Как да не се страхуваш от човек на първата среща

Първата дата е много вълнуваща. Вече невероятно харесвате човека, но все още не знаете как да се държите с него. Някои млади дами са твърде срамежливи, други, напротив, показват тъмната си страна. Нека човекът да разбере кого трябва да се справи.

Много хора казват, че е най-добре да бъдете сами. Вероятно те просто никога не се влюбиха или вече бяха забравили, когато отидоха на среща за последен път. Това е невъзможно. Искам да изглежда по-добре. Как да реализирате вашето желание и да се появи пред него принцеса, а не една от злите сестри. В края на краищата дори имаха добри намерения!

вид

Какво да носите на първата среща - един от най-трудните въпроси за всяко момиче.

- Стига най-доброто бельо, дори ако няма да го покажете на никого. Така че, ще се чувствате много по-уверени. Едно момиче в скъпи и красиви бельо никога няма да бъде в глупава позиция, добре, никога не знаеш какво. Дори под дрехите, вие сте невероятно очарователни.

- Преди отговорна дата купете нови чорапогащи. Колкото и да не отивате на първата дата, можете да си позволите да опаковате нови чорапи - без дупки и петна. Между другото, добра идея е да вземете резервна двойка с вас, само за всеки случай.

- Не носете неудобни обувки, лепкава пола и всички елементи, които ще ви раздразнят и ще ви накарат да не се чувствате много уютно. Ако се надраскате, винаги изправяте рокля или дърпате некомфортна яка, той може да мисли, че сте нервен или вашите въшки. Той, разбира се, няма да тича през ресторанта като малък с викове на "Сет", но за втори път може да не се обади.

- Не залагайте екстравагантни подробности. Бъдете по-прости. Не закачете роклята си великолепни брошки, големи цветя или поставени на шапка. Първият път е по-добре да не шокира човек и да изглежда като просто момиче от хората.

Оставете прислужницата за втората и третата среща, когато човек вече може да ви подскаже, че това е смешно, тези абсурдни малки неща. И това са различни хора! Не всеки е готов да седне до това ярко момиче.

- Сложи си рокля. Съвременните жени рядко носят рокли. Ще изглеждате женствено. Това ви е нужно за първата ви дата. Човек със сигурност ще го оцени. Имайте предвид, че момичета с корици от лъскави списания рядко носят панталони.

обноски

- Научете се от звездите. Виждали ли сте как се държат знаменитостите? Те носят най-простите неща, нямат патос. Без значение колко струват дрехите им, те не се оскверняват, не го носят, както на изложба. Това е просто облекло, но те са обикновени хора. Само много по-уверени от нас и защо? Не, не заради цената или качеството на вещите им, те изглеждат като премия в домашните си дрехи. Факт е, че богатите знаят цената на съдържанието на дрехите си, т.е. сами. Не выпендривайся.

- Говорете така, че само вашият събеседник да ви чува. Човек може да толерира факта, че не знаете как да използвате нож и вилица, няма значение колко точно ядете миди, но никога няма да издържи силна жена. Внимавайте внимателно гласа си и смях, не привличайте вниманието към себе си по този начин.

- Е, ако наистина ви харесва, опитайте усмивка по-рядко и се кикотене колкото е възможно глупаво, Ти не си глупав. Той отиде с вас на среща, той не е по-добър от вас. Много ви харесва. Бъдете спокойни, не разваляйте всичко. По-често повтаряйте на себе си нещо, което утвърждава живота ви. "Аз съм Анджелина Джоли, аз съм Анджелина Джоли, аз съм Анджелина Джоли!". Вярно, не действайте като каменна статуя. Естественост, само естествено.

Какво не можеш да говориш с мъж?

За първите!

Това е златното правило на първата дата. Не. Нищо добро няма да дойде от него. Още не сте толкова близо до споделянето на тази страна на живота. Наистина ли ви е грижа кой ваш потенциален човек е срещал и каква е причината за разпадането им?

Мислиш ли, че ще ти каже цялата истина? Разказва как спря да чувства любовта си, започва да яде много и да се насити. За него станало трудно да покаже любовта си към това, но не спря ... В резултат на това започнаха да имат проблеми в леглото. Той го направи чрез "Не искам". Тя ставаше все по-малко и по-малко удовлетворена и той все повече се задоволяваше. Защо трябва да знаете всичко това? Искаш ли да го накараш да се върне при нея?

Оставете го. Неговото отношение към вас няма да бъде подобно на предишните истории. Ако той е умен, той ще се опита да промени всичко и да не стъпи на стария рейк. Ако тези въпроси започват да го питат, отговорете с усмивка, че той е вашият първи. Нека знае, че вашето минало е зад нас.

Футбол, коли и бира

Не говорете за мъжки теми с нов познат. Все още спориш с него за силиконовата гърда на сервитьорка или истински! Дори да знаете колите и знаете много за футбола, оставете тези теми за други срещи.

Той все още не те познава и най-вероятно ще си помисли: "Тя има проблеми в личния си живот, защото е убила толкова много време да изучава тези скучни теми." И това е всичко за разговор със селянина? ... "

Ти си жена, никой не очаква от теб основни познания за структурата на карданния вал. Вие сте създадени за други разговори. Не искаш да бъдеш с този човек в гаража. Това е толкова романтично да ремонтираш шестимата си и да пиеш водка по едно и също време. Успешните мъже дават железните си коне в ремонт, а там са извикани от феи в маслени палта. Не живейте стереотипи, не всички хора обичат футбола и знаят къде има мотор.

Какво да говоря с мъж

Обикновено на първите дати се приема да питаш за живота на събеседника, да търсиш общи интереси (по правило това е четене) и да кажеш някакви глупости за себе си. Можете да действате в тази доказана схема от години. Основното нещо, не мълчи. Ако той е човек, това не означава, че той трябва да ви забавлява и да извлечете поне част от информацията от вас. Ние сме създадени, за да помогнем на силния пол, тук и да помогнем. Само в случай, помнете всякакви глупави въпроси, в случай на това, което те могат да бъдат попитани и спаси разговора от минута на мълчание, дори още 5 минути.

Где ты отдыхал в последний раз? -> О, а меня больше привлекают европейские достопримечательности - > А ты бы согласился жить в другой стране? - > Как ты думаешь, почему все так рвутся уехать из России.

Пренесете го на общи, глобални дискусионни теми. Дори и да сте съгласни, не забравяйте за други гледни точки ("Съгласен съм с вас, но наскоро се захванах с това с приятел и тя вярва, че ... Интересно мнение, нали?").

Вместо да копае в миналото си, го поставете в непозната среда. Предложете ситуации, в които никога не е бил, и може би никога няма. Така че можете да разберете за него много по-интересна информация, отколкото да попитате за първите.

Не се страхувайте да изглеждате ексцентрично. Между другото, един от най-интересните въпроси, които ме попитаха, взимайки тази стратегия на поведение: "Ако бяхте в миналото и видяхте малко Хитлер, щяхте ли да го убиете?" Съгласен съм, такива разговори трудно могат да бъдат забравени, както и човекът, с когото се водят. Ти го изведеш отвъд реалността.

Бъдете непредвидими и зашеметяващи, но прости и естествени. Това е най-важното нещо. Това ще бъде ваше, струва си само малко усилия.

Share:
Comments