Какви са жените като мъже (резултати от проучването)

Каквото и да каже, жените винаги се стремят да задоволяват мъжете. Когато една жена осъзнава, че прави впечатление за противоположния пол, тя се чувства по-уверена, настроението й се повишава и дори според учените - работоспособност и творчество. Но за да се моля на мъжете, трябва да знаете какво мислят за момичетата като привлекателни и какво - отблъскващо.

Порталът "Мнението на жените" реши най-накрая да се заеме с мнението на мъжете и да разбере какви момичета харесват. За тази цел организирахме частично проучване на участниците в различните онлайн общества на мъже, събрани от мъже на възраст 25-35 години. Честно казано, в някои случаи отговорите ни изненадаха малко. Все пак всичко е наред.

На първия етап не възникнаха изненади. Говорейки за предпочитанията на жените, 60% от мъжете се съгласяват, че са привлечени от тънки и добре поддържани жени. И в това изглежда, че няма нищо изненадващо, защото този образ на красотата се формира днес от всички медии.

Все пак, за да се изясни въпроса дали съседните жени като цяло отговарят на тези критерии, чухме доста груби мнения и оценки, които ясно следваха: нивото на козметика и гъвкавостта на руските жени не отговаря на очакванията на значителна част от мъжете. И това е независимо колко много време прекарват ценните жени за диети и козметични салони.

Сред основните и най-често срещаните пропуски бяха идентифицирани: лош дъх, повърхностното отношение на облеклото (и това се казва, че мъжете и жените!), Добре поддържан коса, слабо прилага грим, отпусната неспортсменско фигура (отново, виж кой говори!). Отделна поредица от мъже избраха жени, които пушат. Тютюнопушенето, според мнението на абсолютното мнозинство на мъжете, създава отблъскващо впечатление. Още по-негативна оценка получи zhenschinyupotreblyayuschie pivo.V muzhchindevushkas очите на една бутилка бира в ръката си прилича zhenepriglyadno като жена с цигара.

Специфични изисквания за гърдата, изразени в 40% от респондентите. И тук отново без изненади. Гърдите трябва да са големи. Но не прекалено много. Повечето от тези, които са загрижени за размера на гърдите, са намерили идеалния 2-ри и 3-ти размер на бюста. В същото време 20% подкрепиха гърдата, която "колкото повече, толкова по-добре". Малък размер на гърдата се предпочита само от 15% от мъжете.

За цвета на косата - мненията са разделени. Изглежда, че господството на блондинките е нещо от миналото. Въпреки че заемат първото място в предпочитанията на мъжете, но с минимално откъсване от брюнетките. В малцинството, червенокоси красавици и жени с руса коса. Що се отнася до допустимите отклонения, "дългите русалки" все още предпочитат момичетата с "прическа за момче".

Загорелихили мъже с тъмна кожа се считат за по-привлекателни от справедливата.

Говорейки за използването на козметика, 30% от мъжете изразиха категорична позиция - колкото по-малко, толкова по-добре. И като цяло, мъжете са били в солидарност с отхвърлянето на красотата "получени изкуствено": "Стилното момиче не би трябвало да ... натрупва или натрупва нищо" - това е мнението, с което според повечето от анкетираните.

Говоренето за личните качества на жените подчерта и някои единодушни позиции. Така че само 12% от мъжете признават, че са на вкуса на независими самоосигурени жени (но честно!). Останалите мъже дипломатически твърдят, че биха предпочели тези, които са скромни, съвместими, консервативни. От това можем да заключим, че момичетата "дом" със сигурност са по-симпатични към мъжете, отколкото обикновените посетители на партита или напредналите бизнесмени.

Друга точка, на която хората се съгласиха, е социалното съпричастност на жените. Понякога мъжете критикуват жените заради "прекалената им приказка". Същевременно те единодушно признават, че са на вкус на социални момичета, а не на молитви.

Но жените жените не могат да издържат на духа на всички хора без изключение. Човек разбира, че мъжете разбират стремежа на една жена винаги да уреждат резултати, да откриват вина и да правят скандали дори при малки случаи, редовно да си припомнят стари оплаквания.

И не е изненадващо, освен всичко друго, анкетата напълно потвърждава популярната мъдрост, че пътят към сърцето на човек се намира в стомаха му. Абсолютното мнозинство от мъжете (86%) смятат, че е важно жените да се готвят вкусно. Надяваме се, че в тази руснака жените не разочароват нашите капризни съвременни мъже.

Коментари

Вера Мишурина, психолог, треньор 12/26/2016 Основното е да дадеш чувство за щастие на човек във връзка с теб, да разбереш какво търси. И не бягай след него, нека те спечели! Изтеглете безплатната книга за връзката в моя уебсайт www.secretilubvi.ru! Юлия 11/01/2016 Съжалявам, когато те отговарят на това, което предпочитат? Къде е изследването за жени? Светлана 10/10/2016 "Харесва ми жените, когато те са против това, което любовникът им поставя върху дрехите си и е боядисана" - WHAT ????????????????????????? Олга 08/24/2016 Какъв глупак! Валера 03/18/2016 Харесва ми жените, когато те са против това, което любовникът й поставя върху дрехите си и е боядисана.
Share:
Comments