Бетадин е правилното оръжие срещу инфекциите

Във времена на мрачно средновековно време тежките рицари, които пътуваха на дълги пътувания, не намериха нищо по-хубаво от това да поставят красивите си дами метален пояс на вярност, да го заключат в ключалката и ключът да се окаже около врата му, за да бъде сигурен, че без тяхното разрешение нищо няма да се случи.

Ако мислите за това, е много полезно изобретение да предпазите себе си и дамата от възможни инфекции и други неприятности. Красивите дами вероятно са знаели как да се измъкнат от трудната ситуация, но не сме били информирани за това, вероятно да запазим мъжете да се чувстват господари на ситуацията. Много векове са минали и може спокойно да се каже, слабините са напълно излезли от модата. Въпреки това шансовете за получаване на всякаква вагинална инфекция чрез интимни взаимоотношения се преследват от всяка млада жена. Какво да направите - с цялото си доверие в партньора, изобилието от бактериални и вирусни инфекции прави инфекцията с инфекциозен вагинит възможно във всеки един момент. В допълнение, човешкият папиломен вирус е изключително издръжлив, което, както показват учени, често води до рак на маточната шийка.

Опасността от вагинални инфекции се дължи на факта, че те в повечето случаи преминават незабелязано - без остри болки, треска и други неприятни симптоми, които ни карат да се консултираме с лекар. Последствията обаче са много неприятни - възпаление на тазовите органи, пикочния мехур, вътрешните генитални органи, което в крайна сметка ще се отрази неблагоприятно на здравето на жената.

И бактериалната вагиноза може да се превърне в сериозна причина по пътя към планираното щастие на майчинството, и това също не бива да се забравя. Как да се предпазите от коварни инфекции и вируси? Е, разбира се, без да носите никакви средновековни бижута! Красотата на нашия живот е, че по всяко време с нас може да се случи най-красивото нещо в света - любовта и кой от нас в този момент ще спре хипотетичните инфекции?

Въпреки това, се казва: "Предупреден - означава въоръжен". Знаейки, че вирусите и бактериите чакат да влязат в благоприятна среда и да развият насилствена дейност там, всяка жена трябва да е много внимателна към здравословното си състояние. Трябва да има тревожно изпускане с неприятна миризма "риба", сърбеж, изгаряне и дискомфорт, появяващи се след сексуален контакт или по време на менструация.

Към днешна дата всяка жена е в състояние да се превърне в нея на своето здраве, което означава, че тя ще трябва да избере собственото си оръжие, за да я защити. Въоръжени с новия наркотик Betadin, който е мощен антисептик, способен в рекордно време да смаже всички възможни вируси и бактерии, до ужасния човешки папиломен вирус, който причинява рак на шийката на матката и херпесната инфекция. Вагиналните супозитории съдържат микродози от йод, които гарантират елиминиране на причинителите на инфекцията.

Механизмът на действие на Betadin е съвсем прост - йодът влиза в контакт с протеините на бактериалната стена и образува йод, който нарушава жизнената активност на бактериите, вирусите, гъбичните инфекции и ги осъжда за бърза смърт. Учените са доказали, че йодът е най-силният оксидант, а действието на Betadine се основава на тази особеност. Поради плиткото проникване в тъканите на лигавицата, лекарството създава условия за възстановяване на киселинната среда, в която живеят вярващите защитници на здравето на жените - лактобацили.

Те се развиват само в кисела среда, която неизбежно се променя във време, когато враждебни вируси и бактерии започват да го приемат. Betadin създава оптимални условия за възстановяване на микрофлората, нормализирайки киселинността на вагиналната среда и това е основната разлика между това лекарство и други лекарства, използвани в гинекологията. Той може да се използва като превантивно и терапевтично средство срещу всички вирусни и бактериални заболявания, предавани по полов път, тъй като лекарството има както антивирусен ефект, така и бактерицидно действие.

С една дума, ако здравословното състояние на "долния етаж" вдъхва страх и причинява леко безпокойство и няма време за посещение на лекар отново, без да чака окончателна присъда, жените могат безопасно да започнат да използват ново "абсолютно оръжие". Верен съюзник Бетадин със сигурност се грижи за здравето на жените като смел рицар и няма да пропусне нито бактерии, нито вируси, които биха могли да разстроят красивата му дама.

Share:
Comments