Каква е мечтата на червеите

Това, за което червеите сънуват - в мечтата на Милър

Мечтите за червеите са по-скоро негативни. Те разкриват неприятности, погледнете по-отблизо околната среда - един въображаем приятел се замисля зад гърба ви. Ако виждате много пълзящи червеи по тялото - подобна мечта показва болезнено желание за материално добро по всякакъв начин, забравяте за морални, духовни ценности, състрадание и съчувствие. Самотата абсорбира такива хора в напреднала възраст. Използвайте ги като стръв за риба - да се възползвате от грешки и грешки на врагове.

Каква е мечтата на червеите - според мечтата на Ванга

Червеят е символ на ада, зло и неприлично действа. Голям брой червеи, събрани в топка, предупреждават за опасността да попаднат под влиянието на дяволската секта. Бъдете изключително внимателни, удряйте там, не можете да излезете от мрежата.

Гигантските червеи са въплъщение на адски същества, изпратени от Сатана, за да унищожат Земята и да поробят хората. Много скоро човечеството ще има голяма битка, след което светът ще царува на планетата. Една символична мечта, където посланикът на Господа убива гиганта, означава бърза победа на светлинните сили над черното.

Да се ​​ловиш с червей е да откриеш паранормалните способности. Може би отначало те ще ви плашат, но те няма да могат да избягат и ще трябва да ги приемат за даденост.

Каква е мечтата на червеите - според мечтата на Фройд

Змийските червеи, наблюдавани в съня, обещават промени в отношенията с един скъп човек. Ако сложите червея на куката - тогава е време да преосмислите вкуса си в дрехите. Ако продължавате да се обличате така, рискувате да останете сами. "Те се срещат на дрехи ..." - така казва мъдро изявление.

Натискането на червеи е признак на болестна ревност, подозрение. Отнасяйте се с доверие на партньор, но не го подозирайте на всяка крачка, защото ревността не е довела никого до доброто!

Каква е мечтата на червеите - според езотеричната книга за сънища

Земните червеи прогнозират едно вълнуващо пътешествие и неудобните проблеми, свързани с него. Един червей, копаещ проход в земята, прогнозира богата реколта, добър улов, изобилие от зверове, гъби, горски плодове. Да се ​​използват охлюви или гъсеници за храна - за клюки.

Каква е мечтата на червеите - според мечтата на Лофа

В тълкуването на Лоф, Worms са първият знак на опит, невъзможността да се определи ясна линия между необходимия и желания, както и символ на негативните емоции, свързани с неразбиране в семейството, които се отразяват в сънищата под формата на символични образи.

Каква е мечтата на червеите - според мечтата на Цветков

Мечтите за червеи пренасят абсурдната смърт на някого от околната среда или отвратителните действия на хората, на които се доверявате. Такава мечта може да говори и за завистта на приятели, която само по себе си не вещае добре - рано или късно ще се опитат да ви създадат.

Каква е мечтата на червеите - според мечтата на Хаса

- пълзящи по земята - безполезно отношение към въпроса няма да ви доведе до доброто - да видите спокойно - да имате скрит враг - да убиете - да заобиколите препятствията и да постигнете цели - много червеи - да устоите на обществеността, да докажете правилно, да се оправдаете - в храната - за празни клюки.

Защо червеи мечтаят - в мечтата на Менегети

Изображението на червеите в сънищата показва латентна и дълбока негативност, най-често мъжки. И навън такъв човек не се предава: той е мил, спокоен, послушен, но много неравновесен. Зад маската на интелигентността се крие "червената" природа, чакаща успешен момент и причинявайки мощен удар на гърба. Символичен сън предупреждава за присъствието на такъв човек в живота ви и най-вероятно имате близък контакт с него.

Каква е мечтата на червеите - според славянската книга за сънища

Събуденият червей носи енергията на Земята, примитивни отношения, земни радости и грижи. Много червеи на повърхността представят: фермер - богата реколта, работещ човек - големи перспективи в бъдеще и бизнесмен - значителна печалба. Ако червеи в сън поглъщат дървета и друга растителност - чакат болести и бедност. Убийте ги - да решават проблеми, да премахват неприятностите. Картовият костюм - червеите - символизира в миналото перфектния нечестен акт, за който следва съответното плащане.

Коментари

вероника 28.07.2016 несильна ясна написани все сонники !
Share:
Comments