Доверете се, но проверете или колко трябва да наблюдавате

Всяка връзка е изградена на доверие, тя е известна на всички. Но рано или късно дори най-наивният човек ще помисли: "Ами ако изведнъж?". И ако имаше най-малкото извинение, освен това вашият човек остава на работа и пътува по делови пътувания, е много трудно да се отървете от агонизиращи подозрения.

Недоверието е равнодушие

Дори великият Омар Хаям каза, че е невъзможно да съблазни един човек в любов. Ако за човек сте най-чаровната и привлекателна и това най-вероятно е, тъй като той живее с вас, вие сте защитени от предателство. И недоверието ви може да бъде продиктувано от несигурност, мисли, че някой ще бъде по-привлекателен. Затова започваме да обичаме себе си. И за това се развиваме: отиваме в салона, пишем в театралния кръг и така нататък. Увереният човек е уверен в партньора си.

Не е зле

Някои жени обичат да се чувстват като детективи. Те четат SMS в телефона на съпруга си, кореспонденцията му в социалните мрежи. Лесно е да разрушите връзки. Но винаги, дори и в най-двусмислената ситуация, първо трябва да слушате партньор, за предпочитане без емоции, и едва след това да правите изводи.

Къс каишка или пълна свобода

Има две противоположни мнения. Някои смятат, че колкото повече позволите, толкова повече ще го използват. Други смятат, че прословутото кратко каишка само провокира желанието да избяга. Както винаги, златната средна печели. Да лишиш личността от личното си пространство и да контролираш всяка стъпка е просто безсмислено. Всеки, който иска да промени, ще го направи така или иначе. Но покажете, че безразличието ви не струва. Вашият човек трябва да знае какво е важно за вас, къде е и с кого, но не защото не му вярвате, а защото просто се притеснявате за него. Ако те обича и уважава вас, той ще се обади, за да предупреди колко е късно и с кого е. След това спокойно си лягайте. Не забравяйте, че ако няма причина, недоверието ви само обижда партньора ви.

Обичайте себе си и спасете нервните клетки. Животът в постоянното очакване на предателство няма да е от полза за връзката, когато като разумна увереност всеки човек ще оцени.

Share:
Comments