Как да създадем перфектната фигура? изглед на човек ...

"Човек обича очите си" - това крило изражение е добре известно на повечето жени. Но знаехте ли, че мъжките и женските възгледи за красотата понякога са много различни. Ето защо, преди да започнете да коригирате фигурата, слушайте мнението на професионалистите: какво, как и доколко да промените в тялото си, за да станете неустоими в очите на противоположния пол.

Според сексолозите и психолозите, човек отнема няколко секунди, за да разбере колко физиологично е привлекателна жена за него.

И сред критериите за оценка, съотношението на талията и бедреното покритие е на първо място. Колкото повече това съотношение, толкова по-женствен изглежда. Тънката талия е знак за младост, а широките бедра са способността да произвежда здраво потомство. Идеалът от гледна точка на стилисти и дизайнери съотношение 90-60-90 (12:59 и половина) - при мъжете разбират само минимален отразяващ "женски". Колкото по-тънка е кръста, толкова по-широка е бедрата - толкова по-добре. Ако всичко това е придружено от висок гръден кош, получаваме стандартна версия на женска фигура - "пясъчен часовник". Невъзможно е да се постигне такава проста загуба на тегло. В този случай се съсредоточете върху това, да направите талията възможно най-тънка. В салона фитнес инструкторът трябва да предложи най-добрите симулатори и упражнения. Ако нямате достатъчно време, можете да прибягвате до възможностите за специална мезотерапия и козметика за хардуер. За няколко сесии ще създадете "талията на аспен", запазвайки параметрите на покритието на тазобедрената и гръдната кост.

На второ място по привлекателност в очите на мъжете са формата и размерът на хълбоците. Терминът "бразилски задник" - вече се е превърнал в име на домакинство за стандарта на сексуалност. Желаната форма е резултат от специална структура на ягодния мускул, но с помощта на тренировка или миостимулация, можете да изцедите желаното облекчение. Между другото, миостимулацията - пасивното обучение на мускулите с помощта на микровълни позволява да се постигне резултатът по-бързо и да се спаси за по-дълъг период от време. Друга модна техника е инсталирането на мезонити в задните части. Самата нишка е по-тънка от косата, но когато се монтира перпендикулярно на мускулните влакна, тя причинява ефекта от дългия тонизиране на мускулите. Освен това има възстановяване на мастната тъкан и затягане на кожата в задните части.

Процедурата не отнема повече от час, а ефектът в ръцете на опитен специалист е невероятно. Единственият дискомфорт - в рамките на три до пет дни след заседанието след такава манипулация, ще трябва да внимавате.

Прераждането на мастната тъкан, целулита - истински бич за красотата на фигурата. И разваля главно зоната на бедрата и задните части. Най-доброто средство в борбата срещу него е терапията с ударна вълна.

Между другото, това е не само най-ефективният, но и най-безопасният начин.

Друг неприятен естетически феномен в зоната, толкова привлекателен за мъжа, е стриите. Ако се появиха, е твърде късно да се използват кремове и масла. Само лазерната козметология ще дойде на помощ.

Такава привлекателна, според жените, гърдата - в мъжкия смисъл е само на трето място. Освен това формата има по-голямо значение от размера. Несъмнено е невъзможно радикално да се промени формата на гърдата без хирургическа пластика. Но за да подобри тона, да се отървете от стрии, направете идеална зона за деколтето - съвсем на силите на лазерната козметология. Между другото, в тази зона може да работи само ербиен лазер, а ефектът от смилането се постига чрез лазерна аблация. Между другото, тонът на кожата е толкова силен, че клиентите дори спират да мислят за пластмаса.

За да направите краката (четвъртото място в рейтинга на мъжете), по-дълго операцията може да бъде по-сложна. И по-тънка и умна - хардуерна козметология. Какъв метод да ви вземем - експертът ще реши. Но след няколко посещения можете гордо да носите най-модерните и секси къси панталони.

Плажният сезон е точно зад ъгъла, а за някои вече е започнал. Не забавяйте моделирането на силуета. Помнете: "Мъжете обичат очите" и тази любов започва точно с тялото.

Share:
Comments