Обичам бившия си съпруг: какво да правя, аз съм луд?

Разводът със съпруга си не означава, че чувствата ще изчезнат с него.

Понякога любовта упорито не иска да умре, въпреки всички аргументи на несправедливата причина. Всяка жена изпитва това ужасно време по свой начин.

Някой се опитва да удави страданието в нови усещания или взаимоотношения, някой се потопи в дълбините на депресията, някой създава планове за обединение.

Ако сърцето боли и душата се втурва, трудно е да се мисли. Лесно е да направите нещо глупаво или да се качите в ъгъла. Но това не може да бъде направено. Трябва да се съсредоточим, да премахнем ненужните емоции и да преместим фокуса на вътрешното виждане от бившия съпруг към себе си. Ти си центърът на твоята лична вселена и нищо друго няма значение сега. Какво е в тази вселена без бившата константа - бившият съпруг? Анализът ще помогне да се разберат чувствата.

Може би с напускането си животът стана по-опростен, по-лесен, по-разбираем? Може би това не е любовта, която ви обвързва, а навик или материална зависимост? Опитайте се да замените имиджа на съпруга си с други хора, като му дадете мъжки функции: грижи, подкрепа, решаване на вътрешни и финансови проблеми, помощ с деца, общи интереси и дела. Ако заместването е допустимо и не предизвиква вътрешно отхвърляне, тогава не е необходимо да преследваш миналото. Не го обичат, а навик, удобство, комфорт.

Но ако не можете да си представите някой друг до вас, ако анализът след време завърши с разбиране: "Обичам бившия си съпруг", ще трябва да вземам трудно решение.

Обичам бившия си съпруг и искам да се върна!

Ако животът без огорчен човек и любов не ви позволява да дишате, може да искате да помислите за връщането на съпруга. Но преди да действате, помислете дали сте готови да промените. Запомнете: същото лице, което е напуснало, ще се върне при вас. За да създадете нова връзка с него, ще трябва да промените себе си. В противен случай повторението на тъжния край е неизбежно.

След като сте решили да се биете за любимия си, уверете се, че сте водени от чисто усещане, не от страх от самота, от страх да не сте в центъра на клюките или от нежелание да влошите финансовото си положение. Само любовта може да бъде достойна причина за събиране на семейството. И тогава само ако е взаимно, то чувствата от своя страна не са изчезнали. В противен случай всички опити за налагане на тяхната любов ще предизвикат само дразнене от негова страна.

План таков.

Първата стъпка е работата по грешките, Докато е сам. Трябва да помните всичко, което го раздразни в живота ви, причините за кавгите, твърденията му към вас. Ако една жена успее да се промени, да й даде бившия си съпруг това, което му липсваше в брака, да стане това, което той я помоли да бъде, тогава има шанс. В същото време, трябва да се отървете от всичките си претенции, да прощавате вашите оплаквания, да изхвърлите спомени за лоши времена преди и по време на развода. Само положително може да бъде началото на нещо ново. Въпросът не е да се върне старото семейство, а да се създаде нов.

Втората стъпка е да се създадат условия за повече или по-малко редовна комуникация. Това е лесно да се направи, ако има общи деца. По време на срещите - без упреци, обвинения и сълзи. Лесна усмивка, свободно поведение, отличен външен вид и искрящ ненатрапчив интерес към делата на бившия съпруг. Хората, които са живели заедно в продължение на няколко години, са свързани с много спомени, някои обичайни въпроси, така че е много по-лесно да се изградят нови взаимоотношения правилно.

• Можете да помолите съпруга си за малка услуга, свързана с деца или ежедневието. Малък ремонт в кухнята или съвместно пътуване до ледената пързалка ще помогне да се стопи леда.

• Интимните отношения, които продължават след развода, също могат да повлияят на решението да опитате всичко от нулата. Особено ако жената не се превърна във вечно страдаща "брошка" с маска на страдание на лицето й и без блясък в очите й. Основното оръжие на жената на всяка възраст и всяка ситуация е красотата и вътрешната сила. Следователно, прическа, маникюр-педикюр, красиво бельо, лека усмивка и мистериозен поглед са задължителни! Първият трябва да почувства някаква загриженост, но цялата тази красота може да отиде на никого! Инстинктът на собственика ще играе в ръцете в тази ситуация.

• Друго нещо е това да бъде даден на бившия съпруг по воля на никого, не си заслужава. Той може да приеме тази лекота като готовност да го чака завинаги и ще започне да го използва без да събужда съвестта си. Да, обичате бившия си съпруг, но не и до степента, в която превръщате къщата си в краткосрочен подслон и действате като сестра на милостта.

Мъжете трудно могат да се измъкнат от обичайния начин на живот. Дори съпругът да е отишъл при друга жена, рано или късно, любовта на окото му ще потъне. Той ще види не само добродетелите на новата си страст, но също така ще си спомни как е добре с теб. Ще започне неизбежно сравнение, което може да не е от полза за любовницата. Съпругата знае всички предпочитания на хората в храната и живота. Кой знае дали би искал да промени образа на бруталния герой-любител на меко одеяло и чиния с богат борш?

Строго е забранено да се упражнява натиск върху жалост, отговорност, вина. Нищо друго, освен отрицателно емоция, раздразнение и дори омраза на бившия съпруг няма да изпитат. Невъзможно е да го принуди да се върне в семейството под някакъв претекст. Решението трябва изцяло да му принадлежи, в противен случай цялото предприятие ще приключи с неуспех.

Критиката на съпруга на новия съпруг е неприемлива. Не обръщайте специално внимание на този факт. Както казват те, имаш своя собствена сватба, ние имаме свои собствени. Един бивш съпруг не трябва да забелязва никаква ревност, нито омраза, нито негодувание - всичко това може да забавлява самочувствието му.

Повишаването на интереса му може да бъде демонстрация на доброто му настроение и грижовност. И нека решава какво прави блясъка на тази бивша жена.

Не можете да откажете да общувате с вътрешния кръг на бившия съпруг. Приятели, родители, близки роднини са хора, които могат да го повлияят и които трябва да знаят, че все още обичате бившия си съпруг. Разбира се, не трябва да поискаме помощ. Но да продължиш да общуваш, сякаш нищо не се е случило, е мъдър етап.

Обичам бившия си съпруг и искам да забравя!

Жената, която обича бившия си съпруг, но осъзнава, че не може да бъде върната, трябва да вземе друго решение. Не е нужно да страдате и да обвинявате себе си, razluchnitsu или зли съдби. Трябва да вземем решително решение и да забравим първото.

На първо място свикнете с идеята, че не можете да възстановите стария, Животът не е приключил, а напротив, той е започнал. И определено ще бъде щастлива. Промяната трябва да се възприема, както ако съдбата даде нов шанс. Вместо скучно съществуване до човек, който не оценява, не харесва, обижда безразличието, все още може да има напълно нов, непознат човек. Животът по чудо ще стане ярък, щастлив и това, което някога изглеждаше, че любовта ще се превърне в не много приятна, но ценна житейски опит.

Какво трябва да направя, за да изхвърля бившата ми жена от живота си?

Премахнете всичко, което напомня за него от очите. Това е вид рестартиране на паметта, която почиства и успокоява. Съвместните снимки, подаръците му, домашните дреболии, които са свързани с някои спомени - всичко това трябва да бъде поставено в кутия и изпратено. В допълнение към факта, че призраците на миналите любовта няма да се появят в очите им, несъзнателно такъв акт на пречистване ще бъде възприеман като символичен жест на готовност за нова връзка, нов живот. Идеята "Обичам бившия си съпруг" ще расте все по-рядко.

Можете да опитате метода чрез противоречие. Просто напишете върху листовката всички недостатъци на бившия съпруг, нелепи или неприятни навици, глупави навици - като цяло, всичко, което ще помогне да падне от любовта. Често губим някого, започваме да го идеализираме. Така че концентрацията върху негативните ще помогне да се справи с тази ненужна идеализация. Радвайте се на душа и се радвайте за себе си: сега ще трябва да издържите това "съкровище" с друга жена. Успех!

Но сега е време се грижи за себе си и повишава самочувствието ви. Ако е много трудно, започнете малко: всяка вечер помнете нещата, които сте успели да направите, хвалете се за всяко малко нещо. Плаче днес само веднъж? Clever! Печени палачинки на деца? Добре! Поглезете се с каквито и да е методи: приятни процедури, които в миналото бяха жалко за пари и време, срещи с приятели, танци и хоби. Въпросът е да запълниш живота си с приятни емоции и положителна енергия, да укрепиш самочувствието си. Тогава мисли като "Обичам бившия си съпруг, как да живея?" Ще се притесняват все по-малко и в крайна сметка те ще тихо умират в кулоарите.

Единственото нещо, което не трябва да правиш, е да имаш афера. Измъчваната душа все още не е готова за нова връзка. Действайки в истерично състояние, можете да се свържете с ненужни взаимоотношения, да усложнявате живота си и себе си, и друг човек.

Ще отмъстя, защото обичам бившия си съпруг

Желанието да се отмъсти на бившия съпруг и новата му страст възниква доста често. Това води до страх, импотентност, омраза. "Обичам бившия си съпруг", мисли изоставената жена, подхранвайки план за отмъщение. Изглежда на жената, че усещането, че изгаря душата й, е любов.

За съжаление, това не е така. Любовта е радост и добро, а отмъщението е омраза и болка. И най-лошото е, че в крайна сметка всички ще страдат, включително и изоставената жена. Ако наистина обича един бивш съпруг, тя трябва да се откаже от всички мисли за отмъщение и просто да пожелае щастие на него и другаря му. Това е трудно и болезнено, но необходимо.

Отмъщението неизбежно ще привлича вниманието на други хора и ще ги постави срещу отмъстителя. Приятели, съседи, родители, деца, колеги - всеки ще бъде наясно с неприличен акт, независимо дали става въпрос за клюки, опит за обезглавяване на бившия съпруг или конкретно действие. Как това ще повлияе на комуникацията с тях? Как ще се отрази на психиката на детето? Как ще се отразите на собствената си психика?

Отмъщението не носи облекчение. Този нервен възход, който съпътства периода на подготовка, се заменя с пълно унищожение и енергийна блокада. Омразата и гневът никога няма да дават утеха и радост.

Ако искате да отмъстите, тогава можете да го направите само по един начин: като цяло, забравете за човек, който някога е донесъл толкова много болка.

Изхвърлете го от живота и станете уверени, независими, щастливи.

Обичам бившия си съпруг, но ще го пусна.

Пуснете от всички страни - това трябва да направи една жена, която наистина обича един бивш съпруг. Търсенето на помощ в живота не е в друго лице, а в себе си. Увереността дава сила, а силата ви позволява да пуснете някой, който е наистина скъп. Не се придържайте към призрака на любовта. Намерете нов начин, отворете собствената си врата към щастието - точно това трябва да работите.

Простете, пуснете и пожелайте щастие от другата - единственият начин да потвърдите, че обичате бившия си съпруг. Не се случи, нали? Той е жив и това е важно. Други аргументи за любящо сърце не са необходими.

Ако решите да освободите бившия си съпруг от сърцето си, трябва да откриете положително енергийно снабдяване отвън. Спорт, плувен басейн, фоайе, курорт - всякакъв начин да се разсее и да се придобие самочувствие ще направи. Само не краткосрочни и глупави романи! В противен случай вместо доверие ще дойдат разочарование и ново страдание по темата "Обичам бившия си съпруг".

Но за да си позволите чувство на свобода, радост и щастие, трябва. Използвайте всичко, което може да предизвика дори ехо на тези чувства. С течение на времето те ще станат по-силни и ще станат реални. Няма да е лесно, но животът си заслужава. В крайна сметка, разводът може да бъде тласъкът, който винаги е липсвал, за да успее.

Share:
Comments