72-годишна китайска жена успешно рекламира женското облекло

Живеещ в Китай, пенсионер на име Liu Xianping, на 72-годишна възраст реши да започне кариера за моделиране. Лиу Ксианпинг участва в сценариите на моделите, а внучката му Лу Тин, която успешно разработва нови линии на модни дрехи, го покани в игрив начин. Дядото доброволно даде съгласието си и започна активно да участва в фотографията на различни видове дрехи за момичета, показващи визуален дисплей: рокли, цветни чорапогащи, поли, палта, пуловери и много други женски дрехи.

Фамилията на семейство Ксианпинг съобщава, че стилните дядовци са предимно с рекламна цел и са насочени към маркетингова популяризация на модния бутик "Юеку", който се представя от млад моден дизайнер - Лу Тин. Лиу Ксианпинг каза, че не смята, че неговата моделираща дейност е нещо вулгарно и страшно; по-скоро, напротив, дядо му каза, че в процеса на заснемане, той получава много от най-приятните и нови впечатления, когато се облича в дамски дрехи и се опитва да се сдобие с аксесоари за гардероби за жени. "Като участвам в фотографията, освен удоволствията, помагам на внучката ми да продаде успешно женските неща, но нямам какво да губя." По време на фотосесията, когато създадохме необичайни снимки, бяхме много комфортно и забавно да работим в творчески режим. че се опитвам във всеки момент от времето, да живея колкото е възможно повече и щастлив моя кратък живот ", - казва китайският модел.

Днес една невероятна снимка на дядо Лу Тин може да бъде намерена в онлайн магазина Yuekou. Така на една от фоторамките Liu Xianping имитира изображението на рапъра Psy, чиято роля е включена в песента - "Gangnam Style".

Лиу Ксианпинг има тегло от около - 50 кг, а той има много елегантни крака. Физиологичните заслуги на китайския гражданин вече са широко дискутирани в цялата глобална интернет мрежа. На свой ред повечето привърженици на модерната мода хвалят пенсионера, че показва кураж и красива хармония на фигурата, наричайки го идеален модел. Will Liu Xianping ще продължи своя успешен начин на моделиране, докато това остава мистерия.

Share:
Comments