Картофена диета

Любителите на различни диети, които искаме да разкажем за друга интересна диета, базирана на картофи, която просто се нарича диета от картофи. Какви са предимствата и характеристиките на тази диета и каква е нейната диета - ще научите от тази статия.

Картофена диета

съдържание

  • Картофи: добри или лоши?
  • Картофи и диета

Картофи: добри или лоши?

Преди да са пряко свързани с диета и характеристики на диетата картофи, говорим за картофи. Странното е, но ние смятаме, картофи не е диетичен продукт, но напротив, често го изключва от менюто си, тъй като тя може да бъде на диета въз основа на него? Всичко е достатъчно просто. Самият той, картофите не са толкова опасни за теглото и формата на продукта, всичко е за начина на готвене, нали? Как подготвяте картофите? - Със сигурност го запържете, както и на мазнини, слънчогледово масло, маргарин или масло. За картофи, са склонни да разчитат на различни видове подправки: сол, черен пипер, сос или кетчуп. И, разбира се, какъв вид картофи без котлет или парче пържено месо ... Изглежда, че един прост и безвреден продукт - картофи, се превръща в "бомба". Това трябва да включва и пържени картофи, любимите на всички посетители за бързо хранене. Дори варени картофи в униформи и картофено пюре също не са здрави, тъй като ние слагаме доста впечатляващо парче масло там и добавяме подправки.

Освен това много малко от нас смятат, че картофите като цяло са продукт, с който можете да отслабнете, защото имаме стратегически, ние го съхраняваме за зимата и на него се основава ежедневието ни. Но ако се използват правилно картофи - това наистина помага да отслабнете.

Картофи и диета

Първо, струва си да кажете, че се нуждаете от млад картоф или от такъв, който е бил изкопан съвсем наскоро, за да отслабнете. Защо? - питаш. Отговаряме: много малко хора знаят, че при младите картофи има много малко съдържание на въглехидрати, когато има много протеини. Ето защо младите картофи имат висока калорична стойност. Но, както е известно, нашето тяло не може да образува мазнини от протеини и поради това е невъзможно да се натрупа тегло от използването на такива картофи, важно е да се подготвят и да се вземат правилно.

Предимството на диетата с картофи е, че картофите са много хранителни продукти, така че не се страхувайте, че диетата се основава на използването на един картоф. Основното нещо е, че няма да гладувате. Освен това картофите са достатъчно евтини зеленчуци, които са важни за диетата, тъй като повечето от тях имат диета, която понякога е непонятна за портфейла ни. Готвене на картофи също е много проста и бърза, няма да ви отнеме много време. Правилното използване на картофите ще помогне на тялото с витамини и също така ще укрепи нервната и сърдечно-съдовата система.

Недостатъците, за съжаление, също имат картофи. На първо място, ако изберете грешен картоф, цялата диета няма да донесе резултати, картофите трябва да са млади или така да се каже "зелено", а също така да не съдържат различни вредни компоненти. За някои само диета от картофи може да доведе до негативни последици поради липсата на витамини. Тя ще бъде изразена под формата на проблеми с кожата, ноктите и косата, както и обща летаргия, но това се случва изключително рядко.

Е, сега за най-ценни - резултатите. Средно, при една картофена диета можете да отслабнете с половин килограм на ден, съответно, за една седмица диета може да загубите 3-4 килограма. След кратка почивка диетата може да продължи да постига по-добри резултати. В същото време е ненужно да се използва тази диета твърде често и да се усложнява, тъй като това само ще се отрази негативно върху теглото и здравето.

картофи

Картофена диета за 7 дни

По време на храненето е най-добре да ядете млади картофи или такива, които не са съхранявани през цялата зима, тъй като такива картофи натрупват нишесте в него, а това от своя страна е много калорично. Диетата с картофи трябва да трае 7 дни. Ежедневната консумация на картофи е 8 броя и те трябва да са със среден размер.

Картофите могат да се консумират изключително във варени и печени форми, много добре дошли картофи, изпечени в униформа. Подготовката и консумацията на картофи не трябва да се придружават от подправки, подправки и сосове. Единственото нещо, което можете да добавите към картофената чиния, е магданозът, копърът и кимионът. Няма нищо повече за ядене. Можете да пиете вода в неограничени количества, но без прекомерен фанатизъм.

Ако не можете да използвате такива строги диети, диетата с картофи може да бъде допълнена с използването на зеленчукови салати, плодове, нискомаслено извара и мляко. Но не забравяйте, че резултатът от такава диета няма да бъде толкова важен и ще е необходимо да се държи на диета 3-4 дни по-дълго.

Трябва да въведете картофената диета след обичайния ден, когато сте яли, така да се каже, в нормалния режим: не са използвали дни на разтоварване, не са гладували и не преяждали. Що се отнася до изхода, трябва да се направи постепенно, тоест, на първия ден след диетата, не дефиле на щастието, което е дошло, но допълва обичайната диета с печена риба и пилешка супа, продължава да разширява менюто, преминавайки към обичайната диета.

Share:
Comments