Хороскоп за април 2015 г. за всички признаци на зодиакален -

Гороскоп на апрель 2015 Овен

През април, Овен ще получи някои предупреждения за проблема, който ги е притеснявал от дълго време. Бъдете внимателни, гледайте света около вас и вие сами ще отворите отговора.

Животът на Овен ще се развие точно. Основното нещо е да не се огъва пръчката по отношение на ревност. Ако половината ви дава причина да сте нервна, знайте, че това е просто игра, която да тества вашите чувства. Задържаното поведение е най-добрият отговор на атаките на избрания от вас. Ако сте сами, Април е моментът да покажете съчувствие на лицето, което отдавна сте харесали.

На работното място може да има трудности, свързани с работни моменти. Всичко, от което се нуждаете, е концентрация и внимание, а вие ще избегнете евентуални грешки и проблеми.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 1 април, 9 април, 13 април, 26 април 2015 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 2 април, 11 април, 22 април 2015 г.

Хороскоп за април 2015 г. Телец

През април, Телецът ще бъде в състояние на някаква разкошна сънливост. Това не е случайно - един месец ще мине за този знак на Зодиака без удари, спокойно и лесно. Живот в облаците, познайте какво искате и, както казват те, пишете мечти.

Въпреки това, малко внимание не навреди: можете да получите нещо, ако внимателно огледате наоколо. Това може да бъде като ново познание и някакво придобиване.

В делата на купидката слушайте сърцето си. Нека външната страна на ситуацията да не ви позволява да се заблуждавате, само вътрешният ви глас и интуицията ще ви помогнат да разберете и да вземете правилното решение.

По отношение на бизнеса, април за Телец ще бъде напълно неутрален, въпреки че в края на месеца ще получите неочаквана новина.

Особено благоприятни дни на хороскоп Телец за всеки бизнес или предприятие: 3 април, 8 април, 17 април, 28 април 2015 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 5 април, 10 април, 23 април 2015 г.

Хороскоп за април 2015 г. Близнаци

Началото на месеца е идеално за Близнаци за социално полезни дейности, участие в благотворителност. Направете дарения, станете дарител, включвайте познати в събирането на дрехи и продукти за нуждаещите се - тези действия няма да ви направят напразно, ще бъдете изпълнени с енергия и сила.

По отношение на финансите, април за "Близнаци" може да се окаже съвсем непредсказуемо. Някои абсолютно неочаквани за себе си ще получат просперитет, други могат да загубят или да загубят нещо. За да бъдете сред щастливците, трябва само да внимавате да не харчите пари за нещо, от което нямате нужда.

През втората половина на април, Близнаци може да почувства заплаха за тяхната стабилност, може да има прояви на депресия. За да избегнете това, заобикаляйте себе си с позитивни хора, комуникацията с която ще подобри настроението ви. Като цяло, най-доброто, което можете да направите, е да не се губите поради ефимерни заплахи.

Не показвайте прекалено много, за да затворите хората, в противен случай в края на април, възможни са кавги и конфликти. Приемете близките си такива, каквито са, с характерни черти и поведение. В края на краищата те са скъпи.

Особено благоприятни дни за хороскоп Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 6 април, 12 април, 17 април, 29 април 2015 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 3 април, 16 април, 30 април 2015 г.

Хороскоп за април 2015 г. Рак

За раковете Април обещава просперитет и просперитет във всички сфери на живота, но звездите предупреждават за спазването на предпазливостта и умереността.

В началото на месеца вашите бизнес партньори могат да ви предложат рисковано приключение. Чувствайте се свободни да се съгласите, да анализирате последиците и ако не противоречи на закона или здравия разум - ще получите добра печалба.

В средата на месеца е чудесно време да прекарате времето си със семейството си. Ако вече имате деца, не се разстройвайте от проблемите си, родителското ви око изглеждат много по-сериозни, отколкото те всъщност са.

В края на месеца чакайте добри новини от приятели или познати. Пожелания за семейни тържества, празници, кръщенета са възможни - участвайте, ще получите не само удоволствие, но и евентуално ще получите полезни познати.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 4 април, 13 април, 17 април, 23 април 2015 г.

Дни, в които ракът трябва да бъде предпазлив: 1 април, 7 април, 26 април 2015 г.

Гороскоп на апрель 2015 Лев

Здраве - това е, което трябва да обърнете внимание на Лъвовете в началото на месеца. Ако се чувствате енергично и енергично, тогава е време да започнете спорт и тренировка. Ако се притеснявате за нещо, тогава не се притеснявайте за този зеленчук, а просто отидете на семейния лекар, за да разберете причините. Също така началото на април е особено благоприятно за хирургични интервенции, естетични операции, диагностични процедури.

В средата на месеца се намират Лъвовете за ново начало. Не се страхувайте да поемате рискове, смело спазвайте желанията си. Точно сега можете да успеете, където не сте успели. Осъзнайте вашите идеи, хороскопът за април 2015 г. ви обещава достатъчно сила, за да се отървете от възможни препятствия или трудности.

В края на април звездите обещават постиженията на кариерата на Лъвовете. Чувствайте се свободни да настоявате сами, попитайте ръководството за промоция или прехвърляне на ново място и знайте, че ще го получите. Ако имате собствен бизнес, април е подходящ за разширяване на сферата на предлаганите услуги или пазарите за продажба.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 7 април, 12 април, 20 април, 29 април 2015 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 3 април, 16 април, 26 април 2015 г.

Гороскоп на апрель 2015 Дева

Звездите препоръчват Виргос да не губят доверието си през април. Само така, с дръзко вдигната глава, можете да постигнете всички цели, които сте задали, и да получите това, което искате.

В началото на месеца звездите ви предупреждават, че не трябва да разчитате на подкрепата на близки или приятели, тъй като никой не може да ви помогне, но няма да ви е необходима. Но въпреки това можете да поискате съвет и да споделите опит, вашите въпроси ще намерят отговора.

Във финансово отношение чакате неочаквани придобивания - безопасно ги приемете и използвате по свое усмотрение.

Не вземайте никакви решения за партньора или съпруга си - това допълнително може да влоши конфронтацията. Бъдете спокойни, правете каквото ви се изисква от ситуацията и всички въпроси са решени от самия вас.

Направете края на месеца, правете домакински задачи - правете малко ремонти, поправете нещо, което изисква вашата намеса, отървете се от ненужни неща.

Особено благоприятни дни от хороскопа Dev за всеки бизнес или предприятие: 6 април, 12 април, 22 април, 30 април 2015 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 5 април, 16 април, 26 април 2015 г.

Хороскоп за април 2015 г. Везни

В началото на април ситуацията по време на работа с Везни ще се развие както в известната легенда за рибата, рака и щуката. Няма да можете да се съгласите с колегата или ръководството си, тъй като вашата визия за ситуацията е диаметрално противоположна на тяхното мнение. Освободете ситуацията, дори ако сте отделили много време за този проект. Ситуацията се решава само по себе си и без вашето участие, така че не губете власт, когато това не е необходимо.

Но на личния ви фронт, вашето участие ще бъде необходимо! Прекарайте времето си със семейството си, вашите близки заслужават внимание, никой друг. Слушайте молби, давайте съвети, ако сте помолени, активно участвайте в семейни събирания. Семейството ви е най-ценното в живота ви, така че през април да бъде примерен семеен мъж.

Самотно Везни в средата на месеца гарантира приятен познат - ако поне временно престанете да претегляте всички плюсове и минуси. Бъдете пасивен наблюдател и "вашият" човек ще ви намери.

В края на месеца откажете да слушате съветници - дори близките хора няма да могат да препоръчат нещо добро поради неразбиране на ситуацията. Правете каквото ви подсказват интуицията и съвестта.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всякакви случаи и начинания: 1 април - 6 април, 13 април, 22 април, 28 април 2015 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат внимателни: 7 април, 16 април, 29 април 2015 г.

Гороскоп на апрель 2015 Скорпион

За Скорпион първите дни на април могат да бъдат травматични, може да има домашни наранявания, съкращения, натъртвания. Всичко, което трябва да направите, за да сте сигурни, че трябва да бъдете внимателни при шофиране, не използвайте остри и рязани предмети ненужно, внимавайте с електрически уреди.

Ако сте озадачени от роднини или близки хора от вашите действия, тогава не ги вземайте твърде сериозно. Лесно и позитивно отношение е правилното поведение във всяка ситуация.

В средата на месеца можете да получите нова информация, която напълно ще промени плановете ви за в бъдеще. Направете каквото искате, а не някой във вашата среда.

Краят на април е идеалното време за провеждане на колективни събития, активен отдих, спортове на открито. Обединявайте усилията си с приятели и семейство и ще получите максимална полза и удоволствие от такова развлечение.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпия за всеки бизнес или предприятие: 7 април, 15 април, 23 април, 30 април 2015 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат внимателни: 4 април, 14 април, 25 април 2015 г.

Гороскоп на апрель 2015 Стрелец

В теб всички се развиват добре, затова не търсете, все още да подобрите ситуацията - за да можете да развалите всичко. Насладете се на вашата дейност, давайте достатъчно време на хоби, или нещо, което ви доставя удоволствие.

В средата на месеца Стрелецът не препоръчва активна физическа активност, тъй като можете да намалите енергийния си потенциал. Ако сте атлет, а след това за известно време, дайте предимство на медитативни дейности като йога или разтягане на мускулите.

На 20-ти април, настроението на Стрелеца ще бъде развалено не от най-добрите отношения с онези, които считате за приятел. Разминаването в гледните точки или мнения в никакъв случай не е извинение за прекъсване на отношенията, но ако вашият приятел реши да спре да комуникира с вас, не продължавайте да се опитвате да ги подновите.

В края на месеца помогнете на някой, който се нуждае от него, дори и да не се свърже лично с вас. Това е точно това, което ще ви напълни с енергия, а добро дело сигурно ще даде плод и ще ви бъде възнаградена гаранция.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 4 април, 12 април, 17 април, 28 април 2015 г.

Дни, в които Стрелците трябва да бъдат предпазливи: 2 април, 16 април, 26 април 2015 г.

Гороскоп на апрель 2015 Козерог

Козирозите трябва временно да намалят чувството за самооценка. Може би, това усложнява живота ви и затруднява връзките с роднините. Не е необходимо да сте просто човек, трябва да знаете собствената си стойност, но преоценката е изпълнена и с трудности.

В средата на месеца ще помогнете на Козирозите да намерят някаква "златна секция" между това, което искате и какво можете да направите. Вземете това време, за да реализирате вашите идеи и планове - сега ще успеете.

Възможно е в края на април да имате лични отношения, свързани с бизнес отношенията. За да възстановите нарушената хармония, намерете истинската причина. Вероятно вие сте виновни за случилото се. Трябва да обърнете внимание на работата си, но и много повече внимание към близките си хора. Не се отказвайте от задълженията си, не се опитвайте да полагате ръцете си и да отстъпите - без вашата намеса ситуацията няма да бъде решена.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 2 април, 15 април, 21 април, 24 април 2015 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 5 април, 16 април, 28 април 2015 г.

Хороскоп за април 2015 г. Водолей

Гордост - това може да попречи на Водолеите в началото на месеца. Вашето особено отношение към самочувствието може да изиграе жестока шега с вас. Гордостта е добра, когато дава на човека силата и ако се намесва в изграждането на нормални взаимоотношения с другите, това е по-скоро грях. Откачете предразсъдъците си за известно време и веднага вижте възможностите за решаване на трудностите.

Животът на Водолея през април е подобен на мексиканската мелодрама - интриги, клюки, скандали с разбиване на прибори и шумно помирение. Звездите не ви съветват да се въздържате от изразяване на емоциите си, напротив, ще изхвърлите отрицателната си енергия и ще намерите спокойствие и спокойствие. Викайте, закълнете се, прегръщайте и целувайте - и се насладете на пълнотата на живота.

Самотните Водолеи не са толкова самотни, колкото си мислят - някой ви наблюдава дълго време, а може би дори гледа с добри намерения. Погледнете по-отблизо другите, може би красивият ви принц или принцеса е много близо.

Краят на април е подходящ за Водолей за реализацията на произведението. Риск и можете да получите всичко, за което просто мечтаете.

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 2 април, 11 април, 18 април, 24 април 2015 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 8 април, 15 април, 22 април 2015 г.

Хороскоп за април 2015 г. Риби

През април Рибите няма да се отегчават. Началото на месеца ще бъде подобно на новината: пресната информация за всичко ще дойде отвсякъде, просто трябва да отговорите правилно. Каквото и да правите, основното нещо е вътрешен мир и сдържаност.

В средата на април е добре за пътуване - звездите предпочитат всяко пътуване: суша, въздух или море. Ако имате бизнес пътуване, знайте, че ще бъде много успешен. Но най-доброто от всичко - почивка, прекарване на време извън къщата, тръгнете на път.

В допълнение, тя е подходяща за април и за укрепване на позициите на работното място. Започнете да търсите по-далеч, отколкото сте свикнали, и ще разберете как можете да разширите хоризонтите на традиционните си дейности. Прогнозата може да донесе финансово благополучие и стабилност.

В края на април ще донесе на Рибите леко вълнение. Може да има проблеми в семейството или в наскоро започналата връзка. Каквото и да се случи, не го вземайте на сърце. Научете се да се доверите на партньора си, да говорите честно и открито.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 3 април, 13 април, 17 април, 24 април 2015 г.

Дни, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 6 април, 15 април, 27 април 2015 г.

Хороскоп за април 2015 г. (общо за всички знаци)

1, 6, 7, 9, 11, 12, 15, 16, 17, 21, 22, 26, 27, 28 април - ако решите да промените изображението с ножици, експериментирайте смело. Тези дни от април са подходящи за нови смели прически и за рутинно коси.

2, 3, 4, 5, 8, 10, 13, 14, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 29, 30 април - Лунният календар не препоръчва никакви манипулации с ножици в наши дни. Прическата може да не работи и да разруши външния ви вид, но по-неприятна - ще се откажете от енергията си и ще станете по-уязвими от въздействието на околната среда.

3, 4, 6, 9, 15, 17, 21, 24, 25, 29 април - Лунният календар категорично не препоръчва оцветяване на косата в тези дни на месеца. Не прилагайте дори балсами за боядисване или тоник - можете да "пребоядисите" светлинната лента на живота в тъмното на енергийно ниво и да получите ненужни проблеми или проблеми.

2, 5, 10, 11, 16, 19, 20, 23, 26, 27 април - време е за експерименти с цвят. Можете да промените вашето изображение, пребоядисано от невинна блондинка в смъртоносна брюнетка, да направите акценти и цветове. Умишлените промени ще бъдат успешни и освен това ще привлечете богатство и финансов успех.

1, 7, 8, 12, 13, 14, 18, 19, 22, 28, 30 април - тези дни от април са подходящи за малки промени във вида ви. Можете леко да оцветите косата си, да използвате естествени цветове и цветове. Ако боядисате косата си по-светъл цвят от този, който имате, можете да привлечете "леки" хора.

Любовен хороскоп за април 2015 г. (общ за всички знаци)

Април обещава относителен мир за всички, които имат връзка. Разбира се, може да има малко разногласия или кавги, но любовта не може да се направи без изблици на емоции.

Същите знаци на Зодиака, които са в свободно плуване, трябва да сте предпазливи - през април има голяма възможност да започнете връзка с не особено добър човек. Може да е някой, който е склонен към предателство, измама, ветровитост и нестабилност. Тези качества обаче трудно могат да се скрият и като се пази бдителност, ще забележите, че нещо не е наред още на първата дата.

Share:
Comments