Упражнения за мускулите на стомаха

 • 1 Упражнения за мускулите на стомаха в дома
  • 1.1 Комплект от упражнения за намаляване на обема
  • 1.2 Укрепване на мускулите
  • 1.3 Програмата за вътрешността на мускулите на стомаха
  • 1.4 Обучение за жените
  • 1.5 Упражнения за мъже
 • 2 Упражнения за телесни мускули във фитнес залата

Всеки иска да бъде красив! В стремежа към идеална фигура се обръщаме към специалистите по фитнес и фитнес или се опитваме да намерим универсална програма за себе си. Работейки по тялото си, ние се стараем да не забравяме нищо.

Важно е да съберете всички мускули едновременно. Съгласете се, изпомпвайте пресата и отпуснатата задника или краката ви изглеждат смешни. Ето защо, не забравяйте, когато правите спорт за мускулите на стомаха.

Чрез обучение на тези групи мускули е важно да решите какво искате. Ако се интересувате от тънки глезени, тогава трябва да намалите натоварването и да увеличите времето на сесията. Но ако имате нужда от спортни мускулни мускули, тогава действаме обратно - максимално тегло и малък брой повторения.

Интересно е да знаете:
 • Как да отслабнете в телетата на краката?
 • Аеробика за отслабване у дома за начинаещи
 • Упражнения за пресата с валяк за жени и мъже
 • Как да седнем на влакна у дома: упражнения, видео урок
 • Упражнения за гръбначни мускули с разширител
 • Програма за обучение за отслабване във фитнес за мъже

Също така помнете за храненето: за да постигнете необходимите резултати, трябва да направите вашата диета балансирана. За отслабване трябва да изключите или ограничите използването на бързи въглехидрати (сладкиши, печени продукти). За да премахнете излишната течна храна nedosalivayem.

Пием много чиста вода, а последното ядене трябва да бъде не по-късно от 3 часа преди лягане. Ако напротив - мускулите на краката трябва да бъдат направени колкото е възможно повече облекчение - ядем много протеинови продукти. Те ще помогнат за формирането на необходимите контури.

Тренировъчните мускули на мускулите избират упражненията, които ви задоволяват точно, това е важно, защото всяка физическа активност трябва да бъде компетентно съставена поотделно, въз основа на физиката.

Упражнения за мускулите на стомаха в дома

Вкъщи можете не само да гледате телевизия, но и да работите върху тялото си. Опитните фитнес инструктори казват, че домашното обучение е неефективно. Но това не е така: най-важното е желанието. Спортът трябва да бъде редовен - 2-3 пъти седмично.

Ако прекалявате и претоварвате тялото, можете да получите обратния резултат. Но прекалено дългите почивки не трябва да се правят - желаните промени ще трябва да чакат много дълго време и дори изобщо не можете да видите.

За самообучение е по-добре да изберете набор от упражнения за мускулите на стомаха, но първо трябва да подготвите тези части на тялото.

За тази масаж е хубаво: за 10-15 минути, с палец, се движат движещи се в посока от глезена към коленете. По-добре е кожата да се смазва със специален маслен крем или крем за масаж - това ще помогне да не се разтяга и не уврежда мускулите на краката.

Как да намалите обема на бедрата и бедрата у дома

Комплект от упражнения за намаляване на обема

За да отслабнете успешно, мускулите на долния крак трябва да бъдат внимателно опънати и да се правят упражнения не поотделно, а в комбинация с масаж. Също така, не можете да отслабнете само в определена част от тялото. Мазнините напускат постепенно навсякъде, така че процесът на намиране на тънки крака е по-добре да започне с преглед на диетата им.

Преди всичко, важно е да се създаде режим на пиене: един чаша вода всеки час. Не се страхувайте от подпухналост - ако няма проблеми с бъбреците и прекомерно желание за осоляване и консервиране.

След това преразгледайте диетата като цяло - намалете ежедневното калорично съдържание на съдовете, около една трета, така че ще загубите повече килограми много по-бързо. В храната предпочитаме зеленчуци, плодове и нискомаслено месо или риба. Не забравяйте за физическата активност.

Упражнения за отслабване на мускулите на стомаха:

Имате нужда от снаряд за аеробика стъпка.

 1. Ние стоим с двата крака на стъпалото. Спускаме единия крак напред и се връщаме в стартовата позиция. 20 повторения ще са достатъчни.
 2. Ставаме от пода до платформата, последователно с десния и левия крака. Важно е да се придържате към доста бързи темпове. Изпълнете за 15 минути.
 3. Един крак, за да застане на стъпалото, а вторият - да се наведе на коляното и да го повдигне възможно най-високо, след което да го спусне на стъпалото. След това се изкачваме на пода и повтаряме упражнението за другия крак - 30 повторения.

Такива упражнения за намаляване на мускулите на телето могат да се извършват на всяка кота, например на стъпка.

Укрепване на мускулите

За да направим контурите на краката по-облекчени, достатъчно е да ги обучаваме 2-3 пъти седмично. По-добре е да започнете малко, като постепенно увеличавате продължителността на сесията. Тук можете да се обърнете към помощта на специалисти, но у дома можете да постигнете добри резултати.

Упражнения за укрепване на телесните мускули:

 1. Стойте на пода, повдигнете краката на краката бавно и рязко надолу. В даден момент изпълнявайте най-малко 150 повторения. Но в началните етапи е позволено да изпълнява 5 подхода до 30 пъти.
 2. Упражнението е подобно на предишното, но ще ви трябват дъмбели. Изборът им трябва да бъде съобразен с физическото им състояние: тя може да бъде с тегло 1 кг за начинаещи или 4-7 кг за професионалисти. Основното е да запазим баланса.
 3. Пролетта се редува наляво или надясно. Можете да вземете в ръцете на гири, но не е забранено да изпълнявате тази задача без тях.

Програмата за вътрешността на мускулите на стомаха

Възможно е да се изработи тази група мускули перфектно, възможно е чрез обичайните клякания (4 подхода при 20 повторения).

Кръгло обучение за дома на жените и мъжете

Упражнения за вътрешността на стомаха:

 1. Станете изправен. При вдишване се наведете напред и стигнете до пода. Освен това ние клякаме, без да сваляме петите от пода. Изправете краката си. Всички преходи се извършват бавно. 20 повторения.
 2. Постоянно, с един крак, за да натисне малко напред, а другият - назад. При вдишване, приведете се напред и стиснете с дланите на пода. Издърпайте пръста на единия крак, без да огъвате коляното. След това го изпратете от себе си. 10 повторения за всеки крак.
 3. Седейки на пода, огънете коленете си. Между тях сложи малък фитбол. Облегнете се на вашите ръце и вдигнете краката. В това положение има 15 секунди. Повторете 15 пъти. На първо място, това упражнение може да изглежда много сложно или невъзможно. Но това е само началото. Опитайте се да намалите продължителността до 4-5 секунди, като постепенно добавите малко.
 4. "Pistolletik": застанете на десния си крак, огънете лявото коляно. При издишване, извършете клякам и седнете за 10 секунди. След това постепенно изправете правилния. По същия начин повторете за другия крак.
 5. стоейки, разстоянието между краката е 3-4 см. Повдигнете петите високо от пода, преместете тежестта на тялото върху чорапите. В това положение направете няколко крачки. След това стойте на петите и отидете за още много. Изпълнете за 10 минути.

Обучение за жени

Любовта към петите не минава без следа и изглеждаше вчера, съвсем тънка, днес краката ни очевидно не са достатъчни за бившата лекота и елегантност. В края на краищата, токчета - това също е симулатор, който кара телетата да бъдат в постоянно напрежение.

Ето защо жените често имат прекомерно големи глезени. Постепенно жените започват да се сплетат, а късите поли са заменени от поли-поли, а след това напълно панталони на свободен силует.

за да се избегнат тези проблеми, момичетата трябва предварително да се грижат как красивите крака ще се грижат след няколко години. Трябва да поемем няколко прости урока и да ги изпълняваме няколко пъти седмично.

Упражнения за стомашно-мускулни мускули за жени и момичета:

 1. Постоянно оставяйки един крак назад, докато тя трябва само да докосва пода с пръсти. След това, с петата на този крак, трябва да се опитате да стигнете до пода. В същото време тялото е неподвижно, само мускулите на краката са напрегнати.
 2. Седенето ни протегне краката пред нас, а ръцете се придържат към гърба. Опитваш се да задържиш бедрата си на бедрата си. Важно е да не разкъсвате краката си от пода. Двата крака работят едновременно.
 3. Постоянно, без да сваляме петите от пода, извършваме клякам. Няма нужда да седи до края.

Но има моменти, когато една сладка дама просто не харесва формата на долния крак. След това може да се настрои с помощта на комплексно обучение.

Базовые упражнения на трицепс

Упражнения за развитието на стомашно-мускулни мускули за жени:

 1. Постоянни, крака рамене ширина един от друг, ние крепят, стои на чорапи. Задължително право назад. Зададохме задника и се върнахме много бавно в стартовата му позиция. 4 подходи 20 пъти всяка. По-добре е да се изпълнява с гири.
 2. Вземи всяка ръка на дъмбел и се изправи на пръсти. Разходка из къщата за 15-20 минути.
 3. Ние вървим по стълбите. В ръцете на любимите ни гири. Опитваме се да се качим на стъпалото с пръстите на краката. Извършете 10 минути.
 4. Тук най-важното е редовността на класовете. Само в този случай можете да разчитате на добри резултати.

Упражнения за мъже

За една силна половина на човечеството, тясна фигура, включително краката, е не по-малко важна, отколкото за прекрасните дами. Сега по начин, здравословен изпомпва момчета, и то не може да се радвам. Мъжете по природа са по-силни, затова за изпомпване на красиви крака те могат да отделят повече време и усилия. За да се постигнат добри резултати, е по-добре да се използват дъмбели с тегло 14-17 кг.

Ефективни упражнения за мускулите на стомаха:

 1. Началната позиция е клек. Трябва да седнете с гири и да скочите, колкото е възможно по-високо. 30 повторения.
 2. Направяме атаки: алтернативно, докато ширината на стъпалото е максимална. Необходимо е наличието на гири в ръцете. 40 "стъпки" са достатъчни. 4 подхода.

Упражнения за мускулите на стомаха във фитнеса

Най-лесният начин е да се грижите за красотата на тялото във фитнес залата. Тук компетентните инструктори ще ви помогнат да създадете тренировъчна програма за вашия тип фигура. Но не можете да прибягвате до скъпа помощ от специалисти и сами можете да намерите необходимите товари.

Ефективни упражнения за мускулите на стомаха:

 1. Вдигаме чорапите от седнало положение. Трябва да седнете в симулатора и да поставите чорапи върху опората. Спуснете лоста до нивото на коленете. Издърпайте петите надолу. С усилие отидете до пръстите на краката си. Задръжте тази позиция за 3 секунди. 4 серии от 15 повторения.
 2. Легнете върху симулатора, изтласкайте платформата и изправете краката. Там го фиксирайте и подредите чорапите на ръба на платформата. Премахнете разделителите и вземете теглото върху себе си. След това го стиснете с максимална сила до максималната височина. За да намалите. 3 серии от 20 повторения.
 3. Станете на краката, докато стоите. Застанете на стъпалото на симулатора и поставете рамената под опорите. Намалете петите до усещането за разтягане. С максимално усилие да вдигаш чорапи. На върха направете пауза. 3 серии от 15-20 повторения.

Тренирането на телето мускулите е трудно, защото в действителност, с всяко движение, те са пряко включени. Следователно не е толкова лесно да се подобри формата им. Първите резултати ще бъдат забележими не по-рано от 2-3 месеца.

Share:
Comments