Аксесоари за извор - лято 2017: райетни чорапи и луди колани

Вече ви запознахме с модерните орнаменти от пролетта и лятото на 2017 г., че е време да научите всичко за модните аксесоари.

1: Покажете го

Корсети е магически аксесоар, който ви позволява да подчертаете хармонията, дори и да липсва. Този сезон дизайнерите отиват да се срещнат с красиви дами и да не ги принуждават да носят тези не много удобни части от тоалетната, тяхната функция се изпълнява от колани, които имитират корсета. Изабел Марант предлага вариация на класическата тема. Баламин вместо корсета използва колани за змийска кожа - изображението беше смело и войнствено. Loewe предлага опция от кожата на много авангардна форма.

модни костюми 2017, снимка

2: Нодула на талията

За да бъдете в тенденция, не е необходимо да запълвате гардероба с нови елементи. Например, можете просто да вържете колан по необичаен начин. Как да го направите правилно ще накара Дерек Лам, Вивиан Там, Алберта Ферети, Етро, Даян фон Фюрстенберг. Можете да завързвате колан с лък или възел или да се доближите до кутийката с творчество, както направи Мезон Маргела: малко въображение и обикновена лента ще се превърнат в моден аксесоар.

модни колани 2017, снимка

3: Коланът ще ви каже

Както всички вече сме разбрали, основните модни тенденции са яркост и грандиозност. Един единствен аксесоар ще може да добави настроение към всеки един от нас.

Александър Маккуин постига желания ефект, използвайки смели кожени аксесоари, Balenciaga се фокусира върху кръвно-червените масивни колани. Роберто Кавали също се занимава с декора на коланите, а неговите "стафиди" са тежки метални катарами с камъни.

модни колани 2017, снимка

4: Тесни дълги шалове

Ако шалът изпълнява практическа функция през зимата, то през пролетта и лятото е по-скоро декоративен елемент. Модата ще включва много тесни и дълги шалове, благодарение на тази форма можете да вратосвате шлема по различни начини: можете свободно да увивате около врата си и да я завързвате с пухкав възел като Роберто Савали, или не можете да вържете и да пуснете свободни краища, следвайки вятъра, както е направил Ели Сааб.

Можете да сложите ключалката върху шалчето и да го затегнете като колан, както препоръчва House of Holland. Можете да комбинирате шал с огърлица, но можете да използвате шлема вместо да украсявате, затова най-подходящи са блестящите материали.

модни шалове 2017, снимка

5: Плетени чорапи

Плетените чорапи и коляното вече не искат да се скрият под дрехите, те искат да завладеят света. В противен случай как да обясните това на модните подиуми е истинско "беззаконие": чорапите се носят не само от привърженици на спортен стил, но и от романтика.

Обувките нямат значение, може да са маратонки и обувки. Особено яркото изображение дойде от Еделин Лий: ярки високи чорапи, пълни със сандали на платформата. Дръзко и момиче.

модни чорапи 2017, снимка

6: Фантастични чорапогащи и чорапи

За ужаса на някои и ентусиазма на другите, дизайнерите продължават да настояват чорапите и чорапогащите да изглеждат страхотно със сандали и да посъветват поне веднъж на сезона да се опитат по такъв забавен образ.

Можете да изберете почти скромна версия на Altuzarra: сандали, изработени от змия кожа с бели чорапи, украсени с череши, и не можете да бъдете срамежливи и дръзки да изберете чорапи по-ярки, а сандалите - по-привлекателни. Не ми вярвай? След това попитайте Алберта Ферети или Реем Акра.

7: Ръкавици: шок срещу благодат

В света на ръкавиците на арената има две тенденции: ярки и забележими ръкавици срещу елегантен и полупрозрачен. В лагера на първия - Balenciaga, който наскоро привлече алени оттенъци, и Rochas с дълги оранжеви ръкавици. Привържениците на втората тенденция - Симоне Роча, с ръкавици с дантела, Veronique Branquinho, предлага полупрозрачна версия за входа на театъра и Шанел, което очевидно е вдъхновило футуристичните образи.

модни ръкавици 2017, снимка

8: Максимална съвместимост

Изглежда, че сега в модния свят няма място за симетрия и хармония, но това не е съвсем вярно и любителите на комбинирането на нещата могат да въздъхнат с облекчение. Тонът в тази посока беше зададен от Анна Суи, която предложи да избере същите цветове на чорапите и една от детайлите на дрехите. Сред последователите й - Кристиан Сириано, който вдигна подобен цвят на дъга в коктейлна рокля.

Майкъл Корс украси яката на блузата със същите цветове като обеци, а Салваторе Ферагамо украси гривната със зелено кожено цвете, от което бе направена торбата.

Фото сайта Fashionisers.com

Share:
Comments