96-годишният индианец и 54-годишната му съпруга са имали

96-годишният Рамжит Рагав, който живее в Индия, стана баща за втори път, 2 години след раждането на първото си дете. Рамжит беше неофициално признат за най-стария татко на нашата планета и за втори път, първи път през 2010 г.

И сега той стана баща на друго бебе, което е невероятна новина за всички жители на планетата. Както казва 96-годишният баща, той и 54-годишната му съпруга са напълно щастливи и щастливи един с друг, а също и с интимния си живот. Съпрузите живеят в пълна хармония и хармония, което е основният фактор за тяхната благоприятна сексуална активност, информира г-н Рагхава.

Когато се роди първото дете, чието име е Рамжит, баща му дойде за детето директно в болницата. Странно, никой от лекарите в началото не вярваше, че е бащата на това дете. Но осъзнавайки, че не се шегува, лекарите бяха много изненадани, но те се засмяха на новините, каза Рагав.

Бащата на две деца се надява, че децата му ще израснат без никакви усложнения със здравето и в бъдеще ще бъде силна подкрепа за съпрузите в напреднала възраст и ще може да се грижи за семейството, ако някой от тях умре.Все още не е известно дали индийските съпрузи ще докладват тази новина в Книгата на записите Гинес, но вече можеш да предположиш, че могат да записват запис. В момента, според регистратора на постиженията, най-възрастният баща е Les Collie. Той става баща на възраст от 92 години и 10 месеца, всичко това се случи през 1998 г., на 1 януари.

Share:
Comments