comments