7 навици на добре поддържани жени

Известно е, че ако жената е поставила за цел да изглежда отлично, а след това по пътя на грижата за себе си, тя няма бариери. Нито възрастта, нито статутът, нито средствата могат да му попречат да осъществи желанието си. Има обаче и такива дами, които мечтаят да изглеждат страхотно, не са готови да похарчат много време за козметични процедури. Това ли е истинско? Да, разбира се. Как да направите това? Прочетете в тази статия.

1. Най-важното правило не само за красота, но и за здраве - е спазването на хигиената. Душът трябва да се приема ежедневно, а пилингът трябва да се извършва най-малко два пъти седмично. Овлажняващият крем ще спомогне за подобряване на резултата. Но не забравяйте да определите вида на кожата, за да изберете лекарството, което ви подхожда.

2. За да останете безупречни по всякакъв начин, трябва да наблюдавате косата и веждите си. Наложително е те да останат в перфектна форма. Ако се доверите на себе си и пренебрегнете салоните, бъдете последователни и внимателни. Например, искайки да расте коса, не забравяйте за необходимостта от редовна прическа - коригирайте косата си поне веднъж на всеки три месеца.

3. Необходимо е внимателно да изберете нюанса на косата - зависи от нея, как ще изглежда вашата прическа, и следователно, изображението. Разбира се, обраслите корени трябва непрекъснато да се оцветяват, което задължително трябва да бъде последвано от последващи реставрационни процедури.

4. Епилация - една неприятна, но необходима процедура, без която никаква красота избледнява. Затова изберете подходящо лекарство (восък, епилатор, крем, лазер, електролиза), бъдете търпеливи и се борете с ненужни снимки.

5. Кожата на всяка грижа жена е матирана. Но не прекалявайте със сухи кремове, може да доведе до изтъняване и ранно стареене на кожата.

6. Един от основните показатели за цялостната красота на една жена е състоянието на ръцете й. Привлекателността и грижата за една жена се оценяват по ноктите й и се определят от състоянието на ръцете като цяло. Без лак за нокти можете да останете без маникюр - не. Обърнете внимание на вашите ръце - направете вани, овлажнявайте и предпазвайте от настинки.

7. Желателно е аромата на вашия парфюм, душ гел и дезодорант. В противен случай, смесена миризма ще изплаши всеки, който се доближава до теб. Това важи особено за острите и постоянни миризми.

Да бъдеш добре обработен е много работа. Но не е ли жена, родена да бъде красива?

Share:
Comments