Как изглежда пожарът?

Защо огънят е мечтал - според мечтата на Милър

Огънят изчиства, потъпква пътя в бъдещето, символизира подновяване, промени, така че може да се счита за щастлив знак. Гореща къща - да се промени, предстоящата ремонт или планираното преместване. Борба с огъня - смущения, неспокойна работа; жертвите в огъня - това е неприятен знак, предсказващ болест в семейния кръг. Да си в сън на пепелта означава да копнееш за изгубените времена.

Как изглежда огънят - според сбирката на Ванга

Изгаряне на хартия или бреза на кора в сън - опасна знамение, прогнозира големи горски пожари. Да видиш пламнал огън в небето е символ на приближаването на метеорит или "огнен дъжд". Сериозна опасност се надигна над Земята - пред студения, гладен и мрачен свят, лишен от всички слънчеви цветове. Ако мечтаете за горски пожари, се подгответе за силна и продължителна суша, последствие от която е "гладна" година за човечеството.

Защо огънят е мечтал - според сбирката на Фройд

Фройд пожари в съня олицетворява смяната между мъж и жена. Изгарянето на огъня е симптом на разстройството със здравето на репродуктивната система; да бъдеш в епицентъра на огъня означава да се чувстваш несигурен за себе си, страх да не разочароваш партньор. Изгарящият обект символизира много любов и сексуално желание, въглища - изчезнала страст, връзката ви е загубила предишната си привлекателност. Гледайки езика на пламъка в съня - скрий истинските сексуални фантазии.

Какъв е пожарът - според книгата за сънища на Нострадамус

Пожарите са символ на плътски слабости, желания, идеи, стремежи за промяна. Да станем инициатор на палеж е да превърнем всичко в живота си, да извършим "големи ремонти" в него; да се изгаси огън, е признак на нерешителност, страхувайки се да промени нещо в съдбата си, е по-лесно за един човек да отиде с потока, отколкото да се бори с него. Огънят в стаята предвещава предстоящо предателство и пламъкът, причинен от мълния, е важна среща.

Как изглежда огънят - според книгата на мечтите на Лофа

Според Лофа поглъщането на всичко около огъня символизира способността да се движите в непредвидена ситуация и да контролирате себе си. Ако интерпретирате съня в тази посока, тогава огънят показва дали можете да се справите със себе си при критични обстоятелства, независимо дали можете да ограничите страха и да вземете всичко под свой контрол. Справяне с пламъка в съня - да се справяте с емоциите и реалността. Ако не усетите болката на огъня и не ви навреди, това е знак за пречистване и самоотстъпление.

Защо огънят сънува - според мечтата на Цветков

Огънят във всички варианти на интерпретацията на Цветков има отрицателен и разрушителен ефект. Например, за да получите тежки изгаряния - да слава, да видите огън и дим - да се разстрои. Изгорелите врати и целостта на другите части на жилището предупреждават за смъртоносната опасност на собственика на къщата.

Защо огънят е мечтал - според книгата на Хасе

За да бъдете в центъра на огъня - ще получите защита в следствие; ярък пламък е предвестник на радост; виж стълбовете на дима - на добри новини, да наблюдавате горящата сграда - на големи промени; да гаси огъня - да радваме, да танцуваме около огромен огън - да изпълним желанието.

Защо огънят е мечтал - в мечтата на Менегети

Пожарът в сън е знак за загуби, загуби и неуспехи. Сънят може също да предскаже внезапно заболяване. Да бъдеш в горивна сграда - предупреждение за клевета; да видиш противопожарен камион - до смущаващи новини, може би случайност; карайте го - свържете се с лоша компания. Да видите редица изгарящи къщи или пламтящ град е доказателство за глобална катастрофа, свързана с огневия елемент.

Защо огънят е мечтал - в мечтата на Лонго

Пламъкът мечтае за кавги и загуби. Да избягаш в съня си от него е признак на страхливост, чувствителност, уязвимост и инфантилизъм. За да изгасиш огъня означава, че всъщност си неограничена и постоянно в конфликт с другите. Мъртви хора в огъня - този сън предупреждава за съмнително събитие, измама. Да се ​​запали къщата е знак на егоизъм. Вероятно причинявате много болка и страдание, за да затворите хората.

Share:
Comments